Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: фінішував груповий етап у дивізіоні 1

Чергові поєдинки змагань видалися неймовірно результативними

Входить у вирішальну фазу дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з міні-футболу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У неділю, 17-ого серпня підійшов до свого логічного завершення груповий етап змагань у дивізіоні 1, а також були зіграні другі матчі чвертьфінальних серій у дивізіоні 2. Забігаючи наперед відзначимо, що усі поєдинки видалися дуже видовищними, а головне – неймовірно багатими на забиті м’ячі, що неабияк потішило багаточисленну глядацьку аудиторію. Про все це далі у нашому огляді.

«Карат» – «Фаворит» – 0:5 (тех.)

Арбітр: Мандзій

«Фаворит»: Януш, Д. Огороднічук, Р. Огороднічук, Люховець, Альміз, Савчук

Надважливі три очки здобув «Фаворит», який без бою здолав «Карат». «Каратівці» відверто проігнорували останній матч групової стадії, відверто подарувавши своєму супернику вирішальні залікові бали у боротьбі за вихід в наступне коло турніру. В підсумку – технічна перемога «Фаворита», який стає останнім учасником плей-офф у дивізіоні 1, а «Карат» безславно понижується у класі, посівши підсумкове передостаннє місце в табелі про ранги.

«Хмельницькі делікатеси» – «Воля» – 7:1 (3:0)

Арбітр: Мандзій

Голи: Палійчук (1, 24, 40), Лисенко (10, 27, 45), Криськов (49) – Ахмедов (41)

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Криськов, Гончарук, Ярмаш, Атласюк, Палійчук, Кащук, Лисенко, Дубовий

«Воля»: Русс, Задерейко, Бармак, Терлецький, Гуралечко, Ахмедов, Сворінь, Сивак

Попередження: Задерейко (24), Бармак (38), Русс (40)

На мажорній ноті завершили першу частину сезону «Хмельницькі делікатеси», які в 11-ому турі не залишили жодних шансів «Волі». Підопічні Романа Яковенка в усіх компонентах переважали свого візаві на майданчику, сім з своїх атак довівши до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. «Волевці» зуміли відповісти лише голом престижу – переконлива перемога «Хмельницьких делікатесів».

«Спортлідер-2» – «Політехнік» – 7:3 (4:1)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Опольський (9), Ситник (14), Гранатюк (22), Іванов (25), Малишевський (36, 49), Мартинюк (43) – Дзюбак (3, 28), Н. Салабай (41)

«Спортлідер-2»: Восканян, Мартинюк, Ситник, Жаріков, Гранатюк, Іванов, Малишевський, Романюк, Опольський

«Політехнік»: Сидоренко, Клапченко, Вільчинський, Садовнік, Н. Салабай, Дзюбак, Курманський, Жилович

Попередження: Ситник (5)

Цікавим видався двобій між «Спортлідером-2» та «Політехніком». Номінальні гості активніше розпочали гру, і вже дуже швидко зусиллями Дзюбака відкрили рахунок, проте підопічні Романа Шевчука змогли зібрати усю волю в кулак, і ще до перерви провівши чотири «сухих» м’ячі у ворота Сидоренка зняли фактично усі питання стосовно переможця звітної дуелі. В другій половині матчу «лідери» не зупинялися на досягнутому, в ефектному стилі довівши справу до розгромної перемоги – 7:3 на користь «Спортлідера-2».

«Дантист» – «Вентс» – 1:4 (1:2)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Кукурудза (9) – Побережник (16), Монастирський (20), Ілюшин (35), Мустафін (46)

«Дантист»: Смучок, Кукурудза, Тимофієв, Приходченко, Кузема, Терещенко, Вараниця, Розуман, Коржан

«Вентс»: Болістовський, Наскальний, Дикий, Побережник, Ілюшин, Діброва, Бондар, Монастирський, Жук, Мустафін, Святий

«Дантист» після сенсаційної перемоги над «Вентсом» в першій грі чвертьфінальної серії плей-офф у дивізіоні 2, з усіх сил прагнув довести невипадковість свого успіху, і вже на перших хвилинах мінімально повів у рахунку після голу Кукурудзи. «Вентсівці» додали в русі, і ще до перерви зуміли схилити шальки терезів на свою користь. Друга половина матчу проходила за явної переваги підопічних Юрія Болістовського, які забили ще два м’ячі без відповіді у ворота Смучка – 4:1 на користь «Вентсу», однак долю путівки у півфінал визначить додатковий третій матч серії між цими суперниками.

«Белфаст» – «Мустанг-Автолідер» – 0:3 (0:2)

Арбітр: Божко

Голи: Третьяков (8), І. Кореганов (23), Голець (42)

«Белфаст»: Вінницький, Шадрін, Шевчук, Гуцал, Гончарук

«Мустанг-Автолідер»: Легун, Віт. Сироватко, В’яч. Сироватко, Третьяков, І. Кореганов, Петрук, Чекерський, Голець, Будченко

Попередження: Вінницький – Легун

Продовжує справно перемагати і «Мустанг-Автолідер», який набрав відмінну форму в останніх матчах групової стадії турніру. В 11-ому турі «мустангівці» здобули чергову перемогу, не залишивши шансів одному з аутсайдерів змагань, «Белфасту». Кореганов і компанія провели три «сухі» м’ячі у ворота Вінницького, натомість «белфастівці» не спромоглися відповісти бодай голом престижу – 3:0 на користь «Мустангу-Автолідера».

«Університет-Heliotherm» – «Спортлідер-3» – 3:7 (1:6)

Арбітр: Божко

Голи: Іщук (3), Мороз (25), Рефель (46) – Глас (1, 8), Колесников (3), Сохорук (11, 17), Трочинський (22), Роговський (37)

«Університет-Heliotherm»: Сандулов, Горенко, Сяньков, Мороз, А. Федорко, М. Федорко, Власов, Іщук, Рефель, Деусов, Вигоняйло, Овчинніков

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Трочинський, Глас, Шеремета, Колесников, Роговський, Сохорук

Попередження: Алексейчук

Центральний поєдинок ігрової неділі, в якому зустрічалися минулорічний чемпіон та віце-чемпіон змагань, «Університет-Heliotherm» та «Спортлідер-3», так і не виправдав сподівань багаточисленної глядацької аудиторії. Виною тому, перш за все, блискуча гра «лідерів», які в ефектному стилі декласували одного із своїх найпринциповіших опонентів. Підопічні Артема Гласа чудово провели перший тайм, ще фактично до перерви знявши усі питання про переможця, адже відпочивати «Спортлідер-3» пішов із більш ніж комфортним гандикапом у п’ять забитих м’ячів. В другій половині матчу Рефель і компанія відчайдушно намагалися змінити хід подій, але старань «Університету-Heliotherm» вистачило на те, аби дещо підсолодити гіркоту власної поразки – впевнена перемога «Спортлідера-3» з рахунком 7:3, який стає кращою командою за підсумками групового етапу у дивізіоні 1.

«Ротор» – «Райффайзен Банк Аваль» – 3:3 (2:2) пен. 4:3

Арбітр: А. Папірович

Голи: Ращик (17, 25), Олексійчук (49) – Шляховий (17, 45), В. Ярославський (25)

«Ротор»: Данилюк, Федоченко, Олексійчук, Ращик, Мельник, Главацький, Морозов, Гайдашевський, Науменко, Логвіненко, Шпаков, Камінський

«Райффайзен Банк Аваль»: Підлісний, Шляховий, Яковчук, Юдов, Юнчик, Козак, Дацишин, Хдеєр, А. Ярославський, В. Ярославський, Якубовський

Попередження: Шпаков (25), Логвіненко (45)

Цікавим видався другий матч чвертьфінальної серії плей-офф у дивізіоні 2 між «Ротором» та «Райффайзен Банком Аваль». Впевнено перемігши у першій грі «роторці», мабуть не очікували зустріти гідний опір з боку свого опонента у повторному матчі, але сподівання підопічних Володимира Вариводського не справдилися. На останніх хвилинах «банкіри» володіли мінімальною перевагою у рахунку, і здавалося, що третього матчу серії не уникнути, проте «Ротор» проявив неабиякі моральні-вольові якості, зумівши зрівняти рахунок і перевести гру в серію післяматчевих пенальті. У «лотореї» успіх був на боці номінальних господарів – 4:3 на користь «Ротора», який стає першим півфіналістом плей-офф у дивізіоні 2.

«Полонія» – «Новатор» – 2:1 (0:0)

Арбітр: А. Папірович

Голи: Чернобай (46), Нємий (47) – Успенський (34)

«Полонія»: Сікора, Старих, Нємий, Богун, Білецький, Качур, Чернобай, Янковий, Дияк, Ільчук

«Новатор»: Любий, Новік, Гарієвський, Сорока, Шушвар, Посполіта, Лисий, Самсонюк, Успенський, Іванов

Попередження: Качур (19) – Новік (9)

Інший матч чвертьфінальної серії, в якому зустрічалися «Полонія» та «Новатор», без перебільшення став прикрасою ігрового дня. «Новаторці», які зазнали поразки в першій грі серії, з перших хвилин кинулися рятувати становище, і вже дуже швидко заслужено повели у рахунку після голу Успенського, але підопічні Валерія Карвана вкотре довели, що «Полонія» – команда з характером. Нємий і компанія блискуче провели заключні хвилини протистояння, зумівши не врятуватися від поразки, а й вирвати перемоги – 2:1 на користь «Полонії», яка впевнено крокує у півфінал змагань в дивізіоні 2.

ФК «Лезнєво» – «Арсенал-МАДОК» – 3:9 (0:5)

Арбітр: А. Папірович

Голи: Волошин (42), Тадля (47, 49) – Подлюк (1, 7), Красножон (10, 44), Шлапак (12), Самсонов (14, 35, 39, 41)

ФК «Лезнєво»: Дащук, Крисін, Малюта, Сьомін, Тадля, Микитюк, Ісхаков, Цейчуков, Куркевич, Волошин, Стукан

«Арсенал-МАДОК»: Лозінський, Красножон, Шлапак, Подлюк, Самсонов, Мадзяновський, Черкезов

Ще одним учасником півфіналу змагань в дивізіоні 2 став «Арсенал-МАДОК», який і в другій грі чвертьфінальної серії розгромив ФК «Лезнєво». «Каноніри» провели черговий блискучий матч, дев’ять з своїх атак довівши до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. Сьоміну і компанії подібне вдалося лише тричі – розгромна перемога «Арсеналу-МАДОК» з рахунком 9:3.

«Бамбук» – ФК «ЛП» – 9:2 (4:1)

Арбітр: А. Папірович

Голи: Кушнірук (4, 7), Кульбачний (9, 20, 35, 36, 40, 43), Кучерук (49) – Савченко (13, 29)

«Бамбук»: Гарбар, Кучерук, Кульбачний, Антонов, Бабій, Кушнірук

ФК «ЛП»: Чабан, Козубович, Зінченко, Пучков, Савченко, Марчук

Матч між «Бамбуком» та ФК «ЛП» сміливо можна охрестити бенефісом одного гравця – Дениса Кульбачного. Сьомий номер «Бамбуку» в цей вечір буквально самотужки вирішив долю звітного протистояння, шість разів розписавшись у воротах Чабана. Як не старався ФК «ЛП» бодай щось змінити, але подібного лідера в складі номінальних гостей не було і близько – більш ніж переконлива перемога «Бамбука» з рахунком 9:2.

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 17.08.2014 — 22:26

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.