Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: «Полонія» та «Арсенал-МАДОК» розіграють чемпіонство у дивізіоні 2

За підсумками чергових матчів турніру визначилися імена перших півфіналістів змагань у дивізіоні 1, а також стали стали відомими учасники фінальної серії у дивізіоні 2

Входить у вирішальну стадію дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з міні-футболу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У неділю, 24-ого серпня, відбулися чергові матчі стадії плей-офф змагань, за підсумками яких визначилися імена перших півфіналістів турніру у дивізіоні 1, а також стали відомими учасники фінальної серії в дивізіоні 2. Про все це далі в нашому огляді.

«Вентс» – «Арсенал-МАДОК» – 1:2 (0:0)

Арбітр: Мандзій

Голи: Побережник (27) – Подлюк (34), Черкезов (46)

«Вентс»: Матусов, Болістовський, Дикий, Ілюшин, Побережник, Святий, Лапенюк, Жук, Мустафін, Монастирський, Гнідий

«Арсенал-МАДОК»: Лозінський, Розгон, Самсонов, Грищук, Шлапак, Черкезов, Красножон, Глушко, Подлюк

Попередження: Монастирський (24) – Грищук (11)

Першим фіналістом змагань в дивізіоні 2 став «Арсенал-МАДОК», який і в другому матчі півфінальної серії виявився сильнішим за «Вентс». Перший тайм звітного протистояння пройшов у рівній боротьбі, але без забитих м’ячів, що обіцяло цікаве продовження дуелі в другій її половині. Активніше другий ігровий відрізок розпочали «вентсівці», які вже дуже швидко повели у рахунку після влучного удару Побережника. «Каноніри» не опустили рук, і фактично у наступній атаці відновили паритет. Здавалося, що серії післяматчевих пенальті не уникнути, однак зовсім іншої думки на рахунок цього був Черкезов, який на останніх хвилинах блискуче пробив у дев’ятку з гострого кута, і схилив шальки терезів на користь номінальних гостей – мінімальна перемога «Арсеналу-МАДОК» з рахунком 2:1, яка робить Красножона і компанію першим учасником фінальної серії у дивізіоні 2.

«Ротор» – «Полонія» – 2:3 (0:1)

Арбітр: Мандзій

Голи: Морозов (40), Логвіненко (50) – Богун (12, 34), Нємий (36)

«Ротор»: Данилюк, Логвіненко, Шпаков, Федоченко, Морозов, Крутяков, Главацький, Гайдашевський

«Полонія»: Сікора, Старих, Дияк, Янковий, Нємий, Ільчук, Карван, Чернобай, Білецький, Качур, Богун, Бородій

Попередження: Гайдашевський (17)

Іншим фіналістом турніру в дивізіоні 2 стала «Полонія», яка вдруге поспіль здолала зірковий «Ротор». На початку другої половини Нємий і компанія володіли комфортною перевагою у три забиті м’ячі, але «роторці» не здавалися, дуже швидко скоротивши відставання до мінімуму і повернувши інтригу в цьому протистоянні. На останніх хвилинах номінальні господарі відчайдушно намагалися врятуватися від поразки, але підопічні Валерія Карвана блискуче діяли в захисті, перекриваючи усі вільні зони, і в підсумку заслужено втримали свою мінімальну перевагу – 3:2 на користь «Полонії».

«Фаворит» – «Спортлідер-3» – 5:12 (2:7)

Арбітр: Маніло

Голи: Савчук (17, 27, 33, 48), Р. Огороднічук (22) – Шеремета (2, 9, 25), Колесников (4, 6, 14, 17, 29, 32, 39)

«Фаворит»: Януш, Мевша, Савчук, Веселовський, Альміз, Д. Огороднічук, Р. Огороднічук

«Спортлідер-3»: Трочинський, Глас, Філь, Шеремета, Колесников, Цилепа

Першим ж півфіналістом турніру в дивізіоні 1 став «Спортлідер-3», який в другій грі чвертьфінальної серії впевнено переграв міцний «Фаворит». «Лідери» блискуче діяли в завершальній стадії атак, дванадцять з них довівши до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів, сім з яких записав на свій рахунок неперевершений Колесников. Номінальні господарі не опускали руки, але в підсумку спромоглися лише дещо підсолодити гіркоту поразки п’ятьма влучними ударами – більш ніж переконлива перемога «Спортлідера-3» з рахунком 12:5.

«Воля» – «Хмельницькі делікатеси» – 0:4 (0:1)

Арбітр: Маніло

Голи: Криськов (22), Гончарук (32), Ярмаш (41), Сиворог (48)

«Воля»: Русс, Задерейко, Остапишен, Бармак, Сворінь, Леонов, Стець, Гуралечко, Терлецький, Ярош, Ахмедов

«Хмельницькі делікатеси»: Дубовий, Самчук, Криськов, Ярмаш, Сиворог, Гончарук, Палійчук, Атласюк, Лисенко, Кащук

Попередження: Русс (28), Остапишен (40) – Кащук (42)

Також путівку до наступного раунду змагань в дивізіоні 1 здобули і «Хмельницькі делікатеси», які здобули другу вікторію в чвертьфінальній серії проти «Волі». Підопічні Романа Яковенка повністю контролювали хід подій на майданчику, в ефектному стилі довівши справу до розгрому, відвантаживши у ворота Русса чотири м’ячі без відповіді – 4:0 на користь «Хмельницьких делікатесів».

«Мустанг-Автолідер» – «Спортлідер-2» – 1:6 (0:3)

Арбітр: Маніло

Голи: В’яч. Сироватко (48) – Малишевський (10, 18, 26), Ситнік (15), Нік (30), Мартинюк (42)

«Мустанг-Автолідер»: Чекерський, Петрук, Голець, Третьяков, В’яч. Сироватко, Будченко, Легун, Косевич, І. Кореганов, Віт. Сироватко

«Спортлідер-2»: Тимощук, Мартинюк, Малишевський, Ситнік, Опольський, Нік, Гранатюк, Іванов, Жаріков

Вийшов в півфінал турніру у дивізіоні 1 і «Спортлідер-2», який не мав жодних проблем в другій грі серії 1/4  проти «Мустангу-Автолідера». Підопічні Романа Шевчука весь матч діяли першим номером, відвантаживши у ворота опонентів по три забиті м’ячі в кожному з таймів, що фактично зняло усі питання про переможця цієї дуелі. «Мустангівці» ж спромоглися «відповісти» лише голом престижу під завісу гри – 6:1 на користь «Спортлідера-2», який за вихід до фіналу змагань поміряється силами із «Хмельницькими делікатесами».

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 25.08.2014 — 02:28

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.