Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

“Спортлідер+” розпочинає новий сезон перемогою у Івано-Франківську

В стартовій грі чемпіонату 2014/2015 підопічні Віктора Мглинця впевнено переграли на виїзді його діючого бронзового призера, івано-франківський “Ураган”

6 вересня. Івано-Франківськ. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 300 глядачів.

Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Кіндій (Львів).

Спостерігач арбітражу: Гроховецький (Київ).

Ураган: Колток (Біров, 23) – Кіндратів-к, Зварич, Горбатий, Ковельський – Корсун, Боргун, Миколюк, Лясковський – Сімка, Пелех, Рудавець.

Спортлідер+: Лисенко – Калуков, Рибак, Власович, Фетько-к – Михайленко, Чуднов, Педяш, Засенко.

Голи: Горбатий (18) – Фетько (7), Рибак (8), Калуков (18, 23).

Попередження: Боргун (18), Миколюк (35).

Перший “млинець” у “котлі” Екстра-ліги для молодих гравців “Урагану” став глевким. З одного боку – цього можна було очікувати. Але з іншого – в івано-франківських уболівальників були певні надії на те, що оновлений “Ураган” зможе потішити перемогою у стартовому матчі нового чемпіонату. І, тим самим, не зіпсувати свою статистику, адже прикарпатці в рамках Вищої і Екстра-ліги лише раз програвали стартовий домашній поєдинок сезону.

Зрозуміло, що у підопічних Івана Скіцка було присутнє стартове хвилювання, яке не давало їм можливості відразу ж увійти в гру і диктувати свої умови. А тут ще й“Спортлідер+” забив два м’ячі з інтервалом у 45 секунд, що не могло не вплинути на подальший хід гри. Гостям тепер можна було грати спокійніше, а ось “драконам” потрібно було знаходити вихід із ситуації. До честі молодих івано-франківців, вони не склали зброю і продовжили боротися, незважаючи на 0:2 на табло.

Начебто у господарів щось почало виходити. Більше того – вони змогли забити у ворота Лисенка. Напевно для Юліана Горбатого цей день запам’ятається надовго, оскільки він забив свій перший гол за основний склад “Урагану”. Але ж прикарпатці і пропустили від Калукова. Все це відбулося на 18-й хвилині, і знову різниця між голами – якихось 45 секунд. Однак при цьому – 3:1 на користь “Спортлідера”, який, в принципі, вигравав, як модно говорити, на досвіді.

Початок другого тайму теж навряд чи можна занести в актив “ураганівцям”, які пропустили четвертий гол. Щоправда, він вийшов дещо курйозним: м’яч після удару Калукова зачепив ногу Кіндратіва і потрапив в “будиночок” Колтку. Після цього хмельничани могли вже спокійно грати за рахунком. Але при цьому вони давали можливість грати і “Урагану”.

Господарі, у свою чергу, намагалися хоч якось скоротити рахунок, однак невезіння і відмінна гра Лисенка заважали це зробити. Зрештою, Іван Скіцко пішов на ризик і почав поступово переходити на гру з п’ятим. В результаті у “драконів” були можливості скоротити відставання. Найреальніша – у Сімки, проте старожил “Урагану” не зміг засмутити голкіпера гостей. 1:4 – таким чином, “Спортлідер+” порушує традиції“Урагану”. А ось самим івано-франківцям тепер слід надовго запам’ятати цей урок і рухатися далі.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, www.ua-football.com.

Updated: 06.09.2014 — 20:48

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.