Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

НФК «Поділля» розходиться миром із «Збручем»

В домашньому матчі 12-ого туру Прем’єр-ліги чемпіонату області з футболу підопічні Миколи Федорка поділили очки з одним із лідерів змагань, «Збручем» із Волочиська

НФК «Поділля» (Хмельницький) – «Збруч» (Волочиськ) – 0:0

Арбітри: Куцак Максим – Фарина Максим, Жмурко Юрій (усі – Хмельницький)

НФК «Поділля»: Поправка Олександр – Романюк Артем, Роговський Максим, Шляховий Анатолій (Побережник Дмитро, 84), Трифонов Віталій, Грицик Дмитро, Подлюк Артур, Федорко Артем, Полупан Сергій (Зенін Владислав, 88), Юхимович Дмитро, Колесников Олексій. Запасні: Восканян Манук, Соколюк Андрій, Глас Артем, Шутяк Євген

Головний тренер: Микола Федорко

«Збруч»: Чернобай Сергій – Шум Сергій, Лук’янов Сергій, Антонов Олександр, Яремчук Андрій, Мартинюк Андрій, Зубик Олег, Косяк Іван, Сергеєв Лев (Кубик Олег, 76), Критюк Олег (Алексеєв Олександр, 63), Скакун Андрій. Запасні: Чиж Сергій, Пюрко Олександр

Головний тренер: Ігор Шишкін

Попередження: Шляховий Анатолій (65), Грицик Дмитро (78) – Лук’янов Сергій (37), Яремчук Андрій (41), Антонов Олександр (80)

Стартовий матч другого кола між хмельницьким «Поділлям» та волочиським «Збручем» був центральним у турі. Ще б пак, зустрічалися команди, які в турнірній таблиці є сусідами та намагаються наздогнати лідера першості – старокостянтинівський «Случ». Та сам матч не став якимось захоплюючим видовищем. Вочевидь, на це вплинуло одразу декілька факторів.

По-перше, жодна з команд не мала права на помилку, яка могла призвести до голу. А в таких важких іграх, як відомо, часто і одного забитого вистачає для перемоги. По-друге, волочиський «Збруч» лише в середу зіграв важкий матч у Кубку України серед аматорів, а тому втому гравців далася взнаки. По-третє, і хмельничани «свіжими» не виглядали, бо більшість з гравців грають ще й в чемпіонаті міста. Та все таки, що кинулося в очі, нудною гра була здебільшого через боязнь обох команд припуститися фатальної помилки.

Перед грою фаворитом матчу багато хто називав «Збруч». Це, власне, і не дивно. Адже саме команда Ігоря Шишкіна єдина в першості, яка ще жодного разу не програвала. Однак втратила два очки у першому колі, зігравши один раз унічию. І саме ці очки були втрачені в грі проти «Поділля». Можливо, певна недооцінка з боку гравців «Збруча» ледь не зіграла з ним злий жарт вже на початку самого матчу. Хмельничани доволі активно розпочали гру, змусивши тренерський штаб волочиського клубу понервувати. Вже на другій хвилині Сергій Полупан зробив чудовий ривок правим флангом, після якого навіс у штрафну. М’яч на дальній стійці прийняв Артем Федорко та… пробив прямо у воротаря. Щоправда, господарі в цьому епізоді заробили кутовий, який теж міг стати результативним, якби не Федорко. Цього разу Артем знову не вразив ворота, а заробив другий поспіль кутовий, який ніякої небезпеки не приніс. Ще через десять хвилин нагоду відзначитися мав Олексій Колесников, який замикав навіс Федорка. Утім, Олексій не влучив по воротах з метрів дев’яти. А через три хвилини небезпечний удар Колесникова парирував Чорнобай. Наступного моменту довелося чекати доволі довго… він виник аж на 30 хвилині. Щоправда, шанс був не у господарів, а у гостей. Але з ударом гравця «Збруча» з десяти метрів Олександр Поправка впорався. Більше моментів у перому таймі не було у жодної з команд.

Після перерви активніше діяли гості. Вони намагалися врешті-решт відкрити рахунок, але справа до удару навіть не доходила. Хмельничани ж теж були не проти забити, але… за весь другий тайм гравці «Поділля» не нанесли жодного удару! А ось «Збруч» вистрілив «АЖ» два рази. І якщо з першим ударом Поправка впевнено впорався, то ось з другим, за хвилин 5 до завершення матчу… хмельничанам просто пощастило – м’яч пройшов над поперечиною. А так усі 45 хвилин на полі точилася справжня боротьба, яка раз ледве до бійки не дійшла. Тому, мабуть, рахунок 0:0 в цьому матчі закономірний – жодна з команд не награла ні на голи, ні на перемогу.

Ну, а вже після матчу гравці «Поділля» підійшли до фанатів, щоб подякувати за підтримку. Подякували і… заспівали усім разом гімн України. Це, мабуть, було найцікавіше. Молодці!

Фанатський куточок Поділля

Updated: 06.09.2014 — 21:31

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.