Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Локомотив» – «Спортлідер+». Анонс

Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця відібрати очки в діючого чемпіона України?

У суботу, 13-ого вересня, хмельницький «Спортлідер+» проведе свій черговий матч. В рамках 2-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця на виїзді поміряються силами із діючим переможцем змагань, «Локомотивом» із Харкова.

До гри обидва суперники підходять у хорошому настрої, синхронно здобувши перемоги в матчах 1-ого туру. «Залізничники» свій стартовий поєдинок в чемпіонаті 2014/2015 проводили у Рівному, де зустрічалися із місцевим «Кардиналом-Рівне». Рівняни, заведені шаленою підтримкою рідних трибун, з перших секунд розпочали демонструвати видовищний футзал, ні в чому не поступаючись своєму більш зірковому опоненту, і вже дуже швидко змогли повести у рахунку. Литвиненку вдалося парирувати разючий удар Волянюка у нижній кут після розіграшу кутового, але на підборі виявився першим Кашуба, який з кількох метрів переправив сферу у сітку – 1:0. Харків’яни намагалися переламати хід подій на майданчику в свою користь, але пройти масовану оборону суперника гравцям «Локомотиву» не особливо вдавалося. Визначальною в матчі стала його 31-а хвилина. Спочатку своє вагоме слово сказав джокер «залізничників», Дмитро Федорченко, який до цього вперше з’явився на заміну у звітному протистоянні. «Четвірка» харків’ян відгукнувся на м’яку передачу Євгена Клочка, і гарматним ударом в ліву «шістку» впритирку із стійкою зрівняв рахунок – 1:1. Не встигли «кардиналівці» як слід прийти в себе, як вже через 40 секунд знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Журба передачею від кутової позначки знайшов ніким не прикритого Білоцерківця, якому не склало особливих зусиль з кількох метрів вразити фактично порожню ціль. Вийшовши вперед у рахунку, «Локомотив» в притаманному йому стилі довів справу до мінімальної перемоги, і очевидно, що у рідних стінах підопічні Євгена Ривкіна прикладуть максимум зусиль, аби продовжити свою виграшну серію в грі із «Спортлідером+».

Хмельничани ж свій стартовий поєдинок в новому сезоні проводили у Івано-Франківську, де зустрічалися із діючим бронзовим призером турніру, місцевим «Ураганом», який суттєво змінив свій склад у літнє міжсезоння. «Лідери» активно розпочали гру, і вже дуже швидко змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Після помилки захисника франківців на ударній позиції виявився Фетько, і прицільно пробив у лівий верхній кут – 1:0. Підопічні Віктора Мглинця не зупинялися на досягнутому, і вже фактично у наступній атаці перевагу своєї команди подвоїв Рибак, який з кількох метрів переправив сферу у сітку після розкішного удару/прострілу Калукова – 2:0. «Ураган» відповів голом Горбатого, але перед перервою повернув «Спортлідеру+» комфортний гандикап у два забиті м’ячі Калуков, який невідпорно пробив під поперечину зі штрафного. В дебюті другого тайму усі питання на рахунок переможця в цій зустрічі зняв той же Калуков, який спочатку пошив у дурні двох захисників івано-франківців, а потім холоднокровно пробив поміж ніг Колтку – впевнена перемога «лідерів» з рахунком 4:1, яка відверто вселяє оптимізм напередодні поєдинку із діючим чемпіоном України.

Загалом історія офіційних зустрічей «Спортлідера+» та «Локомотиву» налічує вісім протистоянь. В шести з них успіх був на боці «залізничників», ще два матчі завершилися внічию. Проте, як відомо, будь-яка серія має властивість перириватися, і віримо, що станеться це вже найближчої суботи. Так, «Локомотив» виглядає беззаперечним фаворитом не лише цього матчу, а й усього чемпіонату, але за те ми й любимо футзал, що він доволі багатий на несподіванки та сенсації. Так чому ж не очікувати їх від протистояння «Локомотиву» та «Спортлідера+»?

Однак усі крапки над «і» безпосередньо розставить сама гра, яка відбудеться в суботу, 13-ого вересня. За перепитіями подій на майданчику Ви зможете спостерігати на нашому сайті у режимі онлайн.

Статистика протистоянь:

3.10.2012. «Локомотив» – «Спортлідер+» – 6:1 (2:0)

Голи: Білоцерківець–2, Кисельов, Д. Клочко, Д.Сорокін, Камеко – Заворотний

10.01.2013. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 0:3 (0:1)

Голи: Є. Клочко, Кондратюк, Білоцерківець

15.02.2013. «Локомотив» – «Спортлідер+» – 4:2 (0:1)

Голи: Кондратюк, Кисельов, Д. Сорокін, Журба – Михайленко, Коробка

10.04.2013. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 1:1 (0:1)

Голи: Фетько – Д. Сорокін

24.10.2013. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 2:6 (1:2)

Голи: Михайленко, Мартинюк – Камеко, Кисельов, Федорченко, Д. Сорокін, Засенко (аг.), Іваняк

14.12.2013. «Локомотив» – «Спортлідер+» – 5:1 (3:0)

Голи: Сірий, Білоцерківець, Федорченко, Д. Сорокін, Мартинюк (аг.) – Михайленко

07.04.2014. «Локомотив» — «Спортлідер+» — 3:2 (1:0)

Голи: Фетько (аг.), Журба, Д. Клочко – Калуков–2

17.04.2014. «Спортлідер+» – «Локомотив» – 4:4 (0:1)

Голи: Засенко, Чуднов, Фетько, Власович – Бето-2, Є. Клочко, Журба

Updated: 11.09.2014 — 15:51

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.