Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Порція досвіду для «Епіцентру-К»

В матчі 19-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа познущалися над амбітним «Епіцентром-К»

«Епіцентр-К» – «Спортлідер-3-Поділля» – 0:7 (0:3)

Арбітри: А. Папірович – Подворний, Беринда

Голи: Філь (30), Колесников (36, 66), Сохорук (41), Шеремета (72), Полупан (81, 89)

«Епіцентр-К»: Остяк (Слівінський, 72), Олянчук, Овчинніков (Невзоров, 79), Атласюк, Успенський (Сьомін, 46), Безвещук, Самсонюк, Лисий, Девлиш (Гарієвський, 46), Тринадцятко, Вербовий

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка (Восканян, 66), Ціх, Побережник, Сохорук (Трифонов, 61), Роговський (Шеремета, 66), Юхимович, Філь (Романюк, 46), Глас, Подлюк, Полупан, Колесников

Попередження: Тринадцятко (36), Олянчук (78)

У четвер, 11-ого вересня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 19-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися з одним із лідерів турніру, «Епіцентром-К».

Активніше розпочали гру номінальні гості. Відкривати рахунок у зустрічі міг Філь, який блискуче пробивав у ліву «шістку» метрів з 14-ти після ефектної скидки Колесникова, однак Остяку вдалося ліквідувати загрозу. Відповідь господарів не змусила на себе довго очікувати. Олянчук чудовою передачею з центру поля вивів на ударну позицію Безвещука, і бути б біді, якби не Поправка, який чудово зіграв на виході та ліквідував загрозу. «Лідери» додали в швидкості, і через декілька хвилин близьким до забитого м’яча був Сохорук, який прицільним ударом головою під поперечину замикав флангову подачу у виконанні Філя, проте знову чудово зіграв голкіпер «Епіцентру-К». У господарів знову нагадав про себе активний Безвещук, який вкотре виявився на вістрі атаки своєї команди, і гарматним пострілом зльоту в праву «шістку» замикав фланговий простріл Олянчук – за «Спортлідер-3-Поділля» в цьому епізоді зіграла стійка. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Колесников відмінним пасом врозріз вивів на побачення із голкіпером Філя, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у праву «шістку» – 1:0. Не встигли номінальні господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені були розпочинати з центру поля. Активний Колесников відгукнувся на розкішну подачу Ціха у центр штрафного майданчика, і ефектним ударом головою в падінні переправив сферу у ліву «дев’ятку» – 2:0. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і ще перед перервою змогли довести рахунок до розгромного. Відзначився Сохорук, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Колесникова – 3:0.

Друга половина матчу була не менш цікавою та результативною. Забивати міг Ціх, який прицільним ударом головою під поперечину замикав подачу від кутового прапорця у виконанні Гласа, однак рятівником «Епіцентру-К» в цьому епізоді виявився Овчинніков, який в самовідданому стилі вибив сферу з лінії порожніх воріт. Через декілька хвилин відмінну нагоду для взяття воріт суперника мав Полупан, який після навісної передачі Побережника пробивав зльоту у правий верхній кут, проте в цьому епізоді чудеса воротарської майстерності продемонстрував Остяк, в неймовірному стрибку врятувавши свою команду. Номінальні гості продовжували діяти на полі першим номером, і вже дуже швидко довели рахунок до непристойного. Дубль оформив Колесников, який невідпорно пробив зльоту у праву «дев’ятку» метрів з 20-ти після чудової передачі Шеремети у центр карного майданчика – 4:0. Через декілька хвилин відзначився і сам Шеремета, який прицільним ударом з розвороту в ближній кут замкнув скидку Гласа – 5:0. Номінальні гості в ті хвилини буквально «розривали» свого опонента на полі, і фактично у наступній атаці закріпив і до того більш ніж вагому перевагу своєї команди Полупан – 6:0. «Епіцентр-К» не опустив руки, і зусиллями Безвещука та Самсонюка міг дещо скоротити відставання у рахунку, однак у обидвох випадках вище всяких похвал зіграв Восканян. «Лідери» продовжували активно діяти в атаці, і на останніх хвилинах вдруге в цій зустрічі забив Сергій Полупан, який фактично з нульового кута поцілив у праву «шістку» після скидки Шеремети, встановивши підсумковий рахунок в цій зустрічі – більш ніж переконлива перемога «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 7:0.

Свій наступний поєдинок «лідери» проведуть у понеділок, 15-ого вересня. В цей день підопічні Артема Гласа поміряються силами із «ДБК».

Updated: 12.09.2014 — 06:02

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.