Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Несподіване фіаско

В перенесеній грі 17-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа поступилися середняку змагань, міцному «ДБК»

«Спортлідер-3-Поділля» – «ДБК» – 1:2 (1:0)

Арбітри: Кузнєцов – Лоза, Безкоровайний

Голи: Філь (31) – Божек (47), Лях (49)

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка, Сохорук (Колесников, 46), Романюк (Побережник, 64), Трифонов, Філь, Ціх, Роговський, Юхимович, Полупан, Глас, Шеремета (Подлюк, 50)

«ДБК»: Сурков, Габатель, Фурик, Лях, Бесіда, Рибчинський, Гаврищишин, Ерназаров, Чепурний (Баштанюк, 59), Божек (Заєць, 76), Сергійчук

На 71-ій хвилині Колесников не реалізував пенальті (воротар)

У понеділок, 15-ого вересня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В перенесеній грі 17-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися із середняком змагань, міцним «ДБК».

Перший небезпечний момент в грі створили номінальні гості. Відкривати рахунок міг Ерназаров, але не зміг замкнути перспективний навіс на дальню стійку у виконанні Бесіди. «Лідери» додали в швидкості, і розпочали створювати гольові нагоди біля воріт Суркова із завидною регулярністю. Близьким до забитого м’яча був Юхимович, який вдотик пробивав під поперечину після скидки Полупана, але після серії рикошетів сфера вилетіла на кутовий. В наступній атаці відкривати рахунок міг вже Сохорук, який ефектно пробивав головою у лівий верхній кут після навісу з флангу у виконанні Філя, однак рятівником «домобудівельників» в цьому епізоді виявився Рибчинський, в останній момент вибивши шкіряний снаряд з лінії порожніх воріт. Через декілька хвилин ще один стовідсотковий момент мав Сохорук, але «двійка» господарів пробив дещо засильно, перекинувши і воротаря, і ворота. Підопічні Артема Гласа продовжували домінувати на полі, і на 31-ій хвилині заслужено змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Шеремета довгою передачею з центра поля вивів на ударну позицію Філя, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно підсікши сферу в праву «шістку» – 1:0. В наступній атаці Сергій міг оформлювати дубль, але чудеса воротарської майстерності в цьому епізоді продемонстрував Сурков, в неймовірному стрибку парирувавши вбивчий удар в лівий верхній кут у виконанні півзахисника «лідерів».

Основні події відбулися в другому таймі. Підопічні Анатолія Курятника змогли зібратися силами, і вже відразу після поновлення гри провели просто зразкову атаку, яка в підсумку призвела до взяття воріт. Бесіда відгукнувся на скидку Чепурного, в ефектному стилі уникнув підкату від Ціха, і покотив сферу вправо на набігаючого Божека, який вдотик пробив у ліву «шістку», не залишивши Поправці жодних шансів – 1:1. Не встигли «лідери» як слід прийти в себе після пропущеного м’яча, як вже знову були вимушені розпочинати гру з центру поля. Поправка зреагував на разючий удар в ближній кут у виконанні активного Божека, однак першим на підборі виявився Лях, який з кількох метрів без особливих зусиль вразив незахищену ціль – 1:2. Номінальні господарі не знітилися, і вже в наступній атаці зрівнювати цифри на табло міг Глас, який гарматним ударом зльоту цілив у ліву «шістку» після філігранної передачі Юхимовича, проте Сурков в неймовірному стрибку зумів ліквідувати загрозу. Через декілька хвилин забивати забов’язаний був Колесников, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожню ціль після розіграшу штрафного удару. «Лідери» продовжували тиснути, і в наступній атаці забивати міг Юхимович, який ефектним ударом головою в праву «шістку» замикав подачу від кутового прапорця у виконанні Гласа, але сфера на лінії воріт знайшла руку захисника «ДБК». Головний арбітр зустрічі, Микола Кузнєцов, взяв невеличку паузу, і після наради із боковим лайнсменом, все-таки призначив пенальті у ворота «домобудівельників». «Вирок» взявся виконувати Колесников, проте не зміг з «точки» переграти Суркова, який парирував вбивчий удар в ліву «шістку» у виконанні Олексія. В кінцівці гри номінальні гості повністю зосередилися на грі в захисті, моментами не соромлячись відверто грати «на відбій». На останніх хвилинах врятувати нічию для «лідерів» міг Подлюк, але із забійної позиції після скидки Полупана пробив у поперечину.

У підсумку – поразка «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 1:2. Свій наступний поєдинок «лідери» проведуть найближчого четверга, 18-ого вересня. В цей день підопічні Артема Гласа поміряються силами із своїм найближчим переслідувачем у турнірній таблиці, «Ладою». Гра відбудеться на стадіоні «Поділля». Початок – о 18:00.

Updated: 16.09.2014 — 09:42

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.