Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Безгольова битва грандів

В матчі 20-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа розійшлися миром з одним із лідерів змагань, «Ладою»

«Спортлідер-3-Поділля» – «Лада» – 0:0 (0:0)

Арбітри: Кузнєцов – Беринда, А. Папірович

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка, Юхимович, Подлюк (Сохорук, 61), Трифонов, Роговський, Полупан, Колесников, Глас (Зенін, 72), Шеремета, Побережник, Філь (Романюк, 70)

«Лада»: Панасенков, Дилоян, Антонов, Яремчук (Віслободський, 67), Іщук, Кравецький, Бібік (Радюк, 61), Мельник, Бортнік (Глаз, 72), Олексюк (Малюта, 81), Мустафін

Попередження: Полупан (31) – Кравецький (15), Іщук (46)

У четвер, 18-ого вересня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 20-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися із своїм найближчим переслідувачем у турнірній таблиці, амбітною «Ладою».

Перший небезпечний момент в грі створили номінальні господарі. Відкривати рахунок в зустрічі міг Колесников, однак не зміг замкнути перспективний простріл на дальню стійку у виконанні Філя. «Лада» відповіла підступним ударом Антонова зі штрафного – Поправка контролював ситуацію. Надалі ініціатива перейшла до номінальних гостей. Близьким до забитого м’яча був Бортнік, який розкішним ударом зльоту у правий верхній кут замикав націлений фланговий навіс у виконанні Дилояна, однак в цьому епізоді за «лідерів» зіграла хрестовина. Через декілька хвилин стовідсотковий момент для того аби відзначитись мав Олексійчук, який після ювелірної передачі з центру поля вийшов віч-на-віч із Поправкою, але свій шанс змарнував, пробивши повз ворота із забійної позиції. У господарів запам’ятався випад Шеремети, який спочатку ефектно прокинув сферу поміж ніг Мустафіну, а потім з розвороту пробивав у дальній кут, проте Руслану трішки забракло влучності.

Друга половина матчу видалася не менш цікавою. Забивати міг Глас, який розкішним ударом метрів з 20-ти цілив у праву «дев’ятку», але на допомогу «Ладі» в цьому епізоді прийшов каркас воріт, який прийняв на себе гарматний удар у виконанні Артема. В наступній атаці близьким до забитого м’яча Колесников, однак відверто вибачив суперника, не зумівши із-за забійної позиції вразити ціль після блискучої скидки Полупана. «Лідери» продовжували тиснути, і через декілька відкривати рахунок повинен був Шеремета, який зряче пробивав у лівий нижній кут після прострілу флангу, проте чудеса воротарської майстерності продемонстрував Панасенков, парирувавши підступний удар у виконанні «сімки» господарів, а потім і зреагувавши на добивання від Полупана. Гості, які в ті хвилини здебільшого діяли другим номером, робили ставку на швидкі контратаки, і відзначимо, що ця тактика вже дуже швидко ледь не принесла свої плоди. Забивати міг Кравецький, який ефектно намагався закинути сферу «за комірець» голкіперу, однак Поправці ціною надзусиль вдалося ліквідувати загрозу. Суперечливий епізод стався на останніх хвилинах зустрічі. Віслободський у власному карному майданчику не за правилами зіграв проти Зеніна, але головний арбітр зустрічі виявився «суворим дядькою», і пенальті не призначив. Під завісу матчу небезпечними ударами обмінялися Сохорук та Мустафін, проте на висоті були голкіпери обох команд. В підсумку – нічия з рахунком 0:0, яка до максимуму загострює подальшу боротьбу за медалі чемпіонату.

Свій наступний поєдинок «Спортлідер-3-Поділля» проведе наступного четверга, 25-ого вересня. В цей день підопічні Артема Гласа у матчі 21-ого туру змагань поміряються силами з іще одним претендентом на призові місця, «Фемідою», яка наразі замикає чільну трійку.

Updated: 19.09.2014 — 07:28

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.