Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Відбулася нарада представників команд Преміум-ліги напередодні старту нового сезону

В її ході було обговорені організаційні аспекти та регламент майбутніх змагань

 

Як вже повідомлялося раніше, 10-ого вересня було підписано договір між Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області та управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради, відповідно до якого Преміум-ліга з футзалу та міські змагання об’єднуються в одну лігу, а також, що наступний чемпіонат буде проводити Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У середу, 24-ого вересня, було проведено нараду представників команд, на якій обговорювалися усі організаційні аспекти та регламент майбутніх змагань.

DSC_0080

Першим взяв слово керівник Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області, Артем Глас, який спочатку привітав усіх присутніх, а згодом пояснив переваги участі у даних змаганнях: «Преміум-ліга з футзалу надзвичайно серйозний та перспективний проект для Хмельниччини, завдяки якому є можливість об’єднати усі футзальні колективи нашого регіону в єдину аматорську лігу, але з професійним ставленням до організації змагань. Підписавши договір з управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради щодо проведення міських футзальних змагань, ми чудово усвідомлюємо ту відповідальність, яка покладена на нас спортивною громадою, відповідно і зробимо усе можливе, аби усі учасники спортивного процесу отримали користь. Ті еволюційні процеси, які ми проходимо лише цього річ, в таких містах, як Одеса, Львів, Луцьк, Черкаси вже відбулися декілька років назад. Якщо ми хочемо розвиватися і рухатися вперед, природньо, що залишаються найсильніші. Я свідомо розумію, що наші підходи можуть скоротити кількість команд, однак ті хто залишаться, упевнений оцінять переваги. Тому я пропоную укрупнюватися, об’єднуватися, шукати нові підходи до організації спортивного процесу. Хочеться, щоб Ви у своїй свідомості змінили підхід до участі у змаганнях, щоб Ви упродовж турніру жили цим процесом, щоб кількість проведених ігор була адекватною сплаченим коштам, щоб Ви могли прочитати своє прізвище у статистичних даних, насолодитися забитими м’ячами у відео-нарізці, знати повну статистику, бачити чіткий календар і змагатися у комфортних і зручних залах. Це лише невеличкий перелік того, що ми хочемо запропонувати Вам. Проте, головне, що я хотів би зазначити, що вершиною змагань стане участь двох наших представників у фінальних всеукраїнських змаганнях, що неабияк загострить конкуренцію та боротьбу за почесні трофеї. Безперечно, це все накладає додатковий фінансовий тягар. Тому, прошу Вас, шановні представники свідомо оцінюйте критерії, якими Ви можете оперувати при прийнятті кінцевого рішення. Зауважу, що за будь-яких обставин, Преміум-лігу ми будемо розвивати, скільки б команд не виявило бажання виступати. На даний момент, планується організація змагань у п’яти лігах».

DSC_0082

Далі слово взяв керівник комітету студентського, аматорського та масового футзалу Асоціації футзалу України, Сергій Миколайович Бабіков, який фактично є головним творцем проекту Аматорської футзальної ліги України. Перше, з чого розпочав Сергій Миколайович, який якраз відвідував Хмельницький у рамках робочого візиту, так це з дуже приємної звістки. Виявляється наше місто є всеукраїнським рекордсменом – саме у Хмельницькому випадає найбільша середня кількість футзалістів на душу населення, що не може не радувати. Пан Бабіков також позитивно охарактеризував діяльність Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області, наголосивши, що вона рухається у правильному напрямку свого розвитку. Сергій Миколайович також офіційно заявив усім присутнім, що Преміум-ліга відкритий Чемпіонат (Кубок) Хмельницького з футзалу буде відбірковим  етапом АФЛУ від Хмельниччини, а також розповів про першочергові завдання АФУ: створення дитячо-юнацької ліги України, а також всеукраїнського масштабного турніру серед студентських команд.

DSC_0113

Надалі велися гарячі дискусії, під час яких вдалося почути чимало корисних побажань організаторам, ідей, як зробити змагання ще більш цікавими.

За підсумками зібрання більшістю було прийняті наступні рішення:

  • доопрацювати регламентні норми та надати їх для затвердження на наступному зібранні представників команд;
  • надати декілька варіантів проектів проведення змагань у всіх лігах з попереднім викладенням в електронних ЗМІ, зокрема на сайті sportlider.km.ua (до 29 вересня);
  • надати гарантійний лист від кожної команди учасниці усіх ліг на електронну адресу sportlider@ukr.net до 09 жовтня 2014 року включно;
  • призначити наступні зібрання для команд Дивізіону 1, Дивізіону 2, Дивізіону 3 на 10 жовтня 2014 року (спорткомплекс УМВС, час початку 18.15); для команд Дивізіону 4 та Дивізіону 5 на 15 жовтня 2014 року (спорткомплекс УМВС, час початку 18.15).

ЗАВАНТАЖИТИ ГАРАНТІЙНИЙ ЛИСТ

Наостанок, від імені керівництва Асоціації хочеться подякувати усім учасникам зібрання за конструктивний діалог. Є впевненість, що вчорашня нарада стане історичною подією, в основі якої стане об’єднання усіх суб’єктів футзалу в єдину і непохитну спортивну сім’ю.

Завершуючи матеріал, хочеться звернутися до представників команд зі словами допомоги щодо пошуку молодих та талановитих арбітрів. Нагадаємо, що Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області наразі набирає арбітрів для обслуговування власних змагань. Кого зацікавить ця інформація, телефонуйте 0677652285 (Олександр Михайлович).

ЗАВАНТАЖИТИ ГАРАНТІЙНИЙ ЛИСТ

ЗАВАНТАЖИТИ БЛАНК ЗАЯВКИ

Updated: 25.09.2014 — 11:26

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.