Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Сумське фіаско

В матчі 4-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця поступилися на виїзді луганському «ЛТК»

«ЛТК» (Луганськ) – «Спортлідер+» (Хмельницький) – 3:1 (1:0)

Арбітри: Кравченко Ігор (Суми), Динник Євген (Харків)

Спостерігач арбітражу: Ушкань Станіслав (Кременчук)

Голи: Цапов Роман (14), Мануйленко Максим (28), Мілінький Анатолій (40) – Фетько Олексій (23)

«ЛТК»: 21. Савенко Юрій – 6. Лазикін Микита, 10. Дзюба Віталій (кап.), 11. Лисенко Андрій, 13. Мануйленко Максим – 3. Зеленкевич Денис, 5. Мілінький Анатолій, 19. Цапов Роман, 25. Кожем’яка В’ячеслав – 89. Литвинов Максим

Головний тренер: Роман Ковальчик

«Спортлідер+»: 23. Лисенко Максим – 7. Калуков Дмитро, 10. Рибак Сергій, 19. Власович Валерій, 21. Фетько Олексій (кап.) – 5. Михайленко Дмитро, 6. Чуднов Андрій, 11. Педяш Олександр, 20. Засенко Андрій – 8. Копко Андрій

Головний тренер: Віктор Мглинець

Попередження: Власович Валерій (19)

У суботу, 27-ого вересня, хмельницький «Спортлідер+» провів свій черговий поєдинок. В рамках 4-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у Сумах зустрічалися з одним із лідерів турніру, луганським «ЛТК», який через складну політичну обстановку на сході країни поки що не може проводити домашні матчі у рідному місті.

Розпочали гру команди у відкритій манері, але поступово ініцітивою заволоділи гравці «Спортлідера+», які поступово стали чинити серйозний тиск на захисні редути «телефоністів». Стовідсотковий момент для того, аби відкрити рахунок у матчі мав Рибак, але відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити порожню рамку після ефектної передачі врозріз з центру майданчика. «Лідери» продовжували володіти ігровою перевагою, але підопічні Романа Ковальчика злагоджено діяли в обороні, грамотно перекриваючи усі вільні зони. Луганський клуб діяв здебільшого другим номером, роблячи ставку на швидкі контрвипади, і невдовзі ця тактика принесла свої плоди. «Телефоністи» після перехоплення в центрі майданчику розігнали стрімку контратаку 3 в 2, яку влучним ударом замкнув Цапов, вдало зігравши на дальній стійці після прострілу Кожем’яки – 0:1.

Не менш цікавим видався і другий тайм. Активніше розпочали його хмельничани, і невдовзі заробили небезпечний удар на підступах до карного майданчику «ЛТК». Калуков виконав м’яку передачу на дальню стійку, де ніким не прикритий Фетько спокійно переправив шкіряний снаряд у сітку – 1:1. Забитий м’яч додав «лідерам» впевненості, і в наступній атаці виводити свою команду вперед у рахунку міг Власович, але з кількох метрів не зміг замкнути перспективний простріл з флангу. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Мануйленко виявився найрозторопнішим після розіграшу ауту, і холоднокровно пробив у ближній кут – 1:2. Підопічні Віктора Мглинця не знітилися, і через декілька хвилин зрівнювати цифри на табло міг Калуков, проте не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із Савенком. Хмельничани продовжували тиснути, але раз за разом рятував «телефоністів» голкіпер, а коли вже і він був безсилий, на допомогу йому миттю приходили захисники, які виносили м’яч з лінії порожніх воріт після вбивчих пострілів Калукова та Фетька. За 3.40 Віктор Мглинець пішов ва-банк, змінивши голкіпера на п’ятого польового гравця, і вже фактично у наступній атаці зрівнювати рахунок міг активний Власович, але йому трішки забракло влучності. «Телефоністи», які продовжували діяти переважно в захисті, утримуючи потрібний результат, і моментами не соромлячись навіть грати на відбій, під завісу зустрічі вкотре в цій грі «впіймали» хмельницьку команду на контратаці. Це Мілінький сповна скористався чи не єдиною помилкою «лідерів» при розіграші зайвого, і точним ударом по порожніх воротах встановив підсумковий рахунок на табло.

У підсумку – «Спортлідера+» з рахунком 1:3, яка опускає підопічних Віктора Мглинця на шосте місце у турнірній таблиці. Наразі в Екстра-лізі наступає трьохтижнева пауза, пов’язана з участю харківського «Локомотиву» в основному раунді Кубку УЄФА. Свій наступний поєдинок хмельницький клуб проведе 18-ого жовтня. В цей день «лідери» у рідних стінах поміряються силами із абсолютним дебютантом турніру, «Титаном-Зорею» із Покровського.

Updated: 27.09.2014 — 15:41

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.