Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Поразка, на яку не заслуговували

У домашньому матчі 16-ого туру Прем’єр-ліги чемпіонату області з футболу підопічні Миколи Федорка мінімально поступилися ФК «Дунаївці»

НФК «Поділля» (Хмельницький) – ФК «Дунаївці» – 0:1 (0:0)

Арбітри: В. Папірович – А. Папірович (обидва – Хмельницький), Данилюк (Волочиськ)

Голи: Боднар Костянтин (87)

НФК «Поділля»: 12. Поправка Олександр – 17. Роговський Максим, 4. Шляховий Анатолій, 3. Трифонов Віталій, 2. Горобець Максим, 18. Ціх Ростислав, 15. Юхимович Дмитро (8. Шутяк Євген, 44), 9. Колесников Олексій, 5. Романюк Артем (16. Полупан Сергій, 46), 10. Федорко Артем (7. Зенін Владислав, 68; 6. Подлюк Артур, 87), 13. Грицик Дмитро. Запасні: 81. Восканян Манук, 14. Соколюк Андрій, 11. Побережник Дмитро

ФК «Дунаївці»: 1. Лозинський Олександр – 16. Когут Андрій, 15. Наталюк Назар, 20. Глуховатий Вадим, 4. Цінчик Вадим, 14. Калинюк Дмитро, 17. Пампурак Микола (8. Загородній Ярослав, 75), 10. Валеєв Володимир, 11. Морозов Ростислав, 9. Черкезов Фархат (5. Боднар Костянтин, 81), 19. Бондаренко Олександр. Запасні: 13. Островський Іван, 7. Мужило Іван, 17. Горський Юрій

Попередження: Пампурак Микола (37), Глуховатий Вадим (65)

У суботу, 4-ого жовтня, хмельницьке НФК «Поділля» провело свій черговий поєдинок. В рамках 16-ого туру Прем’єр-ліги чемпіонату області підопічні Миколи Федорка у рідних стінах зустрічалися із своїм найближчим переслідувачем у турнірній таблиці, ФК «Дунаївці».

Активніше гру розпочали хмельничани, які вже на перших хвилинах створили дві стовідсоткові нагоди для взяття воріт опонента. Спочатку відкривати рахунок міг Федорко, який прицільним ударом цілив у лівий нижній кут після розкішної передачі Ціха з центру поля, однак Лозинському в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Через декілька хвилин відзначитися міг вже сам Ціх, який блискуче пробивав зі штрафного у праву «дев’ятку» метрів з 25-ти, проте знову чудеса воротарської майстерності продемонстрував страж воріт дунаївчан, парирувавши «мертвий» м’яч та врятувавши свою команду від вірного голу. У гостей запам’ятався момент у Морозова, однак чудово проявив себе і Поправка, грамотно зігравши на виході та вибивши м’яч в аут. Після цього гра вирівнялася, але під завісу тайму хмельничанам вдалося заволодіти ігровою ініціативою. Забивати повинен був Юхимович, але відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити порожню ціль після націленої подачі з кутового у виконанні Колесникова. Через декілька близьким до голу був вже Колесников, який ефектно пробивав в падінні у правий верхній кут, однак знову вище всяких похвал зіграв у рамці Лозинський.

Суперечливий момент стався в дебюті другої половини матчу. Після удару Федорка сфера влучила у руку захисника гостей в карному майданчику ФК «Дунаївці», але свисток арбітра промовчав. Підопічні Сергія Ігнатьєва відповіли підступним пострілом у виконанні Валеєва, і бути б біді, якби не Шляховий, який у останній момент головою перевів шкіряний сенаряд на кутовий. «Подоляни» додали в швидкості, і небезпечні моменти біля воріт команди з Дунаївців стали виникати із завидною регулярністю. Стовідсоткова нагода для взяття воріт була у Трифонова, який з кількох метрів розстрілював голкіпера після розкішної подачі Колесникова зі штрафного, але знову вище всяких похвал зіграв Лозінський, вкотре зірвавши гучні овації стадіону та в неймовірному стрибку врятувавши партнерів від вірного голу. Через декілька хвилин страж воріт ФК «Дунаївці» знову вступив у гру, зреагувавши на вбивчий постріл Ціха у ліву «шістку» метрів з 25-ти. Заключні хвилини пройшли вже за переваги номінальних гостей. Проявив себе у всій красі Поправка, парирувавши спочатку підступний удар Когута зі штрафного, а потім і добивання впритул у виконанні Загороднього. Підопічні Сергія Ігнатьєва не зупинялися на досягнутому, і на останніх хвилинах протистояння таки змогли відкрити лік забитим м’ячам у зустрічі. Когут розкішним пасом вивів на ударну позицію Боднара, який метрів з 15-ти невідпорно пробив у протихід голкіперу – 0:1. Підопічні Миколи Федорка в надії врятуватися від поразки кинулися на останній штурм воріт опонента, але особливих нагод для цього у НФК «Поділля» не виникало. Навпаки, Бондаренко міг закріплювати перевагу у рахунку номінальних гостей, але нащастя для хмельничан пробив поруч із стійкою із забійної позиції.

У підсумку – мінімальна поразка НФК «Поділля» з рахунком 0:1, яка до максимуму загострює інтригу в боротьбі за медалі турніру. Свій наступний поєдинок в чемпіонаті області серед команд Прем’єр-ліги підопічні Миколи Федорка проведуть наступної суботи, 11-ого жовтня. В цей день НФК «Поділля» зіграє на виїзді із МФК «Славутою».

Updated: 04.10.2014 — 18:55

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.