Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» – «Титан-Зоря». Анонс

Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця на рідному майданчику здолати абсолютного новачка Екстра-ліги?

У суботу, 18-ого жовтня, свій черговий поєдинок проведе хмельницький «Спортлідер+». В рамках 5-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах поміряються силами із абсолютним дебютантом турніру, «Титан-Зорею» з містечка Покровське, що на Дніпропетровщині.

Відзначимо, що звітний тур буде першим після тритижневої паузи, пов’язаної з участю харківського «Локомотиву» в основному раунді Кубку УЄФА з футзалу. Хмельничани цю вимушену паузу заповнили участю у домашньому турнірі «Покрова – наша мати!», за головний приз якого змагалися також молодіжна збірна України з футзалу, івано-франківський «Ураган» та «Приват» із Кривого Рогу.

В матчі-відкритті «лідери» зустрічалися із українською «молодіжкою». Підопічні Олександра Косенка впевненіше провели перший тайм та початок другого, заволодівши впевненою перевагою у три забиті м’ячі та зробивши вагому заявку на перемогу в цьому матчі. Віктор Мглинець пішов ва-банк, за 3.20 до фінальної сирени випустивши Власовича у воротарській футболці, і ця тактика виправдала себе сповна. Хмельничани дуже швидко відновили паритет, а під завісу поєдинку і взагалі могли вирвати перемогу, однак чудеса воротарської майстерності продемонстрував Тимощук, декілька разів врятувавши «жовто-блакитних». В підсумку – бойова нічия з рахунком 4:4, яка стала, мабуть, найсправедливішим результатом звітного протистояння.

В другій грі на турнірі хмельницькому клубу протистояв криворізький «Приват». Обидві команди потішили вболівальників неймовірно видовищною грою, яка тримала в напрузі до останніх її секунд. На останній хвилині матчу на табло горіли цифри «4:4», і здавалося, що нічиї не уникнути, але зовсім іншої думки на рахунок цього був Калуков, який за 17 секунд до фінальної сирени спочатку блискуче зіграв на перехопленні, а потім холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером – непроста перемога «Спортлідера+» з рахунком 5:4.

Завершували хмельничани виступи на турнірі двобоєм проти івано-франківського «Урагану». Франківці розпочали активніше матч, і невдовзі змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Рудавець прострілив з ауту, і сфера після рикошету від Калукова затріпотіла в сітці – 0:1. Через декілька хвилин подвоїв перевагу «драконів», невідпорно пробивши в лівий верхній кут після блискучої передачі з глибини майданчика у виконанні Кіндратіва – 0:2. «Лідери» відчайдушно кинулися змінювати хід подій на майданчику, але засмутити Бірова, який відверто в цей день спіймав кураж, було не так вже і просто. На останніх хвилинах матчу «Спортлідер+» перейшов на гру з п’ятим польовим, але жодних дивідендів ця тактика не принесла. Навпаки, франківці тричі спіймали хмельничан на помилках при розіграші зайвого, в усіх випадках забиваючи вже у порожні ворота – поразка з рахунком 0:5, яка дозволила «лідерам» посісти лише підсумкове третє місце, і очевидно, що в суботу підопічні Віктора Мглинця зроблять усе можливе, аби перемогти «Титан-Зорю» та потішити власних вболівальників.

Тепер перейдемо до суперника хмельничан, «Титан-Зорі». Могли покровці дебютувати у Екстра-лізі ще два роки тому, але тоді вирішальну роль зіграла фінансова складова, яка в останній момент змусила керівництво відмовитись від старту на найвищому українському рівні. І ось, нарешті, у Покровському з’явились необхідні можливості, і «Титан-Зоря» таки дебютувала у Екстра-лізі. Відзначимо, що цей колектив хоч і є дебютантом, проте точно не виглядає «хлопчиками для биття». Підтвердив це останній матч команди, в якому вона у рідних стінах приймала івано-франківський «Ураган». Звітна гра видалася доволі видовищною та цікавою, але переможця визначити так і не вдалося – нічия з рахунком 2:2. Після 4-их турів в активі підопічних Віталія Соломки чотири залікових бали та сьома сходинка у турнірній таблиці, і очевидно, що зупинятися на досягнутому команда з Покровська не буде, і зробить усе можливе, аби зачепитися за такі необхідні очки в Хмельницькому. Тим паче, що «Титан-Зоря» планомірно вже три тижні готується до двобою із «Спортлідером+», але цікаво лише одне – як позначиться на колективі відсутність ігрової практики, адже свій останній офіційний матч покровці провели ще 27 вересня.

Однак усі крапки над «і» поставить сама гра, яка відбудеться в суботу, 18-ого жовтня, в спорткомпексі УМВС. Початок матчу – о 13:00.

Updated: 17.10.2014 — 19:22

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.