Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: видовищний розігрів напередодні старту (ВІДЕО)

Команди Преміум-ліги активно проводять товариські матчі, набираючи ігрову форму перед стартом нового сезону

Повним ходом триває підготовка до старту нового сезону у Преміум-лізі відкритому чемпіонаті Хмельницького з футзалу. Команди наполегливо тренуються, а також відточують свою майстерність у товариських матчах, два з яких відбулись у суботу, 25-ого жовтня в спорткомлексі УМВС. На паркеті зустрічалися «Спортлідер-3» і «Тетра», також «Вентс» помірявся силами із «Тетрою». Хоч поєдинки носили статус товариських, команди прагнули на майданчику продемонструвати свої найкращі якості, що принесло неабияку порцію насолоди багаточисленним вболівальникам.

«Спортлідер-3» – «Тетра» – 1:0

Арбітр: Божко

Голи: Глас (18)

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Трочинський, Сохорук, Шляховий, Роговський, Глас, Малишевський

«Тетра»: Грабенчук, Ярош, Муляр, Тимощук, Михальчук, А. Салабай, Н. Салабай, Жилович, Сивак

DSC_0611

Перший небезпечний момент в звітній грі створили номінальні гості. Відкривати рахунок міг Назар Салабай, проте не зумів в ближньому бою переграти Алексейчука після розкішної передачі врозріз від Михальчука. «Лідери» відповіли потужним пострілом зі штрафного у виконанні Гласа, однак вище всяких похвал в цьому епізоді зіграв Грабенчук. Суперники продовжували діяти у відкритій манері, і впродовж кількох наступних хвилин небезпечними ударами обмінялися Роговський та Сивак, проте на висоті виявилися голкіпери обох команд. Номінальні господарі додали в швидкості, і розпочали створювати гольові моменти біля воріт свого візаві із завидною регулярністю. Змінювати нулі на табло міг Глас, який розкішним ударом зльоту у лівий верхній кут замикав ефектну скидку Шляхового, однак за «Тетру» в цьому епізоді зіграла стійка воріт. Через декілька хвилин забивати міг і Малишевський, який ефектно пробивав у правий нижній кут після пасу Сохорука, проте Грабенчуку вкотре в цій грі вдалося ліквідувати загрозу. «Лідери» продовжували тиснути, і невдовзі таки досягли свого. Це Глас ефектно обіграв захисника, і невідпорно пробив із-за меж карного майданчику точнісінько у лівий верхній кут. Як пізніше виявилося, цей гол так і залишився єдиним у матчі – мінімальна перемога «Спортлідера-3» з рідкісним як для футзалу рахунком 1:0.

«Тетра» – «Вентс» – 4:4

Арбітр: Божко

Голи: Н. Салабай (16), Муляр (18, 19), Михальчук (30) – Побережник (31), Дикий (35, 38), Жаріков (39)

«Тетра»: Грабенчук, Ярош, Муляр, Тимощук, Михальчук, А. Салабай, Н. Салабай, Жилович, Сивак

«Вентс»: Матусов, Болістовський, І. Монастирський, Ілюшин, Мустафін, Лапенюк, Святий, Жаріков, Дикий, Гнідий, Побережник, Садовнік, Бондар, Тафратов

Не менш цікавим видався і двобій між «Тетрою» та «Вентсом». З перших секунд номінальні господарі заволоділи ініціативою, і вже дуже швидко змогли втілити її у забитий м’яч. Це Назар Салабай обікрав Мустафіна, і холоднокровно вдотик пробив у ближній кут – 1:0. Не встигли «вентсівці» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Подвоїв перевагу «Тетри» у рахунку Муляр, який вдало зіграв на дальній стійці після прострілу Андрія Салабая – 2:0. Підопічні Віктора Кузьміна продовжували діяти першим номером, і невдовзі довів рахунок до розгромного той же Муляр, який спочатку ефектним фінтом пошив у дурні Гнідого, а потім невідпорно пробив з розвороту точнісінько в праву «дев’ятку» – 3:0. Номінальні гості не знітилися, і вже в наступній атаці скорочувати відставання міг Побережник, проте рятівником господарів в цьому епізоді виявився Михальчук, в останній момент вибивши сферу з лінії порожніх воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Матусов врятував свою команду після підступного удару Жиловича, однак першим на підборі виявився всюдисущий Михальчук, який без особливих зусиль з кількох метрів переправив шкіряний снаряд у незахищену ціль – 4:0. Здавалося, що вже все в цій зустрічі стало ясно, проте іншої думки на рахунок цього були гравці «Вентса», які славляться своїми неймовірними морально-вольовими якостями. Відразу своє вагоме бомбардирське слово сказав Побережник, який спочатку ефектно розібрався відразу з двома захисниками «Тетри», а потім холоднокровно пробив у лівий верхній кут, не залишивши Грабенчуку жодних шансів – 4:1. «Вентсівці» кинулися рятувати матч, перейшовши на гру в п’ять польових гравців, і вже дуже швидко ця тактика принесла свої плоди. Відзначився Дикий, вдало зігравши на дальній стійці після прострілу Святого – 4:2. Цей гол неабияк додав впевненості номінальним гостям, і через кілька хвилин дубль оформив активний Дикий, чудово зігравши на добиванні після пострілу Побережника – 4:3. Заключні хвилини переходили за явної переваги гравців «Вентса», які таки зуміли врятуватися від поразки. Це Жаріков відгукнувся на відмінну передачу врозріз Дикого із глибини майданчика, і ефектним ударом в падінні переправив шкіряний снаряд у щілину між голкіпером та стійкою. В підсумку – бойова нічия з рахунком 4:4, яка стала, мабуть, найсправедливішим результатом звітного протистояння.

У неділю, 26-ого жовтня, в спорткомпексі УМВС відбудеться товариський турнір за участі чотирьох команд Преміум-ліги: «Спортлідера-3», «Конфермату», «Спортлідера-2» та «Феміди-НК», які визначатимуть імена переможця та призерів змагань по олімпійській системі. Початок матчів – о 13:00.

Updated: 26.10.2014 — 09:45

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.