Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: стартував чемпіонат в дивізіонах 2 та 3

Стартові поєдинки видалися неймовірно видовищними

Набирає обертів новий сезон у Преміум-лізі відкритому чемпіонаті Хмельницького з футзалу, організованому Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Вслід за стартом змагань у дивізіоні 1, минулого вік-енду також розпочався змагальний марафон у дивізіонах 2 та 3. Забігаючи наперед відзначимо, що усі без виключення зустрічі видалися неймовірно цікавими, а головне – результативними, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників, які стали свідками захоплюючих баталій. Про це все далі у нашому огляді.

«ДБК» – «Тетра-2-Філтекс» – 2:1 (1:0)

Арбітри: Мандзій, Зощук

Голи: Рибчинський (4), Габатель (42) – Хдеєр (38)

«ДБК»: Сурков, Рибчинський, Габатель, Чепурний, Баштанюк, Дудар, Ерназаров, Божек, Фурік, Заєць, Бачинський, Яцков, Гаврищин

«Тетра-2-Філтекс»: Холодецький, Якубовський, Васильчук, Хдеєр, Ярославський, Подольський, Вакух, Лутковський, Дацишин, Підлісний, Мусієнко

Попередження: Чепурний (44) – Хдеєр (18)

Відкривав турнір в дивізіоні 2 матч між «ДБК» та «Тетрою-2-Філтексом». Сам поєдинок видався доволі багатим на ігрову боротьбу на кожному клаптику майданчику, однак до особливого загострення у вигляді небезпечних моментів справа доходила не так вже і часто. Така гра була на руку більш досвіченим «домобудівельникам», які змогли довести до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів дві із своїх небагаточисленних атак,  а «Тетра-2-Філтекс» змогла на це відповісти лише голом престижу – мінімальна перемога «ДБК» з рахунком 2:1.

«Менс» – «Ротор-2» – 3:7 (1:4)

Арбітри: Зощук, Мандзій

Голи: Левчук (6, 44), Дуда (24) – Іскаков (12), Шатілов (14), Камінський (14), Логвіненко (22, 36), Гайдашевський (43, 50)

«Менс»: Русс, Побута, Грищук, Гілюк, Братченко, Павлюк, Левчук, Назарук, Дуда, Балла, Шадрін

«Ротор-2»: Данилюк, Морозов, Шатілов, Логвіненко, Науменко, Ісхаков, Орін, Федоченко, Гайдашевський, Олексійчук, Камінський

Попередження: Побута (46)

З перемоги розпочав сезон і «Ротор-2», який переконливо переграв амбітний «Менс». «Роторці» повністю контролювали хід подій на майданчику, «відвантаживши» у ворота свого опонента 7 м’ячів. Гілюк і компанія не полишали надій врятуватись від поразки, але їх старань вистачило лише на те, аби трьома влучними ударами дещо підсолодити її гіркоту – 7:3 на користь «Ротора-2». В складі переможців найбільш помітними були Логвіненко та Гайдашевський, кожен з яких по два рази залишав у воротах Русса «автограф» у вигляді забитого м’яча.

«Олімп» – «Евеліна» – 2:4 (0:2)

Арбітри: Мандзій, Зощук

Голи: Гуценюк (27), Івановський (31) – Стожик (6, 13), Горєв (32, 50)

«Олімп»: Гайновський, Гуліватий, Івановський, Біляк, Гуценюк, Дмитришин, Берлінський, Підпанюк

«Евеліна»: Рудий, Приступа, Ошовський, Панчук, Стожик, Піхотко, Кучерявий, Горєв, Федоров, Пянскорунський

Попередження: Гайновський (48), Гуліватий (48) – Федоров (41), Піхотко (50)

Доволі напруженим видався двобій між «Олімпом» та «Евеліною». Впродовж левової частки ігрового часу на майданчику можна було спостерігати рівну гру, яка справедиво знаходила своє відображення на табло у вигляді нічийного рахунку, і здавалося, що «мирова» стала б найлогічнішим підсумком цього протистояння. Однак зовсім іншої думки на рахунок цього були гравці «Евеліни», які змогли проявити характер, і зусиллями Стожика та Горєва справедливо схилили шальки терезів на свою користь – 4:2 на користь команди із Ярмолинець.

«Бамбук» – «Патріот» – 3:3 (1:1)

Арбітри: Данилюк, Шевчук

Голи: Кравецький (25), Солонинко (41), Дилоян (44) – Палійчук (23, 49), Марущак (33)

«Бамбук»: Гарбар, Кушнірук, Бабій, Кравецький, Кучерук, Антонов, Олесь, Бортник, Дилоян, Кульбачний, Солонинко

«Патріот»: Дубінін, Атласюк, Коротун, Папроцький, Палійчук, Марчук, Дрижа, Микитюк, Вольський, Марущак

Попередження: Дилоян (25)

Свято видовищної гри подарували «Бамбук» та «Патріот». Суперники діяли у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, що неабияк тішило багаточисленну глядацьку аудиторію. Впродовж всього матчу давалася взнаки перевага підопічних Володимира Громницького у досвіді, але жодних дивідендів «бамбуківцям» це не принесло. «Патріот» відмінно провів заключний ігровий відрізок, і зусиллями Палійчука, який ефектно пробив у «будиночок» Гарбару заслужено зумів врятуватися від поразки – бойова нічия з рахунком 3:3.

«Хмельницькі делікатеси» – «Мустанг-Автолідер» – 2:1 (0:0)

Арбітри: Бондар, Маніло

Голи: Кащук (43, 44) – І. Кореганов (47)

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Кащук, Юхимчук, Сиворог, Ярмаш, Лисенко, Туз, Криськов, Шпак, Блазунь, Богославський, Чубатий, Дубовий

«Мустанг-Автолідер»: Мержук, Петрук, Голець, Третьяков, В’яч. Сироватко, Віт. Сироватко, Легун, Косевич, А. Кореганов, І. Кореганов, Будченко

Попередження: Сиворог (43) – Віт. Сироватко (22), А. Кореганов (48), Третьяков (48)

Один з центральних матчів 1-ого туру у дивізіоні 2, в якому зустрічалися «Хмельницькі делікатеси» та «Мустанг-Автолідер» сповна виправдав свій статус. Суперники демонстрували змістовний та видовищний футзал, однак найцікавіше відубулося в кінцівці матчу. Своє вагоме бомбардирське слово сказав неперевершений Кащук, який двічі протягом однієї хвилини змусив капітулювати Мержука, забезпечивши «делікатесам» відчутну перевагу у рахунку. Номінальні гості не знітилися, і вже дуже швидко зуміли відродити інтригу, зусиллями Івана Кореганова відквитавши один м’яч. Заключні хвилини пройшли за переваги «мустангівців», які будь-що прагнули врятуватися від поразки, проте підопічні Романа Яковенка чудово «терпіли» в захисті, і таки змогли втримати мінімальну перевагу та здобути три залікових пункти – 2:1 на користь «Хмельницьких делікатесів».

«Товтри» – «Лада» – 4:2 (1:1)

Арбітри: Клапченко (22, 50), Бойко (39, 50) – Радюк (24), Мустафін (47)

«Товтри»: Рудюк, Забродський, Червоняк, Деркач, Войченко, Хуторний, Бойко, Геут, Клапченко, Вільчинський, Сердуніч

«Лада»: Панасенков, Мустафін, Бібік, В. Іщук, Умаров, Радюк, Щиголь, Підкамінський, Климчук, Шульган, С. Іщук

Попередження: Климчук (29), В. Іщук (48)

Приємну несподіванку піднесли амбітні «Товтри», які сенсаційно змогли «покласти на лопатки» одного із старожилів, досвідчену «Ладу». Впродовж усієї зустрічі на майданчику панувала рівновага, і все цілком логічно йшло до нічиєї, проте підопічні Олександра Забродського на останній хвилині як по нотах розіграли дві блискавичні конратаки, що дозволило святкувати перемогу номінальним господарям – 4:2 на користь команди «Товтри».

«Фаворит» – «Прикордонник» – 2:8 (1:1)

Арбітри: Грузевич, Маніло

Голи: Савчук (25, 40) – Дьомін (21, 47, 48), А. Мельников (26), Сергач (35), В. Мельников (43, 49), Симчишин (39)

«Фаворит»: Януш, Мевша, Люховець, Савчук, Д. Огороднічук, Р. Огороднічук, Веселовський, Альміз, Стець, Бондарчук

«Прикордонник»: Вавренюк, Пулькін, Симчишин, Дьомін, Голенко, В. Мельников, А. Мельников, Ільков, Сергач, Нікішов

Попередження: Люховець (25), Стець (37) – Вавренюк (24), Нікішов (42)

Останній поєдинок ігрового дня у дивізіоні 2, в якому силами мірялися «Фаворит» та «Прикордонник» теж потішив глядачів великою кількістю забитих м’ячів. Перший тайм завершився за рахунку 1:1, і всі присутні у спорткомплексі ХНУ цілком логічно очікували на неслабку інтригу в таймі другому, але очікування вболівальницької торсиди так і не справдилися. Підопічні Сергія Каштеляна зразково провели другу половину зустрічі, змусивши Януша капітулювати сім разів, в підсумку довівши справу до розгромної перемоги. «Фаворит» ж зусиллями Савчука спромігся лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 8:2 на користь «Прикордонника», який захопл.є лідерство в дивізіоні 2.

«ЕкоАльт-Адрія» – ФК «ЛП» – 2:2 (1:1)

Арбітр: Безкорований

Голи: Коник (28, 35) – О. Муравський (4), Козубович (28)

«ЕкоАльт-Адрія»: Коник, Музика, Трофанюк, Яворський, Годованюк, Гончар, Чорний, Веслободський

ФК «ЛП»: Касапчук, Козубович, Зінченко, Пучков, О. Муравський, А. Муравський, Опольський, Кирилюк, Царенко, Семенюк

Попередження: Музика (12) – Зінченко (12), О. Муравський (18)

В дивізіоні 3 турнір відкривався матчем між «ЕкоАльтом-Адрією» та ФК «ЛП». На останніх хвилинах мінімальною перевагою володіли гості, і мабуть, вже подумки готувалися святкувати дебютну перемогу у сезоні, однак іншої думки був Коник, який влучним ударом під поперечину врятував нічию для своєї команди. В підсумку – мирова з рахунком 2:2.

«Спорттовари.com-Менс-2» – «Ветеран» – 2:7 (1:3)

Арбітр: Безкоровайний

Голи: Білецький (20, 45) – Бельський (5, 46), Мірзаков (8, 42), Горенко (16, 26), Власов (45)

«Спорттовари.com-Менс-2»: Попов, Кучерявий, Ремушевський, Дядюк, Білецький, Допіралов, Бойко, Лисий, Семиконь, Павлюк, Лісовський, Сокальський, Мадзяновський, Улітін

«Ветеран»: Лановий, Власов, Деусов, Мірзаков, Горенко, Крохан, Бельський, Борисюк, Туз, Волков, Мережко

Вже у першій грі не словом, а ділом підвердив свій статус фаворита «Ветеран», який ефектно декласував «Спорттовари.com-Менс-2». Лазарчук і компанія майже впрдовж усього матчу володіли ініціативою, зумівши в підсумку довести до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів сім із своїх багаточисленних атак. Господарі відповіли дублем Білецького, але цього виявилося замало бодай для нічиєї – 7:2 на користь «Ветерана». В складі переможців найбільш помітними були Бельський, Мірзаков та Горенко – кожен з цього тріо оформив по дублю.

«Ортопед» – «ДЮСШ-Олімпік» – 4:3 (3:2)

Арбітр: Безкоровайний

Голи: Алексеєв (10), Когут (11), Мельник (20), Кізюн (33) – Полупан (14, 15, 46)

«Ортопед»: Когут, Мельник, Антонець, Алексеєв, Олексюк, Вербовий, Маляр, Кізюн, Дячук, Середюк

«ДЮСШ-Олімпік»: Соломко, Деговець, Савчук, Гапон, Кліщенко, Чмелюк, Полупан, Бачинський

Попередження: Бачинський (40)

Напруженим видався двобій між «Ортопедом» та «ДЮСШ-Олімпіком». Обидві команди робили ставку на атакуючий стиль, відповідаючи атакою на атаку. При такій грі вирішальною стала перевага у досвіді гравців «Ортопеда», які спромоглися на чотири результативні удари у ворота Чмелюка. Як не старався лідер команди із Старокостянтинова, Олександр Полупан (на його рахунку хет-трик), але його зусилля дозволили лише підсолодити гіркоту поразки «ДЮСШ-Олімпіка». В підсумку – непроста мінімальна перемога «ортопедівців» з рахунком 4:3.

«Новатор» – «Атлетик-Ферозіт» – 6:3 (2:1)

Арбітр: Юдін

Голи: Лисий (18, 25, 38), Новік (22), Мельник (29, 39) – Шульган (23, 28), Розізнаний (41)

«Новатор»: Любий, Новік, Осадчук, Одарич, Шушвар, Грохолець, Посполіта, Лисий, Мельник, Гуцюк, Жовнір, Прокопишен

«Атлетик-Ферозіт»: Грабовський, Яюс, Галкін, Розізнаний, Ярмоленко, Кривак, Босак, Шульган, Ліповус, Барабаш, Денисюк

З перемоги розпочав і інший фаворит змагань у дивізіоні 3, «Новатор». Підопічні Віктора Власова у всіх компонентах переважали свого опонента на майданчику, в ефектному стилі провівши шість м’ячів у ворота Грабовського. «Атлетик-Ферозіт» відчайдушно намагався змінити хід подій, але його старань вистачило лише на три результативні удари – 6:3 на користь «Новатора».

ФК «Литвина» – «Прикордонник-2» – 3:6 (1:2)

Арбітр: Юдін

Голи: Демкович (6, 36), Чернецький (46) – Вакарук (7), Б. Савчук (13, 40), Рондоманський (25, 27), Бральчук (28)

ФК «Литвина»: Вигоняйло, Марчук, Чернецький, Гизлик, Костецький, Буцький, Шостак, Демкович, Григоренко

«Прикордонник-2»: Грига, Вакарук, Рондоманський, Бова, Бральчук, Стус, Б. Савчук, Бас, Луцик, О. Савчук

Три очки здобув і «Прикордонник-2», який не залишив шансів ФК «Литвина». В складі переможців найбільше виділялися Богдан Савчук та Андрій Рондоманський, які в підсумку оформили по дублю – 6:3 на користь «Прикордонника-2».

«Родові помістя» – «Райффайзен Банк Аваль» – 4:4 (0:1)

Арбітр: Зощук

Голи: Зозуля (27, 41), Крафт (37), Гула (40) – Юдов (8, 44), Павліш (40), Шляховий (43)

«Родові помістя»: Кащенко, Кричківський, Зозуля, Галюк, Дунець, Гула, Денисов, Скорбатюк, Буткевич, Крафт, Цибрій, Бистрих, Присяжнюк

«Райффайзен Банк Аваль»: Незборецький, Регула, Шляховий, Яковчук, Юнчик, Юдов, Козак, Павліш, Стеценко, Банашко, Ходаковський

Попередження: Крафт (26)

Доволі напруженим видався двобій між «Родовими помістями» та «Райффайзен Банком Аваль». На останніх хвилинах господарі володіли впевненою перевагою у два забиті м’ячі, і здавалося, вже готувалися, святкувати дебютну перемогу у сезоні, однак іншої думки на рахунок цього були Шляховий та Юдов, вдалі дії яких фактично перед самісінькою фінальною сиреною дозволили «банкірам» врятуватися від поразки – бойова нічия з рахунком 4:4.

«ЕкоАльт» – «Полонія» – 1:6 (0:3)

Арбітр: Зощук

Голи: Конвалюк (28) – Бугун (13), Остапов (23, 23), Янковий (33), Савчук (40), Ільчук (46)

«ЕкоАльт»: Пилипюк, Тихонюк, Мокрота, Потюк, Булка, Подлюк, Іщук, Камінський, Конвалюк

«Полонія»: Сікора, Ільчук, Дияк, Янковий, Бугун, Качур, Мірошниченко, Гресь, Жарковський, Остапов, Савчук, Чернобай, Цілінський, Галкін

Попередження: Мокрота (13) – Ільчук (6)

З перемоги розпочала свої виступи у дивізіоні 3 і «Полонія», перед натиском якої не встояв амбітний «ЕкоАльт». Підопічні Валерія Карвана майже всю гру діяли на майданчику першим номером, зумівши шість із своїх багаточисленних атак довести до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. «ЕкоАльт» ж зумів відповісти лише голом престижу – впевнена перемога «Полонії» з рахунком 6:1.

Чергові матчі змагань у дивізіонах 2 та 3 відбудуться наступної неділі, 9-ого листопада. Початок ігор в спорткомплексі ХНУ та спорткомплексі «Конфермат» – о 13:00.

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 04.11.2014 — 16:32

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.