Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Чемпіонат України серед команд Першої ліги. Анонс 1-ого туру

Ну що ж, дочекались! Вже 7-го листопада стартує чемпіонат України серед команд Першої ліги. Цього сезону участь у розіграші візьмуть вісім колективів, про які поговоримо згодом. А зараз трішки про формулу турніру. Команди зіграють між собою в два кола (гра вдома та гра на виїзді), після чого чотири кращі колективи за підсумками регулярного чемпіонату зіграють у плей-офф.

Отож, перший тур стартує наступними поєдинками:

ХІТ (м. Київ) – Спортлідер2 (м. Хмельницький)

Дата та час: п’ятниця, 07.11.2014, 14.00

Місце: м. Київ, спорткомплекс ЦСКА (зелений зал)

Арбітри матчу: Андрій Фісенко (м. Суми), Владислав Петренко (м. Шостка)

Спостерігач арбітражу: Сергій Тулєпов (м. Полтава)

Кияни – дебютанти змагань. Але, якщо поглянути на заявку ХІТа, можна з упевненістю сказати, що  дебютантом команду можна назвати лише по її назві. Тим більше після підсилення у порівнянні з минулим сезоном. Новачками команди стали екс-голкіпер ІнтерКасу та Енергії Владислав Лисенко, екс-гравець збірної України Сергій Чепорнюк, досвідчений Сергій Шевченко, а також молоді Максим Войток та Дмитро Медвідь. Найкраща аматорська команда України ставить перед собою лише найвищі цілі, серед яких – перемога у Першій лізі. А от суперник, хмельницька команда Спортлідер2, вже встигла дебютувати у Кубку України двома матчами проти ще однієї столичної команди – Манзана. І хоча результат матчів не на користь Спортлідера, у команді не засмучуються, адже головна ціль дублюючого складу – підготовка молодих кадрів до першої команди. І, як ми бачимо по матчам Спортлідера+ в Екстра-лізі, з цим завданням Спортлідер2 справляється на «відмінно»!

pr_875_b

Шанс-Авто-Володимирівка (м. Ковель) – МФК Одеса (м. Одеса)

Дата та час: субота, 08.11.2014, 12.00

Місце: м. Ковель, спорткомплекс ДЮСШ

Арбітри матчу: Андрій Лютий (м. Львів), В’ячеслав Скоропад (м. Київ)

Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (м. Рівне)

Для обох колективів перший матч відбудеться з досить знайомим суперником. Хоча, якщо брати до уваги склади команд, то не усі знають один одного. У міжсезоння команда з Одеси дещо оновила свою заявку, залишивши без змін воротарську позицію та «батька Чорномора» колективу Таранчука. Команда з Ковеля минулого сезону взяла паузу у професійному футзалі, а тепер знову повертається на небосхил Першої ліги з новою назвою – Шанс-Авто-Володимирівка (це не єдине доповнення до знайомої назви у чемпіонаті…). Усім відомо, як складно грати у Ковелі за підтримки місцевої команди, а от чи впораються з цим «південні» гості?

PA181183

InBev-Полісся – НПУ (м. Житомир) – Епіцентр К3 (м. Київ)

Дата та час: неділя, 09.11.2014, 14.30

Місце: м. Житомир, СК «Динамо»

Арбітри матчу: Євген Гордієнко (м. Одеса), Антон Ноєв (м. Нікополь)

Спостерігач арбітражу: Руслан Хоботов (м. Київ)

Цього сезону маємо у Першій лізі ще одного відносно «новачка». Чому відносно? Тому що назва нова, склад гравців усім добре знайомий. Житомирська команда  InBev у міжсезоння спочатку стала InBev-Полісся, а перед самим початком Першої ліги так і зовсім поєднала себе співробітництвом з найстарішим футзальним клубом України (нині існуючим) Київ-НПУ. Хто буде грати у новоствореній команді від InBev, а хто від НПУ – дізнаємось безпосередньо за матчем у Житомирі. Епіцентр К3 добре знайомий з можливостями гравців господарів, а у складі «будівельників» відбулись деякі зміни. До колективу приєднався екс-гравець «Єнакієвця» Станіслав Філатов, а на зміну Сергію Шевченко прийшов досвідчений Віталій Нестерук. Гра буде цікавою, а у СК «Динамо» очікується аншлаг, футзал у Житомирі люблять… Цікавий факт: команди проведуть між собою три гри підряд (одна – у чемпіонаті, дві – у кубку України)…

7I4-JfjBsL0

Продексім (м. Херсон) – Рятувальник (м. Ромни)

Дата та час: субота, 08.11.2014, 16.00

Місце: м. Херсон, ХВУФК

Арбітри матчу: А. Духан (м. Луганськ), В. Пономаренко (м. Харків)

Спостерігач арбітражу: Василь Карабанов (м. Чернігів)

Херсонська команда також повертається до еліти українського футзалу. Після вильоту від одеської команди з Кубку України Продексім поме спокійно зосередитись на матчах чемпіонату. Перший суперник – Рятувальник, команда, яка в минулому році вже спробувала свої сили у Першій лізі. Колектив Ігоря Саливона хоч і не досяг значних результатів у минулому сезоні, але отримав неоціненний досвід виступів на високому рівні. Говорити про шанси усіх колективів зарано – перші матчі завжди можуть закінчитись з неочікуваним результатом, і головна причина цьому – оновлення складів команд.

01_uzhe_letim

Прес-служба АМФУ 

Updated: 06.11.2014 — 19:56

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.