Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» – «Лукас». Анонс

Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця продовжити свою виграшну серію у домашньому матчі проти новачка Екстра-ліги?

У суботу, 8-ого листопада, свій черговий поєдинок проведе хмельницький «Спортлідер+». В рамках 7-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах поміряються силами з новачком змагань, «Лукасом» із Кременчука.

Команда із Кременчука до звітного двобою підходить не у кращому настрої, зазнавши двох розгромних поразок поспіль із загальним рахунком 3:16, які відкинули клуб вже на 8-е місце у турнірній таблиці. В своєму останньому матчі у Екстра-лізі «Лукас» в рідних стінах приймав омолоджений івано-франківський «Ураган». Перший тайм проходив у обопільних атаках обох суперників, але при такій грі дався взнаки більший досвід виступів «драконів» на подібному рівні, які змогли дві з своїх атак довести до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. В дебюті другого тайму «лукасівці» відродили інтригу зусиллями Крупіна, однак розвинути свій успіх підопічним Валентина Цвєлих. Команда з Івано-Франківська просто блискуче діяла тактично, а також продемонструвала майже стовідсоткову реалізацію гольових моментів, перетворивши у забиті м’ячі фактично усі помилки «Лукаса», і довівши в підсумку справу до розгромної перемоги з рахунком 8:1. Очевидно, що у Хмельницькому «кондитери» прикладуть максимум зусиль аби перервати свою серію невдач, проте зробити це їм буде не так вже і легко.

Хмельничани ж свій матч попереднього туру проводили у Рівному, де зустрічалися з одним із лідерів турніру, місцевим «Кардиналом-Рівне». Рівняни, які вперше грали на оновленому паркеті домашнього спорткомплексу ДЮСШ №4, активніше розпочали зустріч, і вже дуже швидко зуміли повести у рахунку. Забитий м’яч «кардиналівців» цілком можна назвати наслідком яскравої індивідуальної майстерності їх граючого тренера, Сергія Піддубного. «Десятка» господарів спочатку розхитав на фланзі Власовича, а потім холоднокровно пробив поміж ніг Тимощука – 0:1. Хмельничани не знітилися, і фактично у наступній атаці відновив статус-кво Власович, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу досвідченого новачка «Спортлідера+», Анатолія Доманського – 1:1. Забитий м’яч неабияк додав «лідерам» впевненості, і через декілька хвилин вивів подолян вперед у рахунку Фетько, який з кількох метрів переправив сферу у сітку після розкішного пасу Калукова – 2:1. Вже дуже скоро після чергового блискучого асисту від Калукова капітан «Спортлідера+» оформив дубль – 3:1. Рівняни відповіли голом Маринюка, проте кінцівка матчу пройшла за переваги подолян, які завдяки дублю всюдисущого Калукова довели рахунок до розгромного – впевнена перемога «Спортлідера+» з рахунком 5:2, який завдяки цьому успіху піднімається вже на четверту сходинку у турнірній таблиці, і очевидно, що в домашній грі проти «Лукаса» підопічні Віктора Мглинця зроблять усе можливе, аби продовжити свою виграшну серію.

Однак усі крапки над «і» поставить сама гра, яка відбудеться в суботу, 8-ого листопада, в спорткомпексі УМВС. Початок матчу – о 12:30.

Updated: 07.11.2014 — 10:16

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.