Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Результативна нічия ФК «Спортлідер+»

Результативна нічия ФК «Спортлідер+»

Флагман хмельницького футзалу розпочав підготовку до нового сезону

ФК «Спортлідер+» (Хмельницький) – «Полісся» (Житомир) – 3:3 (1:1)

Арбітр: Подворний

Голи: Романенко, 13 (0:1), Рефель, 21 (1:1), Михайленко, 32 (2:1), Сохорук, 34 (3:1), Трохлеб, 37 (3:2), Трохлеб, 39 (3:3)

«Спортлідер+»: Хомин, Матусов, Олексійчук, Стаднік – Рефель, Дударь (кап.), Сохорук, Глас, Басько, Беркумян, Михайленко, Шевчук, Палійчук, В. Монастирський, І. Монастирський, О. Атласюк, Святий, Лапенюк. Запасні: Бриндак, Ліщинський

Головний тренер: Іван Стасюк

«Полісся»: Подорожний, Кузьменко – Трохлеб, Сотнік, Костюк, Гаєвський, Романенко, Гуня

Головний тренер: Юрій Воловень

Ось і розпочав підготовку до нового сезону флагман хмельницького футзалу – ФК «Спортлідер+». За підсумками успішного минулого сезону, коли команда здобула бронзові медалі у другій лізі, «лідери» здобули право змагатися у Першій лізі чемпіонату України з футзалу. Минулої суботи в спорткомлексі ХНУ хмельничани відіграли перший товариський матч в сезоні. Їх суперником було «Полісся» із Житомира. Матч виявився цікавим та напруженим (це навіть попри статус товариського!), і зміг порадувати небагаточисленних вболівальників, які прийшли в цей день в спорткомплекс ХНУ.

Перший момент у грі створили гості. Це Романенко небезпечно пробивав з гострого кута в ліву «дев’ятку» володінь Хомина, але голкіперу вдалося відвести загрозу. В наступній атаці вже був змушений демонструвати воротарську майстерність Подорожний, який не без проблем парирував потужний постріл зі штрафного у виконанні Сохорука. А на 13-ій хвилині рахунок у матчі було відкрито. Трохлеб пробив зі штрафного у нижній кут воріт, однак врятував свою команду Хомин, проте ніхто не завадив Романенку спокійно добити предмет розбрату багатьох футболістів в правий нижній кут воріт – 0:1. Однак «лідери» не опустили руки, і змогли відновити статус-кво. Сохорук віддав чудовий пас врозріз на Рефеля, і Вадим чітко пробив в правий нижній кут воріт без шансів для Подорожного – 1:1. Міг забивати Михайленко, але голкіпер не без проблем впорався із дальнім ударом у виконанні Дмитра.

Другий тайм був не менш цікавим. Активніше його розпочало «Полісся». Небезпечних ударів завдавали Гуня та Сотнік, але на висоті був Дмитро Матусов. А потім впродовж двох хвилин хмельничани змушували капіталювати стража воріт житомирців. Спочатку передачу Сохорука ударом в ліву «шістку» воріт з гострого кута замкнув Михайленко – 2:1. Через два оберти хвилинної стрілки автор другого взяття воріт у складі ФК «Спортлідер+» відпасував на дальню стійку, де Сохорук чітким ударом не залишив шансів Кузьменку – 3:1. Міг забивати Сотнік, але його чудовий постріл зі штрафного прийняла на себе ліва стійка воріт. Віддамо належне футзалістам «Полісся», які програючи більш досвідченому супернику, не здалися, і змогли зрівняти рахунок. Валентин Гаєвський відпасував на Трохлеба, який вдотик пробив у лівий нижній кут воріт – 3:2. Через дві хвилини передачу того ж Гаєвського могутнім ударом під поперечку воріт замкнув невтомний Трохлеб – 3:3. Усі питання про переможця повинен був знімати Михайленко, який виходив віч-на-віч із голкіпером, але Дмитру не вдалося переграти Кузьменка. У підсумку – бойова нічия з рахунком 3:3.

Updated: 24.09.2011 — 12:25

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.