Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-2» поступається «Епіцентру К-3»

В рамках 5-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Романа Шевчука на власному майданчику поступилися одному із лідерів змагань, київському «Епіцентру К-3»

«Спортлідер-2» (Хмельницький) – «Епіцентр К-3» (Київ) – 0:2 (0:1)

Арбітри: Сидорук Олександр (Вінниця), Макаренко Олександр (Житомир)

Спостерігач арбітражу: Юзик Віктор (Івано-Франківськ)

Голи: Сандецький Денис (20), Романовський Сергій (40)

«Спортлідер-2»: 23. Лисенко Максим – 4. Філь Сергій, 13. Шеремета Руслан, 15. Мартинюк Дмитро, 16. Малишевський Юрій (кап.) – 2. Кучір Олег, 5. Михайленко Дмитро, 22. Хамдамов Андрій, 24. Рябоконь Віталій – 26. Романюк Артем, 27. Лещишин Микола. Запасні: 34. Поправка Олександр, 25. Подлюк Артур, 32. Полупан Сергій

Головний тренер: Роман Шевчук

«Епіцентр К-3»: 12. Максименко Максим – 2. Філатов Станіслав, 9. Шуст Олег, 16. Сандецький Денис, 19. Романовський Сергій – 8. Шайтанов Олег, 11. Нестерук Віталій, 17. Бабич Дмитро, 18. Демиденко Костянтин. Запасні: 1. Тимошенко Сергій, 13. Калініченко Валерій, 77. Кудлик Юрій

Головний тренер: Шайтанов Олег

У суботу, 13-ого грудня, свій черговий поєдинок провів хмельницький «Спортлідер-2». В рамках 5-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Романа Шевчука на у рідних стінах мірялися силами з одним із лідерів змагань, київським «Епіцентром К-3».

DSC_0729

Розпочали гру суперники дуже жваво, вже на перших хвилинах обмінявшись доволі небезпечними випадами. Відкривати рахунок міг Мартинюк, який гарматним пострілом з гострого кута цілив у ліву «шістку», але Максименку ціною міні-ушкодження вдалося врятувати свою команду від очевидного голу. Відповідь киян не забарилася. Після невпевненої гри Кучіра у захисті, на рандеву із голкіпером втік Демиденко, але в ближньому бою не зумів переграти Лисенка. Надалі активніше стали діяти на майданчику підопічні Романа Шевчука, які відразу заволоділи ініціативою, і майже відразу могли її втілити її у забитий м’яч. Малишевський чудовою передачею вивів на ударну позицію Мартинюка, і той на силу пробивав у правий верхній кут, але кіперу «Епіцентру К-3» ціною надзусиль таки вдалося ліквідувати загрозу. «Лідери» в ті хвилини продовжували домінувати на майданчику, але чудеса продовжував творити у рамці воріт киян Максименко, раз-по-раз рятуючи своїх партнерів після вбивчих ударів від Рябоконя та Малишевського. Завершення першого тайму проходило вже за переваги номінальних гостей. Дві хороші нагоди для взяття воріт мав досвідчений Нестерук, який левову частку своєї ігрової кар’єри провів у спочилому «Єнакієвці», але в обидвох випадках Лисенко діяв вище всяких похвал. Через декілька секунд забивати міг і Сандецький, але відверто вибачив хмельничан, не зумівши з кількох метрів вразити вже порожню ціль після націленої передачі Шуста у центр воротарського. Здавалося, що в першому таймі глядачі забитих м’ячів так і не побачать, але іншої думки на рахунок цього були номінальні гості, які за 14 секунд до перерви розіграли швидку контраатаку, яку влучним ударом завершив Сандецький – 0:1.

DSC_0708

Другий тайм видався не менш напруженим. Вже в його дебюті подвоювати перевагу номінальних гостей у рахунку міг Філатов, який після вдалих дій у відборі вийшов віч-на-віч із Лисенком та на силу пробивав у праву «шістку», але за хмельничан в цьому епізоді зіграла стійка воріт. Майже відразу ледве не спрацювало відоме футбольне правило, але Михайленко свій шанс змарнував, не зумівши замкнути перспективний простріл на дальню стійку у виконанні Філя  Впродовж кількох наступних хвилин небезпечними ударами обмінялися Нестерук та Філь, але на висоті виявилися голкіпери обох команд. Надалі на майданчику можна було спостерігати обопільно гостру боротьбу із великою кількістю порушень, яких ближче до фінальної сирени стало по 5 у пасиві обох суперників. Команди робили ставку переважно на контроль м’яча, але до особливого загострення справа доходила дуже рідко. Такий розвиток подій на паркеті спорткомплексу УМВС змусив головного тренера хмельничан, Романа Шевчука піти ва-банк, і за 1.50 до фінальної сирени вперше на майданчику у воротарській футболці з’явився Шеремета. Граючи з п’ятим польовим, гравці «Спортлідера-2» відразу притисли свого опонента до його воріт, і вже через декілька секунд зрівнювати цифри на табло міг Романюк, який на силу пробивав з гострого кута в праву «шістку», але знову чудеса воротарської майстерності продемонстрував Максименко, який у відчайдушному стрибку перевів сферу у стійку, від якої вона і покинула межі майданчика. І саме тоді відразу спрацювало відоме футбольне правило. Романовський чудово зіграв на перехопленні, і влучним ударом по порожніх воротах встановив підсумковий рахунок.

В підсумку – поразка «Спортлідера-2» з рахунком 0:2. Свій наступний поєдинок у чемпіонаті України серед команд Першої ліги підопічні Романа Шевчука проведуть аж через два тижні, 27-ого грудня. В цей день хмельничани в Ковелі зустрінуться з місцевим «Шансом-Авто-Володимирівкою».

Updated: 14.12.2014 — 09:35

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.