Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Підніжка для чемпіона

В домашньому матчі 11-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця розійшлися миром із діючим переможцем змагань, харківським «Локомотивом»

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Локомотив» (Харків) – 1:1 (0:0)

Арбітри: Лутій Руслан (Київ), Білащенко Олександр (Чернігів)

Спостерігач арбітражу: Щепанський Юрій (Львів)

Голи: Педяш Олександр (27) – Журба Сергій (31)

«Спортлідер+»: 1. Тимощук Богдан – 6. Чуднов Андрій, 7. Калуков Дмитро, 10. Рибак Сергій, 21. Фетько Олексій (кап.) – 5. Михайленко Дмитро, 11. Педяш Олександр, 14. Доманський Анатолій, 19. Власович Валерій – 15. Мартинюк Дмитро. Запасні: 34. Поправка Олександр, 13. Шеремета Руслан

Головний тренер: Віктор Мглинець

«Локомотив»: 1. Литвиненко Дмитро (кап.) – 5. Білоцерківець Микола, 7. Журба Сергій, 10. Сорокін Дмитро, 11. Овсянніков Денис – 8. Рогачов Євген, 17. Шамлі Дмитро, 32. Шпигарь Микита, 78. Клочко Дмитро – 4. Федорченко Дмитро, 13. Сорокін Олександр, 14. Бондар Дмитро, 20. Кисельов Віталій. Запасні: 2. Іваняк Євген

Головний тренер: Євген Ривкін

Попередження: Фетько Олексій (1)

У суботу, 20-ого грудня, свій черговий поєдинок провів хмельницький «Спортлідер+». В рамках 11-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця в рідних стінах зустрічалися із діючим переможцем змагань, харківським «Локомотивом».

Початок матчу не словом, а ділом довів, що ігрової боротьби на паркеті точно не бракуватиме. У верховому єдиноборстві жорстко зіткнулися Литвиненко та Фетько, подарувавши немало сивих волосин вболівальникам та тренерам обох клубів. Як наслідок, капітан «Спортлідера+» отримав гірчичник, який став для нього вже четвертим в чемпіонаті, і це означає, що Олексій пропустить наступний поєдинок своєї команди, в якому «лідери» у Сумах зіграють із «СумДУ». Надалі ініціативою заволоділи господарі паркету, які впродовж кількох наступних хвилин створили декілька реальних нагод для того, аби змінити цифри на табло. Спочатку відкривати рахунок міг Рибак, який з близької відстані замикав передачу від Фетька, але чудово проявив себе Литвененко, грамотно скоротивши кут обстрілу та ліквідувавши загрозу. Через декілька миттєвостей забивати міг Михайленко, але рятівником «залізничників» в цьому епізоді виявився Журба, який виніс сферу із лінії порожніх воріт. Харків’яни відповіли гарматним пострілом зльоту у виконанні Рогачова після розіграшу кутового, але Тимощук зіграв надійно. «Локомотив» заграв активніше, і фактично у наступній атаці змінювати нулі на табло забов’язаний був Дмитро Сорокін, але «десятка» харків’ян не зумів в ближньому бою переграти Тимощука. Відповідь хмельничан не змусила на себе довго очікувати. Доманський розкішною навісною передачею вивів на ударну позицію Михайленка, але Дмитро до м’яча дотягнутися на зміг. Надалі на паркеті першим номером діяли харків’яни, але чудеса воротарської майстерності продовжував демонструвати Тимощук, який двічі парирував «мертві» м’ячі після вбивчих пострілів від Журби та Рогачова. Підопічні Євгена Ривкіна не зупинялися на досягнутому, все більше та більше нагнітаючи атмосферу біля воріт подолян. Близьким до голу був активний Рогачов, але відверто вибачив хмельничан, з кількох метрів пробивши поруч із стійкою. У наступній атаці змінювати нулі на табло міг Овсянніков, який прицільним ударом в праву «шістку» замикав націлену передачу від Журби врозріз, але на щастя для гравців та вболівальників «Спортлідера+», постріл Дениса прийшовся у стійку. Хмельничани відповіли підступним ударом Доманського з гострого кута, але Литвиненко був напоготові.

Другий тайм був не менш цікавим. Вже в його дебюті забивати міг Дмитро Сорокін, але Тимощук знову зіграв упевнено. Відповідь хмельничан не змусила на себе довго очікувати. Михайленко чудовим пасом з флангу вивів на ударну позицію Педяша, який холоднокровно пробив у «будиночок» Литвиненку – 1:0!!! «Залізничники» не опустили руки, і в наступній атаці зрівнювати рахунок на табло міг Овсянніков, але від неприємностей хмельничан врятував Чуднов, який виніс шкіряний снаряд із лінії порожніх воріт. Господарі відповіли пострілом Михайленка з гострого кута, але вище всяких похвал зіграв Литвиненко. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Після довгого вкидання від голкіпера Журба ефектним перекатом обіграв Михайленка, а потім прицільно пробив з розвороту точнісінько у праву «шістку» – 1:1. Забитий м’яч неабияк додав впевненості «залізничникам», і через декілька секунд той же Журба міг виводити вперед у рахунку номінальних гостей, але чудеса воротарської майстерності продемонстрував Тимощук, парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого пострілу «сімки» харків’ян під поперечину. За 2.49 до фінальної сирени «лідери» пішли ва-банк, змінивши голкіпера на п’ятого польового, і ця тактика вже відразу ледве не принесла свої плоди. Приносити перемогу хмельничанам міг Калуков, але з кількох метрів в падінні пробив прямісінько у Литвиненка.

В підсумку – бойова нічия з рахунком 1:1, яка стала, мабуть, найсправедливішим підсумком звітного протистояння. Свій наступний поєдинок в Екстра-лізі «лідери» проведуть 27-ого грудня. В цей день підопічні Віктора Мглинця у Сумах зіграють із місцевим «СумДУ».

sl+_loko_1_1

Updated: 20.12.2014 — 22:15

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.