Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«СумДУ» – «Спортлідер+». Анонс

Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця завершити рік на мажорній ноті?

У суботу, 27-ого грудня, хмельницький «Спортлідер+» проведе свій заключний в цьому році поєдинок. В рамках 12-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у Сумах зіграють проти місцевого «СумДУ».

sumdy_sportlider_anons

До гри обидві команди підходять у бойовому настрої. Сумський «СумДУ свій попередній поєдинок проводив у Івано-Франківську, де зустрічався із місцевим «Ураганом». Початок матчу лише підтвердив, що сумчани вже встигли набратися необхідного досвіду, і здаватися без бою, як це було на початку сезону, явно не збираються. Підопічні Сергія Пєсоцького з перших секунд заволодіди ініціативою, і невдовзі ігрову перевагу «студентів» втілив у забитий м’яч Мисловський, який холоднокровно пробив у ліву «шістку» з-за меж карного майданчика – 0:1. Надалі «драконам» вдалося переламати хід подій, і небезпечні моменти біля воріт «СумДУ» стали виникати із завидною регулярністю, але пробити Хавренка, який в цей вечір піймав кураж, франківцям не вдавалося досить довгий час. Вперше в цьому матчі захисні редути сумчан дали тріщину на 22-ій хвилині. Зварич чудовим пасом із глибини майданчика вивів на ударну позицію Сімку, і той холоднокровно пробив у протихід Чичикало – 1:1. Не встигли підопічні Сергія Пісоцького як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Дубль оформив Сімка, який ефектним ударом п’ятою завершив простріл із флангу у виконанні Горбатого – 2:1. Надалі «Ураган» став діяти на майданчику першим номером, і через декілька хвилин ігрову перевагу своєї команди у забитий м’яч втілив Корсун, який прицільно пробив в кут воріт метрів з 15-ти – 3:1. Сергій Пєсоцький пішов ва-банк, змінивши голкіпера на п’ятого польового, і ця тактика вже дуже швидко принесла свої плоди. Відновив інтригу Петраков, який з кількох метрів переправив сферу у сітку після удару/прострілу від Мороза – 3:2. Надалі активніше заграли вже сумчани, які на останніх секундах могли врятуватися від поразки зусиллями Мисловського, але той відверто вибачив «Ураган», не влучивши з кількох метрів у порожню ціль. В підсумку – поразка «СумДУ» із рахунком 2:3, але останні матчі сумчан демонструють те, що Сергію Пєсоцькому після невдалого старту сезону вдалося налаштувати своїх підопічних таким чином, аби вони в кожному матчі грали на максимумі і чіплялися за залікові бали, і очевидно, що матч із сумським клубом для «Спортлідера+» точно не стане легкою прогулянкою. Підверджує це і матч першого кола між цими суперниками, коли «лідерам» на домашньому паркеті ціною надзусиль таки вдалося дотиснути «студентів» (2:1 – прим. автора).

symu_2

«Спортлідер+» ж в попередньому турі приймав діючого чемпіона, харківський «Локомотив». Розпочали гру суперники дуже жваво, але поступово ініціативою заволоділи «залізничники», для яких би перемога у цьому матчі давала право вийти у лідери турнірної гонки. Підопічні Євгена Ривкіна поступового нагнітали атмосферу біля воріт «Спортлідера+», але злагоджено та надійно діяли захисники, а Тимощук своїми вдалими діями у рамці воріт надавав додаткової впевненості своїм партнерам по команді. Хмельничани ж здебільшого діяли другим номером, роблячи ставку на швидкі контрвипади, і в дебюті другого тайму така тактика принесла свої плоди. Михайленко чудово зіграв на перехопленні, і блискучою поперечною передачею знайшов ніким не прикритого Педяша, який вдотик пробив у «будиночок» Литвиненку – 1:0!!! Пропущений м’яч не на жарт розлютив харків’ян, які через декілька хвилин відновили рівновагу у рахунку. Після вкидання від Литвиненка Журба ефектним перекатом обіграв на фланзі Михайленка, а потім прицільно пробив з розвороту точнісінько у правий нижній кут – 1:1. До фінальної сирени суперники обмінялися ще кількома гострими випадами, але на висоті були голкіпери обох команд. В підсумку – бойова нічия з рахунком 1:1, яка дозволяє «Спортлідеру+» закріпитися на четвертій сходинці у табелі про ранги та додає оптимізму перед матчем у Сумах, але не обійшлося і без «ложки дьогтю». Четверту жовту картку в сезоні отримав Олексій Фетько, і тепер капітан хмельничан не допоможе своїй команді в битві із «СумДУ», в якій, очевидно, «лідери» прикладуть максимум зусиль аби здобути три очки та на мажорній ноті завершити рік, що потихеньку підходить до свого завершення. З кадровими втратами зіштовхнувся і Сергій Пєсоцький, який не зможе в грі із «Спортлідером+» розраховувати на Романа Зеленського, що теж «перебрав» жовтих карток, а отже цікаво, як будуть будувати гру своїх команд наставники, адже  як і Фетько, так і Зеленський, є одними із лідерів команд-суперниць у цьому матчі.

Гра відбудеться у суботу, 27-ого грудня. Початок – о 12:00. За перебігом подій на майданчику Ви зможете спостерігати у режимі онлайн на нашому сайті.

Updated: 25.12.2014 — 20:30

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.