Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-2» – «ХІТ». Анонс

Чи вдасться підопічним Романа Шевчука на власному паркеті переграти лідера чемпіонату?

У суботу, 31-ого січня, свій черговий поєдинок проведе хмельницький «Спортлідер-2». В рамках 8-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Романа Шевчука на власному майданчику зіграють проти лідера змагань, київського «ХІТа».

До гри обидві команди підходять у хорошому настрої, синхронно здобувши перемоги у попередніх матчах. «ХІТ», який два тижні тому в ефектному стилі оформив путівку до чвертьфіналу Кубку України, впевнено перегравши на власному майданчику представника Екстра-ліги, івано-франківський «Ураган», минулого вік-енду закріпив власне лідерство і у Чемпіонаті, здолавши у Ромнах місцевий «Рятувальник». «Хітівці» провели дуже чудовий перший тайм, і ще до перерви забивши шість м’ячів у ворота свого опонента, фактично вирішили долю зустрічі на власну користь ще задовго до її завершення. Як не старався в складі «Рятувальника» Карацюба, який тричі розписався у воротах киян забитими м’ячами, його зусиль вистачило лише на те, аби лише дещо підсолодити гіркоту поразки господарям майданчика – 6:3 на користь «ХІТа». Нажаль, не обійшлося і без неприємних новин. По поверненні «ХІТа» до столиці, стало відомо, що трагічно помер за загадкових обставин Євген Кіндяков, добре відомий подільським вболівальникам футзалу, і очевидно, що у Хмельницькому підопічні Олега Лук’яненка прикладуть максимум зусиль, аби вшанувати пам’ять Євгена перемогою над колись нечужим йому колективом.

«Спортлідер-2» ж на власному майданчику приймав «ІнБев-Полісся-НПУ» із Житомира. «Лідери» активніше розпочали гру, і вже дуже швидко втілили свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відкрив рахунок Кучір, який з кількох метрів переправив шкіряний снаряд у сітку після прострілу Рябоконя – 1:0. Житомиряни відразу пішли відіграватися, і після позиційної помилки гравців хмельницького клубу, Листопад і компанія організували швидкий контрвипад, який нейтралізувати Хамдамову вдалося лише ціною другого попередження у матчі, і тепер Андрій, нажаль, не зможе допомогти своїй команді у важливому матчі проти «ХІТа». Житомиряни, які стали діяти в чисельній більшості, миттю притисли свого опонента до його воріт, створюючи загрози володінням Лисенка із завидною регулярністю, однак голкіпер хмельничан на останньому рубежі діяв просто фантастично, не раз і не два рятуючи свою команду від очевидних голів. Перетерпівши шквал атак «інбевівців», підопічні Романа Шевчука змогли вирівняти гру, і під завісу першої половини матчу забити другий м’яч у звітній грі. Це Мартинюк, обігравшись із Малишевським, холоднокровним ударом впритирку із стійкою з лінії штрафного – 2:0.

Початок другого тайму став справжнім «холодним душем» для номінальних господарів, які впродовж вже його стартової хвилини двічі розпочинали гру від центральної лінії. Не встигли вболівальники ще як слід зайняти місця на трибунах після перерви, як вже житомиряни один м’яч відквитали. Забитий гол заніс собі в актив Мельник, який вдотик переправив шкіряний снаряд у кут воріт після удару/прострілу від Литвиновського – 2:1. Колектив із Житомира, повіривши у свій успіх, вирішив не зупинятися на досягнутому, і через декілька секунд зробив рахунок на табло рівним. Лисенко відбив сферу перед собою після гарматного пострілу від Ткачука, однак далі ніхто не завадив Мельнику з кількох метрів добити шкіряний снаряд у сітку – 2:2. Варто віддати належне підопічним Романа Шевчука, які не знітилися після такого несподіваного повороту подій на паркеті, а навпаки зуміли проявити свої найкращі якості, та вже дуже знову схилити шальки терезів на власну користь. Шеремета, накрутивши на фланзі Литвиновського, з другої спроби таки переграв Соколовського – 3:2. Житомиряни кинулися відіграватися, змінивши голкіпера на п’ятого польового, але ця тактика не принесла жодних дивідендів Ткачуку і компанії. Навпаки, Малишевський прицільним ударом в ліву «шістку» із гострого кута зробив перевагу хмельничан ще більш відтчунішою – 4:2. А масну крапку в матчі поставив Шеремета, який на останній хвилині вразив вже незахищену ціль, оформивши дубль – 5:2 на користь «Спортлідера-2», який, здобуваючи другу перемогу поспіль, піднімається на четверту сходинку у турнірній таблиці, і очевидно, що в суботу підопічні Романа Шевчука зроблять усе можливе, аби продовжити власну виграшну серію та взяти реванш за прикру поразку у матчі першого кола між цими суперниками (нагадаємо, тоді «Спортлідер-2» поступився із рахунком 4:5 – прим. автора).

Чиї ж амбіції виявляться вищими, вирішить безпосередньо сама гра, яка відбудеться у суботу, 31-ого січня, в спорткомплексі УМВС. Початок – о 13:00.

Updated: 29.01.2015 — 15:05

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.