Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Стартували!

Коли великий футбол «упадає у сплячку», на сцену «виходить» футзалІ хоч чемпіонат України з футболу серед команд другої ліги ще не пішов на зимові канікули, але ось-ось і це станеться. Хмельницькому «Динамо» залишилося зіграти лише два матчі й тоді, напевне, вся увага поціновувачів футболу буде прикута до футзалу. А першість України серед команд першої ліги вже стартувала! Цього року Хмельницький у першому дивізіоні представляє «Спортлідер+». Тому «Проскурівський телеграф» намагався «розкласти по полицях» представника міста у футзальній першості.

Кадрові питання

Минулий чемпіонат «Спортлідер+» провів у другій лізі, де виборов бронзові нагороди. Але ще тоді у клубі розуміли, якщо гратимуть у дивізіоні, вищому за класом, доведеться й виконавців інших відшукати. А тому період міжсезоння видався для «спортлідерців» доволі важким – шукали нові обличчя, як у Хмельницькому, так і за його межами. І, як показав перший матч у Львові проти «Львівхолода», який хмельничани програли з рахунком 1:0, новачки допоможуть команді гідно виступати. За словами головного тренера Івана Стасюка, «Спортлідер+» запросив двох досвідчених львів’ян – голкіпера Павла Хомина та нападника Армена Беркумяна. Ще двох футзалістів – Вадим Стасюк та Андрій Матвєєв грали у першій лізі за кам’янець-подільську «Фортецю». Ще троє – екс-гравці «Поділля-УМВС»: Микола Сохорук, Вадим Рефель та Олексій Колесников, які минулої першості грали у першій лізі.

Амбіції

Керівництво хмельницького футзального клубу особливих ілюзій щодо результату в дебютній першості команди не плекає. Як каже президент «Спортлідера+» Іван Гончар, розуміє, що команді буде важко, але пасти задніх вона не повинна. «У нас перспективна команда, – стверджує Іван Ярославович. – Тому робитиму все необхідне, щоб створити умови для виходу до вищої ліги. Щоправда, розумію, що підвищитися в класі вже в цьому сезоні навряд чи вдасться. Потрібно спочатку розвинути футзал у Хмельницькому. Тому не виключаю, що створимо власну спортивну школу, в якій дітей навчатимуть грати у міні-футбол». Саме через амбіційні наміри, «Спортлідер+» «вирощуватиме» поповнення для першої команди завдяки участі дублюючого складу в першості України серед команд другої ліги.  Що з того вийде, побачимо навесні, коли завершаться бої на футзальних майданчиках.

Перший млинець глевкий

І хоч перший матч у Львові завершився поразкою, але «Спортлідер+» підтвердив слова свого президента. У команди є перспектива! Адже за грою хмельничани не поступилися «Львівхолоду», який минулого року у першій лізі посів четверте місце. Футзалісти «Спортлідера+» у першому таймі повністю переграли суперника і, як мінімум, чотири рази повинні були забивати. Але підвела реалізація моментів. У другому ж таймі в одному з епізодів «Львівхолод» врятувало диво, коли м’яч після удару Дмитра Михайленка наче магнітом затягнуло не в ворота, а «приліпило» до руки воротаря команди-господаря. Львів’яни ж забили один гол і зуміли відстояти переможний для себе рахунок. Через цю поразку, припускаємо, МФК «Одеса» буде нелегко у матчі другого туру, який відбудеться у спорткомплексі Хмельницького національного університету 29 жовтня о 15.00. «Спортлідер+» намагатиметься здобути першу перемогу в першому домашньому матчі серед команд першої ліги.

Володимир Холод, “Проскурівський телеграф”.

Updated: 27.10.2011 — 12:43

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.