Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Збірна України проведе відкрите тренування у Львові!

Телеканал “Спорт 1″ в прямому ефірі покаже спаринги України з Чехією

Як повідомляє офіційний сайт АМФУ, найближчої суботи у Львові національна збірна України проведе відкрите тренування для вболівальників та ЗМІ. Захід відбудеться у Палаці спорту “Галичина” (вул. Керченська, 8). Початок тренування заплановано на 11:00. Вхід для всіх фанатів вільний, а після відкритого тренування усі бажаючі вболівальники зможуть зробити фото на пам’ять та взяти автограф у найкращих футзалістів України.

Нагадаємо, що 9 і 10 лютого національна збірна Україна проведе у Львові генеральну репетицію перед відбором на Євро-2016. Українці проведуть два спаринги з сильною командою Чехії, яка в січні переграла діючих чемпіонів Європи італійців. Обидва матчі розпочнуться о 19:00 і будуть транслюватися в прямому ефірі на телеканалі “Спорт 1″.

Обидва матчі обслуговуватимуть арбітри ФІФА Олег Іванов з Дніпропетровська та Ярослав Вовчок з Івано-Франківська. Для нашого земляка ці два поєдинки стануть дебютними на міжнародній арені і в статусі арбітра ФІФА, який він отримав на початку 2015 гоку.

Додамо, що керівництво Асоціації футзалу України прийняло рішення про те, що всі гроші, які збірна України виручить з продажу квитків на спарингах з Чехією, будуть перераховані на потреби українських воїнів, які захищають нашу незалежність на Сході держави.

Updated: 05.02.2015 — 14:02

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.