Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне». Анонс

Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця на власному паркеті переграти непоступливий колектив із Рівного?

У суботу, 14-ого лютого, свій черговий поєдинок проведе хмельницький «Спортлідер+». В рамках 15-ого туру вітчизняної Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах поміряються силами з представником групи лідерів змагань, «Кардиналом-Рівне».

До гри обидва суперники підходять у різному настрої, адже продемонстрували абсолютно протилежні турнірні результати у попередньому турі. «Кардинал-Рівне» свій минулий поєдинок проводив в рідних стінах, де зустрічався із івано-франківським «Ураганом». Розпочали гру суперники дуже активно, однак до забитих м’ячів справа вперше у звітному матчі дійшла лише під завісу першого тайму. Це Лясковський перехопив поперечну передачу від Танського, і несильним, однак влучним ударом впритирку із стійкою з-за меж воротарського застав зненацька Дєнюжкіна – 0:1. Основні ж події відбулися після перерви. Рівняни, яких несамовито підтримували рідні трибуни, відразу ж заволоділи ініціативою, і вже через два оберти хвилинної стрілки зробили рахунок на табло рівним. Після затяжної атаки господарів майданчику, Маринюк ефектно п’яткою відпасував на набігаючого Танського, і капітан «Кардиналу-Рівне» зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у шпарину між воротарем та стійкою, від якої шкіряний снаряд і залетів у сітку – 1:1. Здавалося, що після цього психологічна перевага буде на боці колективу із Рівного, проте підопічні Івана Скіцка вважали зовсім по-іншому, майже відразу схиливши шальки терезів на свою користь. Миколюк при вводі ауту відпасував на набігаючого Боргуна, який вдотик пробив точнісінько у праву «дев’ятку», на залишивши жодних шансів голкіперу рівнян – 1:2. Підопічні Сергія Піддубного знову опинилися в ролі наздоганяючих, проте пробити Колтка, який піймав кураж, «кардиналівцям» ніяк не вдавалося. Натомість франківці, які здебільшого діяли другим номером, невдовзі закріпили свою перевагу у рахунку, знову грамотно розігравши стандартне положення. Миколюк обігрався з Боргуном при розіграші ауту, і невідпорно пробивши під поперечину метрів з 15-ти втретє в матчі змусив капітулювати Дєнюжкіна – 1:3. Відразу після цього у воротарській футболці на майданчик вийшов Танський, який прицільним ударом в ліву «шістку» з лінії карного майданчику скоротив розрив до мінімуму, однак на більше рівнян не вистачило – поразка «Кардиналу-Рівне» із рахунком 2:3, який опускається на п’ятий щабель у турнірній таблиці, і очевидно, що у Хмельницькому підопічні Сергія Піддубного прикладуть максимум зусиль, аби відібрати залікові бали у одного із своїх конкурентів в боротьбі за призову трійку за підсумками першого етапу змагань, та покращити власне турнірне становище.

dsc_0347

«Спортлідер+» свій попередній поєдинок проводив у Покровському, де зустрічався з непереможною у рідних стінах до звітного двобою «Титан-Зорею». Перед матчем “Титан-Зоря” зіткнулася із серйозними кадровими втратами – через травми не змогли допомогти команді у битві із “лідерами” два її ключові виконавці, Пічкуров та Грицовець. Але на стороні покровців була інша перевага, психологічна,  у вигляді переповненого спорткомплексу “Юність”, який несамовито підтримував власних улюбленців впродовж усієї гри.

Розпочалася гра в обопільногострих атаках обох команд, але до забитих м’ячів справа вперше дійшла лише на 10-ій хвилині. Михайленко обіграв на фланзі захисника, і виконав простріл у центр воротарського, де Доманський несильним, але точним ударом не залишив Удовиченку, який ще на початку сезону виступав у складі хмельничан, жодних шансів – 1:0. Покровці не опустили руки, і через декілька хвилин зусиллями Мудрака, який з кількох метрів вразив порожню ціль після прострілу від Чорного, відновили статус-кво – 1:1. Здавалося, що відпочивати суперники підуть за нічийного рахунку, але зовсім по-іншому вважав Кулик, який власним голом за декілька секунд до завершення першої 20-ти хвилинки сихилив шальки терезів на користь господарів майданчику – 1:2.

Після відпочинку хмельничани відразу заволоділи ініціативою, майже відразу втіливши її у забитий м’яч. Доманський чудово зіграв на перехопленні, вийшов віч-на-віч із голкіпером, і прицільно пробивши у дальній кут оформив дубль в матчі – 2:2. Нічийний рахунок на табло протримався 4 хвилини. Знову нагадав про себе активний Кулик, який виявився в потрібний час та у потрібному місці після розіграшу кутового, і гарматним пострілом під поперечину змусив втретє в матчі капітулювати Тимощука – 2:3. Підопічним Віктора Мглинця знову довелося відіграватися, і з цим завданням вони успішно впоралися в середині другої половини матчу. Власович чудовим пасом вивів на ударну позицію Педяша, і той зусиль партнера не змарнував, знову зробивши рахунок у матчі рівним – 3:3. Забитий м’яч неабияк додав впевненості “лідерам”, які стали активніше діяти в атаці, і таки змогли вирвати такі необхідні три очки. За 50 секунд до фінальної сирени, Михайленко, ефектно обігравшись із Калуковим, вийшов віч-на-віч із голкіпером, і з другої спроби перегравши Удовиченка, приніс своїй команді вольову перемогу – 4:3 на користь «Спортлідера+», який завдяки цьому успіху та осічці “ЛТК”, який зазнав поразки в матчі із “СумДУ”, піднімається на другий щабель у турнірній таблиці Екстра-ліги, однак не обійшлося і  без «ложки дьогтю». Необов’язкове попередження в цьому матчі отримав Михайленко, яке стало для Дмитра вже четвертим у чемпіонаті, і тепер «п’ятірка» хмельничан не зможе допомогти своїй команді у надважливому двобої проти «Кардиналу-Рівне». Безумовно, цей фактор суттєво додасть головного болю головному тренеру клубу, Віктору Мглинцю, однак очевидно, що навіть і без одного із своїх ключових виконавців «лідери» гратимуть перед рідними вболівальниками виключно на перемогу, та зроблять усе можливе, аби здобути надважливі три очки у двобої із сусідом по турнірній таблиці.

dsc_0389

Відзначимо, що звітний поєдинок обіцяє бути одним із центральних у турі – на даний момент друга команда змагань зустрінеться із п’ятою, а суперників у турнірній таблиці розділяє лише три залікові бали, отож говорити про важливість підсумкового результату як для «Спортлідера+», так і «Кардиналу-Рівне», думаю, не варто. Визначити фаворита тут доволі складно – обидва колективи діють у схожій манері, сповідуючи видовищний та результативний футзал, отож схоже, що сумувати вболівальникам точно не доведеться.

«Кардинал-Рівне» та «Спортлідер+» до цього зустрічалися десять разів. В очних зустрічах відчутна перевага на боці рівненського клубу, який переміг у шести зустрічах, дві вікторія у активі хмельницької команди, а також ще два матчі завершилися внічию.

Усі крапки над «і» розставить лише сама гра, яка відбудеться у п’ятницю, 14-ого лютого, в спорткомплексі УМВС. Початок матчу – о 12:00. Додамо також, що слідкувати за перебігом подій на майданчику Ви зможете на нашому сайті в режимі онлайн.

«Cпортлідер+» – «Кардинал-Рівне». Усі матчі, усі голи

Сезон 2012/2013. Екстра-ліга

22.09.2012. «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 4:2

Чернієнко (23, 31), Маринюк (35), Піддубний (40) – Засенко (2), Ткачук (17)

23.12.2012. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 0:3

Чернієнко (10, 29), Когут (38)

03.02.2013. «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 8:3

О. Бондар (12), Дєнюжкін (21, пен., 37), Когут (28), Маринюк (30), Паршиков (31), Фаренюк (34), Чернієнко (36) – Ткачук (17), Калуков (22), Сондак (30)

16.03.2013. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 2:4

Ткачук (22), Заворотний (22) – Маринюк (3, 36), Піддубний (26), О. Бондар (32)

17.05.2013. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 4:3

Заворотний (20), Івонко (25), Коробка (37), Калуков (40) – Піддубний (9), Чернієнко (22, 38)

Сезон 2013/2014. Екстра-ліга

19.10.2013. «Спортлідер+» — «Кардинал-Рівне» — 2:4

Михайленко (29), Засенко (40) – Танський (24), Піддубний (32, 39), Дармовіс (37)

08.12.2013. «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 3:2

Танський (26), Піддубний (31), Когут (36) – Фетько (7), Маринюк (34, аг.)

03.04.2014. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 5:5

Сондак (2, 22), Михайленко (5), Рибак (18), Засенко (33) – Фаренюк (7, 15), Дармовіс (20), Чернієнко (25), Басич (35)

12.04.2014. «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 1:1

Танський (28) – Заворотний (40)

Сезон 2014/2015. Екстра-ліга

02.11.2014. «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 2:5

Піддубний (5), Маринюк (37) – Власович (7), Фетько (22, 38), Калуков (35, 40)

«Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» (всього)

10 ігор: 2 перемоги, 2 нічиї, 6 поразок, різниця м’ячів 26-37

Середня результативність: 6,3 («Спортлідер+» – 2,6; «Кардинал-Рівне» – 3,7)

Бомбардири:

«Спортлідер+»: 4 – Калуков, 3 – Фетько, Засенко, Сондак, Заворотний, Ткачук, 2 – Михайленко, 1 – Рибак, Власович, Івонко, Коробка

«Кардинал-Рівне»: 8 – Чернієнко, 7 – Піддубний, 5 – Маринюк, 3 – Танський, Фаренюк, Когут, 2 – Дєнюжкін, Дармовіс, О. Бондар, 1 – Басич, Паршиков

Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

Updated: 13.02.2015 — 00:27

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.