Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Віктор Мглинець: “У нас проблеми із лавою запасних”

“Спортлідер+” – “Кардинал-Рівне” – 5:5. Післяматчевий коментар головного тренера хмельничан

– Я рахую, була гра рівних суперників. І ми вели в рахунку, і Рівне – також. Одні доганяли, потім – інші. Була хороша гра, можливо, нічия – закономірна. Це те, що стосується гри. Щодо інших моментів – у мене також є претензії. Чому нашого голкіпера вигнали, а їхнього – ні? Що стосується пенальті, я не бачив була там рука чи ні. Це дійсно момент, який викликає спір. Я розумію суперника, але і у мене є достатньо запитань. Тому нехай інспектор матчу вирішує хто правий, а хто ні.

— З турнірної точки зору чи влаштовує нас нічия?
– Ну, звісно влаштовує. Ми залишаємось і першій трійці. Далі все залежить від нас. У «Спортлідера+» попереду важка гра з «Лукасом». Адже у Кременчуці специфічний зал та сильна команда. Від того, як ми зіграємо, залежить результат у турнірній таблиці.

— Друга четвірка не була зовсім «чистою».
– У нас проблеми із лавкою запасних ще з початку сезону. І те, що друга четвірка слабша за першу, також не секрет. Сьогодні, як і в багатьох інших іграх, результат «витягнула» перша четвірка. Друга, нажаль, зіграла, м’яко кажучи, невдало. Я розумію, що хлопці молоді, але хотілося б, щоб вони швидше дорослішали. На тренуваннях добре грають, а у офіційних матчах – не так сильно. Але це все психологія.

— Все ж таки, слабо зіграла друга четвірка чи голкіпер?
– Є пропущені голи на совісті воротаря. Є помилки, але їх можна віднести до того, що він раптово увійшов до гри. Давно не грав на рівні Екстра-ліги. Він виручав у тих моментах, коли м’яч уже повинен був залітати у ворота, але пропустив необов’язкові голи.

— Чим заповнюватиме паузу «Спортлідер+» у чемпіонаті?
– Працюватимемо у тому ж ключі. Ніхто у відпустку не йде.

Віктор Паламарчук, Sport.ua

Updated: 14.02.2015 — 22:57

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.