Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: перемінні успіхи фаворитів на старті плей-офф

Стартові поєдинки другої частини змагань в дивізіоні 4 видалися неймовірно видовищними

Настає пора вирішальних матчів у Преміум-лізі відкритому чемпіонаті Хмельницького з футзалу, організованому Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Минулого вік-енду розпочалася друга частина змагань і в дивізіоні 4, де стартувала вже безпосередньо стадія 1/4 фіналу розіграшу, де згідно регламенту турніру команди змагаються у серіях до двох перемог, також відбулися перші матчі Кубку Виклику, Кубку Надії та втішного Кубку. Відзначимо, що усі без виключення зустрічі видалися неймовірно видовищними, сповна потішивши багаточисленну глядацьку аудиторію змістовним, а головне – результативним футзалом. Не обійшлося і без несподіваних результатів. Про це все далі в нашому огляді.

«Промінь» – «Ракета» – 2:2 (0:0)

Арбітр: Муляр

Голи: А. Суєцький (35, 40) – Скринський (38, 39)

«Промінь»: Ващук, Табенський, Гурський, Концевич, А. Суєцький, Дем’янчук, Бондарчук, О. Суєцький

«Ракета»: Дзюбак, Нечипор, Шушвар, Муравський, Садовець, Юнчик, Скринський, Стрілець, Пономаренко, Слободян

Попередження: Концевич (8) – Слободян (32)

Відкривав ігровий вік-енду двобій 1-ого туру Кубку Виклику, в якому на майданчику силами мірялися «Промінь» та «Ракета». Основні події в грі відбулися ближче до її завершення. На 35-ій хвилині вивів вперед у рахунку номінальних господарів Суєцький, на що «Ракета» відповіла дублем Скринського. «Промінь» відчайдушно кинувся відіграватися, і на останніх секундах таки зумів врятуватися від поразки зусиллями того ж Суєцького – бойова нічия із рахунком 2:2.

«Евеліна-2» – «МобіФренд» – 9:2 (5:1)

Арбітр: Муляр

Голи: Базелюк (2, 12), Штокало (14), Васильчишин (18), Белінський (20), Лаба (29, 30, 37, 40) – Михайленко (3, 34)

«Евеліна-2»: Мердюк, Луценко, Белінський, Білявський, Васильчишин, Штокало, Тарадай, Базелюк, Мельничук, Лаба

«МобіФренд»: Федчишин, Трочинський, Урбан, Михайленко, Вакух, Зарванський, Єременко, Серветник

В іншій грі 1-ого туру Кубку Виклику «Евеліна» впевнено переграла «МобіФренд». Колектив із Ярмолинець, в складі якого солював на майданчику неперевершений Лаба, з перших секунд заволодів відчутною ігровою перевагою, в підсумку втіливши її у дев’ять забитих м’ячів у ворота Федчишина. «МобіФренд» ж відповів лише двома влучними ударами – 9:2 на користь «Евеліни-2».

«Карат-Олешин» – «AVIVA» – 4:1 (1:1)

Арбітр: Безкоровайний

Голи: Пасічник (20), В. Беринда (21), Саченко (37), Сінькевич (38) – Логвінов (5)

«Карат-Олешин»: А. Беринда, Садовський, В. Беринда, Гуляк, Століта, Пасічник, Сінькевич, Саченко, Гринчук, Нагорняк

«AVIVA»: Рабченюк, Славінський, Мельник, Логвінов, Резніченко, Клімішин, Шпичко, Подуфалий, Нестенюк, Доліба

Відкривав стадію 1/4 фіналу в дивізіоні 4 поєдинок між «Каратом-Олешином» та «AVIVА». Перший тайм звітного протистояння завершився за нічийного рахунку, що обіцяло доволі цікаве продовження подій на майданчику після перерви, але його свідками вболівальники у спорткомплексі «Конфермат» так і не стали. Виною тому, перш за все, переконлива гра номінальних господарів, які відвантаживши три «сухі» м’ячі у ворота свого опонента, в ефектному стилі довели справу до розгромної перемоги – 4:1 на користь «Карату-Олешина», який робить перший крок до виходу в півфінал.

«Легіон» – «Епіцентр-К» – 2:3 (0:3)

Арбітр: Безкоровайний

Голи: Матковський (28), Суховірський (38) – Зарицький (10, 20), Успенський (15)

«Легіон»: Щіпановський, Сушицький, Матковський, Суховірський, Цимбал, Корчмарук, Суханюк, Пастух

«Епіцентр-К»: Бондар, Мейко, Девлиш, Успенський, Зарицький, Петриковець, Грушкевич, Нєвзоров

Попередження: Сушицький (25), Суховірський (36) – Успенський (25), Нєвзоров (31)

Розпочав свої виступи в плей-офф з перемоги і «Епіцентр-К», який в неймовірно напруженому двобої зламав опір переможця підгрупи «В», «Легіону». Підопічні Віктора Власова блискуче провели перший тайм, впродовж якого тричі змусили капітулювати Щіпановського. Після відпочинку цікавіше виглядав вже «Легіон», який відчайдушно намагався відігратися, але в підсумку зумів лише скоротити відставання до мінімуму – мінімальна перемога «Епіцентру-К» із рахунком 3:2.

ХМВ УМВС – «ККФА-Vivasan» – 4:2 (2:1)

Арбітр: Безкоровайний

Голи: Наскальний (5, 12), Соботюк (28), Шуляк (32) – Савченко (7, 23)

ХМВ УМВС: Клімцов, Шуляк, Ягринець, Гупало, Сокирко, Наскальний, Вєтров, Шайдюк, Соботюк, Заєць, Гранчак, Грищук, Возняківський, Казва

«ККФА-Vivasan»: Свідерський, Ільченко, Маркович, Ємчук, Забавський, Савченко, Кретов, Ростецький, Токовенко, Феринський, Кривоусов, Король, Барилко, Дацюк

Попередження: Соботюк (38)

Святкував перемогу і ХМВ УМВС, який в першій грі 1/4 фіналу змагань в дивізіоні 4, впевнено здолав «ККФА-Vivasan». «Міліціонери» в усіх ігрових компонентах переважали свого опонента на майданчику, і провівши по два м’ячі у ворота Свідерського в кожному із таймів, зняли усі питання щодо переможця ще задовго до фінальної сирени. Як не старалися номінальні гості змінити хід подій на майданчику на свою користь, однак завдяки дублю Савченка в підсумку зуміли лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 4:2 на користь ХМВ УМВС.

МФК «Ехо» – «Дантист» – 1:2 (1:1)

Арбітр: Юдін

Голи: Козак (7) – Розуман (14), Кукурудза (30)

МФК «Ехо»: Ястремський, С. Якимчук, А. Якимчук, Бородій, Бурковський, Д. Сметана, Козак, Сторожук, В. Сметана

«Дантист»: Рибак, Кукурудза, Тимофієв, Д. Попик, Є. Попик, Терещенко, Розуман, Приходченко, Лупійчук, Самолюк, Кубряк, Смучок

Попередження: Д. Сметана (21) – Самолюк (31)

В іншій грі 1/4 фіналу здобув перемогу «Дантист», який «поклав на лопатки» володаря Кубку в дивізіоні 4, МФК «Ехо». Хоча розпочалося все для ярмолинецької команди доволі оптимістично – вивів вперед у рахунку номінальних господарів Козак. «Дантисти» не опустили руки і майже відразу завдяки голу Розумана відновили паритет у рахунку. Надалі рівна гра на майданчику справедливо знаходила своє відображення у цифрах на табло, і здавалося, що серії післяматчевих пенальті не уникнути, але зовсім іншої думки на рахунок цього був капітан номінальних гостей, Євген Кукурудза, який влучним ударом на останніх хвилинах приніс своїй команді таку потрібну перемогу – 2:1 на користь «Дантиста».

«Фахівець» – «Армада» – 7:6 (3:4)

Арбітр: Когут

Голи: Гавага (8, 32, 35), Гудзь (10, 22), Атласюк (18), Хлопонін (30) – Юрчук (5, 9), Квасниця (12), Жеребний (16), Максименко (28), Курманський (40)

«Фахівець»: Бобік, Гудзь, Гавага, Атласюк, Присяжнюк, Шевчук, Бойчук, Хлопонін, Кирилюк

«Армада»: Міровський, Юрчук, Курманський, Квасниця, Левковицький, Демчук, Максименко, Жеребний

Програму Кубку Надії, в якому розігруються місця з 13-ого по 16-е, відкривав двобій між «Фахівцем» та «Армадою». З перших секунд суперники розпочали діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, і як часто буває у подібних випадках, вирішальною стала саме реалізація гольових моментів, яка в цей день виявилася трішки кращою у номінальних господарів – результативна перемога «Фахівця» із рахунком 7:6.

«ХПК» – «Стандарт» – 3:8 (2:4)

Арбітр: Когут

Голи: Моцний (4), Бантус (17), Гуменюк (21) – Побережний (4, 9), Полупан (19), Поробок (20, 33, 40), Дідишен (35), Рев’якін (36)

«ХПК»: Бантус, Книш, Моцний, Бедриківський, Гуменюк, Ящук, Гаврилюк, Гураль, Чорнобривий

«Стандарт»: Лобода, Дідишен, Полупан, Бердецький, Побережний, Поробок, Якимчук, Рев’якін

В іншій грі 1-ого туру Кубку Надії святкував перемогу «Стандарт», який не залишив жодних шансів «ХПК». Номінальні гості, в складі яких найбільш помітним був Поробок, відразу заволоділи відчутною ігровою перевагою, і провівши по чотири м’ячі у ворота свого суперника в кожному із таймів, в ефектному стилі довели справу до переможного завершення. «Студенти» ж трьома влучними ударами спромоглися лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 8:3 на користь «Стандарту».

«Воля-Ковчег-2» – «Аталанта+» – 2:5 (2:5)

Арбітр: Фарина

Голи: Сербіновський (2), Висоцький (16) – Ялтуховський (2), Рубцов (4, 17), Головань (6, 9)

«Воля-Ковчег-2»: Пастернак, Романенко, Росінський, Куречко, Сербіновський, Висоцький, Маковей

«Аталанта+»: Стратійчук, Ялтуховський, Рубцов, Дударєв, Головань, Корольков, Кравець, Захаренков, Гуторов

Попередження: Пастернак (9), Висоцький (23), Маковей (27)

В першій грі Втішного Кубку в дивізіоні 4, в якому аутсайдери групової стадії змагань по коловій системі розігрують місця з 17-ого по 22-е, перемогу святкувала «Аталанта+», яка виявилася сильнішою за «Волю-Ковчег-2». Фактично, долю зустрічі вирішив самотужки атакуючий дует номінальних гостей Рубцов-Головань, кожен з якого оформив по дублю ще в першому таймі. Спантеличені таким розвитком подій гравці «Волі-Ковчега-2» змогли відповісти лише двома забитими м’ячами – 5:2 на користь «Аталанти+».

«Фортуна» – «Політ» – 5:8 (3:4)

Арбітр: Фарина

Голи: Гурницький (6, 30), Молодих (7), Крулік (19, аг.), Коваль (40) – Полюк (13), Майданюк (15, 16), Бондар (19, 28, 29, 33), Крулік (23)

«Фортуна»: Балабанов, Ю. Флерко, К. Флерко, Туменко, Резнік, Романов, Гурницький, Коваль, Молодих, Мельник

«Політ»: Пекнич, Крулік, Полюк, Майданюк, Чурбанов, Бистрих, Бондар

Розпочав з перемоги боротьбу у Втішному Кубку «Політ», який виявився влучнішим у гольовій перестрілці за «Фортуну». З перших секунд суперники розпочали діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, що неабияк тішило багаточисленних вболівальників. Вирішальною ж стала реалізація, яка кращою виявилася у номінальних гостей – 8:5 на користь «Політа».

«Парадокс» – «Буревісник» – 5:2 (4:2)

Арбітр: Фарина

Голи: Дзюбак (7), Загребельний (10, 19, 20, 26) – Монастирський (13), Присяжнюк (15)

«Парадокс»: Войтович, Загребельний, Петричук, Козар, Баценко, Симчак, Дзюбак, Кучер, Забіяка, Кирилюк

«Буревісник»: Лисиця, Гребенюк, Кліщ, Монастирський, Присяжнюк, Чорний, Годич

Попередження: Симчак (11) – Присяжнюк (34)

Заключний матч 1-ого туру Втішного Кубку, в якому зустрічалися «Парадокс» та «Буревісник», сміливо можна охрестити бенефісом одного гравця, а саме Олександра Загребельного, який покером у власному виконанні фактично самотужки вирішив долю звітного протистояння. «Буревісник» ж зумів відповісти лише двома влучними ударами, чого виявилося замало бодай для нічиєї – 5:2 на користь «Парадоксу».

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 25.02.2015 — 15:29

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.