Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Дмитро Калуков – кращий гравець лютого за версією сайту UA-Football!

Один з лідерів хмельницького “Спортлідера+” вже втретє в сезоні визнається гравцем місяця за версією порталу UA-Футбол

Гравець “Спортлідера+”, Дмитро Калуко,в знову визнаний кращим гравцем місяця за версією сайту UA-Футбол. У лютому вихованець амвросіївського футзалу дійсно був одним з кращих. І його досягнення говорять самі за себе. У двох лютневих турах Екстра-ліги Калуков забивав по три м’ячі. Так, в поєдинку проти “Кардинала-Рівне” його хет-трик допоміг “Спортлідеру+” врятувати гру і зіграти внічию 5: 5. А в останній день лютого його три голи посприяли тому, щоб хмельницька команда обіграла “Лукас” з рахунком 8: 7. Крім того, не варто забувати, що Калуков ще дебютував і в збірній України, відзначивши цю подію голом у ворота збірної Чехії.

Конкурентами Калукова за звання кращого гравця лютого було одноклубник Анатолій Доманський, а також “енергетик” Андрій Федюк і “залізничник” Микола Білоцерківець. Так, Доманський у двох лютневих матчах чемпіонату забив чотири голи, з них три – у ворота “Лукаса”. Причому, один з м’ячів у ворота “кондитерів” став переможним. Андрій Федюк врятував домашній поєдинок “Енергії” проти “Привату”, а також своїми двома голами і одним “ассистом” допоміг “біло-зеленим” вийти у “Фінал чотирьох” Кубка України. Однак, у грі проти “Локомотива” Федюк не зміг відзначитися, і це, можливо, теж стало однією з причиною того, що “Енергія” не змогла здобути очки в Харкові. Що ж стосується Білоцерківця, то він непогано зіграв за збірну, а також забив переможний гол у ворота “ЛТК”. Але в грі проти “Енергії” залишився “на голодному пайку”.

Зазначимо, що це – третя нагорода Калукова по ходу сезону. Він уже визнавався кращим гравцем за підсумками листопада і січня.

Артем Терентьєв, UA-Футбол

Updated: 01.03.2015 — 18:08

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.