Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Івана Гончара: визначились перші учасники фінального етапу

Поєдинки 5-ого туру видалися напрочуд напруженими та багатими на забиті м’ячі

Виходить на фінішну пряму груповий етап шкільного турніру «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». У понеділок, 2-ого березня, були зіграні поєдинки 5-ого туру, які визначили імена перших володарів заповітних перепусток у фінальну стадію змагань. Розпочнемо наш огляд з молодшої вікової групи, де змагаються діти 2003-2004 років народження.

В підгрупі «А» на першу позицію вийшла Гімназія №2, яка в неймовірно напруженому поєдинку здолала НВК №10 – 6:4. В ще одній грі ЗОШ №1 всуху розгромила НВО №5, і завдяки цьому успіху суттєво покращила власні шанси на вихід у фінальний етап турніру. Підгрупа «В». На чолі турнірної таблиці закріпилася ЗОШ №27, яка виявилася сильнішою за НВК №7 – 7:1, і завдяки цій перемозі за два тури до завершення групового етапу здобула заповітну перепустку у фінальний етап змагань. Впритул до лідируючої групи наблизилася ЗОШ №24, яка не залишила шансів НВО №6 – 7:2. В ще одній грі ЗОШ №18 та ТБЛ переможця так і не визначили – бойова нічия із рахунком 5:5. В підгрупі «С» чергову перемогу здобула команда Гімназії №1, яка розгромила СЗОШ №7, і за тур до завершення групового етапу стала недосяжною від конкурентів. Не відстає від лідера і Ліцей №17, який, декласувавши НВО №9 із рахунком 13:5, теж забезпечив собі право на участь у вирішальному етапі змагань. На третю сходинку тут піднялася СЗОШ №12, яка в напруженому поєдинку зламала опір НВК №2 – 5:3.

Не менш цікаво було і у старшій віковій групі. Підгрупу «А» очолила ЗОШ №1, яка із доволі рідкісним як для футзалу рахунком подужала НВК №10 – 1:0. Не відстає від лідера ЗОШ №22, яка в 5-ому турі познущалася над НВО №5 – 16:3. Покращила свої шанси на вихід до фінального етапу НВО №28, яка у гольовій перестрілці виявилася влучнішою за ЗОШ №25 – 11:5. Першу вікторію в турнірі святкувала НВК №4, яка мінімально перемогла Гімназію №2 – 5:4. В підгрупі «В» із стовідсотковим турнірним показником продовжує очолювати турнірну таблицю НВК №7, яка декласувала ЗОШ №27 – 14:3. На другу сходинку тут піднялася ЗОШ №24, яка впевнено переграла НВО №6 – 7:2. В ще одній грі миром розійшлися ЗОШ №18 та ТБЛ – 5:5. Підгрупа «С». У драматичній битві лідерів підгрупи, в якій силами мірялися ЗОШ №14 та НВО №9, переможця виявити так і не вдалося – бойова нічия із рахунком 5:5. Впритул до лідируючого дуету наблизилася НВК №2, яка впевнено переграла Ліцей №17 – 7:3. Вперше смак перемоги відчула СЗОШ №12, яка розгромила ЗОШ №13 – 8:2.

Переглянути календар та результати зіграних матчів Ви можете ТУТ.

Турнірну таблицю після п’ятого туру Ви можете переглянути ТУТ.

Поєдинки 6-ого туру відбудуться у вівторок, 3-ого березня. Детальну та оперативну інформацію про хід турніру і результати зіграних поєдинків Ви зможете дізнаватися лише на нашому сайті.

Олександр Таран, прес-служба ФК “Спортлідер+”

Updated: 02.03.2015 — 20:27

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.