Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Епіцентр К-3» – «Спортлідер-2». Анонс

Чи вдасться підопічним Романа Шевчука здобути три очки у Києві?

У суботу, 7-ого березня, свій черговий поєдинок проведе хмельницький «Спортлідер-2». В рамках 12-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Романа Шевчука у Києві зіграють із місцевим «Епіцентром К-3».

З турнірної точки зору звітний поєдинок буде в турі одним із центральних, адже між собою зустрічатимуться на даний момент третя та четверта команда в табелі про ранги, отож зайве говорити про важливість підсумкового результату як для «Епіцентру К-3» та «Спортлідера-2», тим паче що обом суперникам як кров з носу потрібні залікові бали, які наближать до виходу у плей-офф. «Епіцентр-К» в минулому турі гостював у Ромнах, де зустрічався із місцевим «Рятувальником». Підопічні Олега Шайтанова дуже впевнено провели першу половину матчу, і ще до перерви відвантаживши чотири «сухі» м’ячі у ворота свого опонента, вирішили питання щодо переможця звітного двобою. В другому таймі «Рятувальнику» вдалося дещо виправити ситуацію, але врятуватися від поразки господарям паркету так і не вдалося – впевнена перемога «Епіцентру-К» із рахунком 7:4, яка дозволяє «будівельникам» закріпитися у чільній трійці, і очевидно, що у рідних стінах кияни зроблять усе можливе, аби досягти позитивного результату в протистоянні із «Спортлідером-2» та достроково забезпечити собі вихід до четвірки найсильніших, яка потім і розіграє медалі чемпіонату.

DSC_0708

«Спортлідер-2» ж в минулому турі приймав на власному майданчику МФК «Одеса». Розпочали гру активніше підопічні Романа Шевчука, які з перших секунд заволоділи ініціативою, але грамотні дії одеситів зводили нанівець усі атакувальні пориви «лідерів». Натомість, підопічним Павла Ардаковського вдалося двічі чітко реалізувати власні контратаки. Відкрив лік забитим м’ячам у зустрічі Болтнєв, вдало зігравши на добиванні після пострілу Коптєва, а через декілька хвилин подвоїв перевагу команди із Південної Пальміри Таранчук, холоднокровно пробивши у «будиночок» Тимощуку після прострілу із флангу. Гравці «Спортлідера-2» ж не опустили руки, вже дуже швидко взявши ігрову ініціативу під свій контроль, а одесити розпочали суттєво нервувати, порушуючи правила в незовсім обов’язкових ситуаціях, і як наслідок, вже дуже швидко перевищили допустимий ліміт фолів, отримавши дабл-пенальті у власні ворота. «Вирок» взявся виконувати Шеремета, але його сильний та безхитрісний удар під поперечину став легкою здобиччю для голкіпера «Одеси».

Відразу після перерви хмельничани кинулися відіграватися, і вже дуже швидко один м’яч відквитав Мартинюк, який виявився в потрібному місці та в потрібний час після розіграшу ауту, і несильним, але точним ударом майже з центру майданчику впритирку із стійкою на залишив Кобцю жодних шансів – 1:2. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій гравців «Одеси», які провівши ударну двохвилинку, впродовж якої тричі вразили ворота Тимощука, зняли усі питання щодо переможця гри. Спочатку закріпив перевагу одеситів Марченко, який невідпорним ударом в лівий верхній кут з лінії воротарського замкнув розкішну передачу врозріз від Лебединського – 1:3. Черех декілька секунд настала черга приймати вітання із забитим м’ячем і добре відомому подільським вболівальникам футзалу Копку, який прицільним ударом впритирку із стійкою метрів з 15-ти замкнув скидку від того ж Лебединського – 1:4. Невдовзі відзначився голом і Коваленко, якому після розкішного пасу від Коптєва залишалося лише влучити  у вже порожню ціль – 1:5. Варто відзначити бійцівський дух хмельничан, які змінивши голкіпера на п’ятого польового стали активно створювати загрози воротам Кобця, проте МФК «Одесі» ціною неймовірних зусиль таки вдалося втримати переможний результат – поразка «Спортлідера-2» із рахунком 1:5, і тепер підопічним Романа Шевчука для продовження боротьби за потрапляння до четвірки найсильніших вкрай необхідно важливо здобувати очки у Києві.

Усе безпосередньо вирішить сама гра, яка відбудеться у суботу, 7-ого березня. Початок матчу – о 13:15. За перебігом подій на майданчику Ви зможете спостерігати на нашому сайті в режимі онлайн.

Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

Updated: 06.03.2015 — 19:01

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.