Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: «Красилів-Ортопед» продовжує свою гросмейстерську ходу

Чергові матчі плей-офф у дивізіонах 2 та з видалися неймовірно видовищними

Входить у свою заключну стадію розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Минулого вік-енду відбулися чергові матчі плей-офф у дивізіонах 2 та 3, які сповна потішили багаточисленних вболівальників неймовірно видовищним, а головне – результативним футзалом. Про все це далі в нашому огляді.

«Евеліна» – «Мустанг-Автолідер» – 3:1 (0:1)

Арбітри: В. Папірович, Мандзій

Голи: Кучерявий (35, 44, 45) – Голець (10)

«Евеліна»: Рудий, Ошовський, Піхотко, Кучерявий, Перканюк, Горєв, Федоров, Панчук, Стожик

«Мустанг-Автолідер»: В’яч. Сироватко, Голець, І. Кореганов, Петрук, Третьяков, А. Кореганов, Косевич, Віт. Сироватко, Будченко

Попередження: Панчук (16) – А. Кореганов (40)

Здобула путівку до півфіналу змагань  в дивізіоні 2 «Евеліна», яка у вирішальній грі чвертьфінальної серії здобула вольову перемогу над «Мустангом-Автолідером». Перший тайм краще провели номінальні гості, які пішли на перерву із мінімальною перевагою після влучного удару Гольця, але в другій половині матчу краще виглядала вже команда з Ярмолинець, яка завдяки хет-трику Кучерявого змогла переламати хід подій на майданчику та здобути надважливу перемогу – 3:1 на користь «Евеліни».

«Бамбук» – «Прикордонник» – 5:3 (2:1)

Арбітри: Мандзій, В. Папірович

Голи: Кульбачний (17), Дилоян (19, 31, 49), Бортник (38) – Пулькін (18, 30, 40)

«Бамбук»: Гарбар, Олесь, Кучерук, Кульбачний, Дилоян, Кушнірук, Бабій, Бортник

«Прикордонник»: Ільков, Голенко, Дьомін, Пулькін, Романів, Шевчук, Власов, Собко, Симчишин

Попередження: Дилоян (44), Кульбачний (50) – Пулькін (40), Власов (48), Дьомін (50)

Ще одним півфіналістом став «Бамбук», який у вирішальній грі за вихід в наступний етап зламав опір «Прикордонника». Підопічні Володимира Громницького з перших хвилин заволоділи відчутною ігровою перевагою, в підсумку п’ять із своїх численних атак довівши до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. Як не старався в складі номінальних гостей кращий голеадор турніру, Максим Пулькін, який в цій зустрічі оформив хет-трик, його зусиль вистачило для того, аби дещо підсолодити гіркоту поразки власної команди – 5:3 на користь «Бамбука», який за вихід до фіналу зустрінеться із «Евеліною».

«Мустанг-Автолідер» – «Прикордонник» – 6:5 (3:2)

Арбітри: Подворний, Мандзій

Голи: А. Кореганов (10), І. Кореганов (15, 22), Голець (46), Петрук (49), Віт. Сироватко (50) – Дьомін (6, 20, 42, пен., 45), Нікішов (28)

«Мустанг-Автолідер»: В’яч. Сироватко, Петрук, І. Кореганов, Голець, Третьяков, Будченко, Віт. Сироватко, А. Кореганов, Косевич

«Прикордонник»: Ільков, Дьомін, Шевчук, Нікішов, Власов, Голенко, Романів, Собко

Попередження: Косевич (14), Третьяков (48)

Вилучення: Третьяков (50, повторне попередження)

Неймовірно напруженим видався двобій між «Мустангом-Автолідером» та «Прикордонником», які очним поєдинком відкривали програму розіграшу Кубку Поділля в дивізіоні 2. З перших секунд суперники розпочали діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, і як часто буває у подібних випадках, вирішальною стала реалізація власних гольових моментів, яка в цей день виявилася трішки кращою у номінальних господарів – мінімальна перемога «Мустангу-Автолідера» із рахунком 6:5. В складі переможців найбільший вклад у підсумковий успіх зробив Іван Кореганов, який відзначився дублем.

«ДБК» – «Олімп» – 7:3 (4:1)

Арбітри: Мандзій, Подворний

Голи: Сергійчук (2, 12, 40, 48), Баштанюк (16), Чепурний (18), Бачинський (37) – Золотар (5), Наконечний (30), Біляк (45)

«ДБК»: Сурков, Рибчинський, Фурик, Чепурний, Гаврищишин, Сергійчук, Бачинський, Баштанюк, Габатель

«Олімп»: Гайновський, Гуліватий, Біляк, Золотар, Наконечний, Берлінський, Юрчак

Попередження: Чепурний (3) – Гуліватий (1)

В стартовій грі 3-ого туру Кубку Виклику у дивізіоні 2 впевнену перемогу святкував «ДБК», який виявився сильнішим за «Олімп». Підопічні Анатолія Курятника в усіх ігрових компонентах переважали свого опонента на майданчику, в підсумку відвантаживши у ворота Гайновського сім м’ячів, які забивалися на будь-який смак. Деражнянці ж відповіли лише трьома влучними ударами, чого виявилося замало бодай для нічиєї – перемога «ДБК» із рахунком 7:3, яка в хорошому настрої підходить до стикових матчів за збереження прописки у дивізіоні 2 (нагадаємо, що згідно регламенту суперником «домобудівельників» буде команда, яка посяде 4-е місце за підсумками плей-офф у дивізіоні 3 – прим. автора), а колектив із Деражні навіть попри поразку став недосяжним для конкурентів, здобувши Кубок Виклику.

«Ротор-2» – «Лада» – +:-

Арбітри: Безкоровайний, Подворний

«Ротор-2»: Данилюк, Главацький, Федоченко, Морозов, Ісхаков, Сьомін, Камінський, Логвіненко, Дащук, Мельник

В іншій грі 1-го туру Кубку Поділля у дивізіоні 2 без бою переміг «Ротор-2», який так і не дочекався свого суперника в обличчі «Лади». Невідомо з яких причин підопічні Ісмаїла Умарова так і не прибули на гру, але факт залишається фактом – «роторці» навіть не виходячи на майданчик здобули важливі три очки, які суттєво покращують шанси команди на перемогу в турнірі за 5-8 місця.

«Фаворит» – «Товтри» – 5:5 (2:2)

Арбітри: Подворний, Безкоровайний

Голи: Люховець (13), Альміз (21), Савчук (30, 39, 40) – Сердунич (6), Бойко (22, 44), Голов (37, 45)

«Фаворит»: Януш, Мевша, Д. Огороднічук, Р. Огороднічук, Люховець, Стець, Альміз, Савчук, Веселовський

«Товтри»: Рудюк, Червоняк, Деркач, Головко, Хуторний, Бойко, Голов, Луньо, Клапченко, Вільчинський, Сердунич

Попередження: Клапченко (16)

Неймовірно напруженим видався заключний двобій Кубку Виклику в дивізіоні 2, у якому зустрічалися «Фаворит» та «Товтри». Всередині другого тайму ближчими до успіху були номінальні господарі, в складі яких знову демонстрував свої бомбардирські вміння Савчук, але гості, яким для того щоб уникнути перехідних матчів за збереження прописки у дивізіоні 2, обов’язково було потрібно не програвати, зуміли переламати хід зустрічі, та проявивши неймовірні морально-вольові якості, на останніх хвилинах зустрічі завдяки голом Бойка та Голова таки зуміли врятуватися від поразки. В підсумку – бойова нічия із рахунком 5:5, яка залишає «Товтри» у дивізіоні 2 на наступний сезон, а ось «Фаворит» це право виборюватиме у стикових іграх із бронзовим призером дивізіону 3.

«Красилів-Ортопед» – «Райффайзен Банк Аваль» – 8:5 (3:2)

Арбітр: Шевчук

Голи: Кізюн (7, 33), Алексеєв (13), Олексюк (18, 36), Когут (30), Середюк (43), Федченко (46) – Стеценко (11), Шляховий (14), Яковчук (34), Юнчик (36), Ходаковський (45)

«Красилів-Ортопед»: Мельник, Алексеєв, Кізюн, Олексюк, Когут, Середюк, Антонець, Борщ, Федченко, Вербовий, Дячук

«Райффайзен Банк Аваль»: Незборецький, Шляховий, Яковчук, Юнчик, Юдов, Ходаковський, Стеценко, Чижов, Шнира, Рудковський

Попередження: Олексюк (20)

В дивізіоні 3 відкривав ігровий вік-енд перший матч 1/2 фіналу плей-офф, в якому зустрічалися «Красилів-Ортопед» та «Райффайзен Банк Аваль». Перший тайм завершився за мінімальної переваги номінальних господарів, що обіцяло доволі цікаве продовження подій після перерви, але його свідками вболівальники у спорткомплексі «Конфермат» так і не дочекалося. Колектив із Красилова зумів продемонструвати свої найкращі якості в другій половині матчу, і як не опиралися «банкіри», але так і не зуміли врятуватися від розгрому – результативна перемога «Красилова-Ортопеду» із рахунком 8:5, який виходить вперед у півфінальній серії до двох перемог.

«Олімпік» – «Новатор» – 1:4 (1:3)

Арбітр: Юдін

Голи: Бачинський (22) – Лисий (8, 23), Осадчук (17), Соломко (36, аг.)

«Олімпік»: Чмелюк, Соломко, Гапон, Кліщенко, Полупан, Бачинський, Крижанівський, Бабак

«Новатор»: Любий, Новік, Осадчук, Одарич, Шушвар, Лисий, Мельник, Луцюк

Попередження: Кліщенко (29), Крижанівський (29) – Мельник (33)

Вилучення: Кліщенко (29, нецензурні вислови із застосуванням фізичної сили на адресу арбітра)

Розпочав з перемоги свої виступи у 1/2 фіналу і «Новатор», який в першій грі серії впевнено переграв «Олімпік». Номінальні гості впевненіше провели перший тайм, відправившись на перерву із вагомим гандикапом у два забиті м’ячі, і зробивши вагому заявку на підсумковий успіх. Як не старався в другій половині матчу колектив із Старокостянтинова змінити хід подій на майданчику, усі спроби «Олімпіка», нажаль виявилися марними. Натомість, Лисий і компанія ще раз вразивши ворота Чмелюка в ефектному стилі довели справу до розгромної перемоги – 4:1 на користь «Новатора».

«Полонія» – ФК «Литвина» – 6:3 (3:3)

Арбітр: Юдін

Голи: Савчук (2, 4), Шостак (8, аг.), Гресь (24, 33), Остапов (35) – Козак (7), Марчук (9), Григоренко (13)

«Полонія»: Мавлютов, Гресь, Качур, Галкін, Остапов, Савчук, Карван, Лаврентюк

ФК «Литвина»: А. Чернецький, Марчук, Костецький, Григоренко, Гизлик, Козак, Шостак, Буцький

Попередження: Гресь (23), Качур (40)

Відкривав програму розіграшу Кубку Поділля у дивізіоні 3 двобій між «Полонією» та ФК «Литвина». Перший тайм завершився за нічийного рахунку, а ось після перерви на майданчику цілковито домінували на майданчику номінальні господарі, які провівши три м’ячі без відповіді у ворота Чернецького, у впевненому стилі довели справу до переможного завершення – 6:3 на користь «Полонії». В складі переможців найбільш помітним був дует Савчук – Гресь, кожен з якого оформив по дублю.

«Ветеран» – «Атлетик-Ферозіт» – 4:4 (1:3)

Арбітр: Безкоровайний

Голи: Лазарчук (13, 35), Деусов (43, 46) – Ліповус (3, 21, 28), Шульган (7)

«Ветеран»: Волков, Власов, Деусов, Туз, Лазарчук, Мірзаков, Галдасевич, Мережко, Матанчук

«Атлетик-Ферозіт»: Денисюк, Кривак, Ярмоленко, Галкін, Шульган, Ліповус, Кручек

Попередження: Мірзаков (30) – Галкін (46)

В іншій грі 1-ого туру Кубку Поділля зустрічалися «Ветеран» та «Атлетик-Ферозіт». В середині другого тайму ближчими до перемоги були номінальні гості, які володіли комфортною перевагою у два м’ячі, і зарано повіривши в підсумковий успіх, стали діяти дещо розслаблено, чим вмить відразу скористалися підопічні Володимира Лазарчука, які проявивши характер завдяки дублю Деусова на останніх секундах таки зуміли врятуватися від поразки. В підсумку – бойова нічия із рахунком 4:4.

«Райффайзен Банк Аваль» – «Красилів-Ортопед» – 2:11 (1:5)

Арбітр: Безкоровайний

Голи: Павліш (10), Яковчук (42) – Середюк (1), Кізюн (6, 45), Когут (16, 16, 17, 27, 28), Мельник (31), Олексюк (40), Дячук (40)

«Райффайзен Банк Аваль»: Незборецький, Шляховий, Яковчук, Юнчик, Юдов, Ходаковський, Павліш, Стеценко, Чижов, Рудковський, Шнира

«Красилів-Ортопед»: Борщ, Антонець, Федченко, Олексюк, Алексеєв, Мельник, Когут, Середюк, Вербовий, Кізюн, Дячук

Першим фіналістом змагань в дивізіоні 3 став «Красилів-Ортопед», який в другій грі півфінальної серії каменя на камені не залишили від «Райффайзен Банку Аваль». Якщо в першій грі «банкірам» ще моментами вдавалося діяти на рівних із своїм суперником, та в другому матчі «Красилів-Ортопед», у складі якого солював Когут, в усіх ігрових опонентах переважав свого опонента на майданчику, в підсумку відвантаживши одинадцять м’ячів у ворота бідолашного Незборецького. Номінальні господарі спромоглися двома влучними ударами лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 11:2 на користь «Красилову-Ортопеду», який тепер готується до вирішальних матчів за чемпіонське звання, а «банкіри» – до ігор за бронзові медалі.

«Новатор» – «Олімпік» – 3:3 (1:2) пен. 4:5

Арбітр: Вєтров

Голи: Лисий (17, 31), Мельник (45) – Бачинський (8, 33), Гапон (18)

«Новатор»: Прокопишен, Новік, Осадчук, Одарич, Шушвар, Вараниця, Лисий, Мельник

«Олімпік»: Чмелюк, Соломко, Гапон, Полупан, Бачинський, Крижанівський, Бабак

Попередження: Чмелюк (46)

Другий матч між «Новатором» та «Олімпіком» видався неймовірно напруженим. Впродовж левової частки ігрового часу ближчими до успіхи були номінальні гості, які володіли мінімальною перевагою у рахунку, але «новаторці», які активніше провели кінцівку матчу, зуміли після влучного удару від Мельника перевести гру в серію післяматчевих пенальті. У «лотореї» міцнішими виявилися нерви у команди із Старокостянтинова – 5:4 на користь «Олімпіка», який завдяки цій перемозі зрівнює рахунок у серії, і тепер долю путівки до фіналу вирішить вирішальний третій матч.

«ЕкоАльт» – «Спорттовари.com-Менс-2» – 4:6 (2:3)

Арбітр: Вєтров

Голи: Вавренюк (8, 22), Мокрота (31, 37) – Побута (4), Гнатюк (8, 22, 46), Присяжнюк (35, 45)

«ЕкоАльт»: Пилипюк, Тихонюк, Камінський, Булка, Вавренюк, Мокрота

«Спорттовари.com-Менс-2»: Дядюк, Допіралов, Ремушевський, Побута, Присяжнюк, Попов, Гнатюк, Лісоводський

Другу перемогу у Кубку Надії святкували «Спорттовари.com-Менс-2», які здолали опір «ЕкоАльту». Номінальні гості з перших хвилин заволоділи відчутною ігровою перевагою, і забивши у ворота Пилипюка по три м’ячі в кожному із таймів, вирішили долю переможця двобою ще задовго до його завершення. «ЕкоАльт» відповів лише двома влучними ударами, чого виявилося замало бодай для нічиєї – 6:4 на користь «Спорттовари.com-Менсу-2», які завдяки цьому успіху впритул наближаються до лідера турніру, «Вентса».

«Прикордонник-2» – «Родові помістя» – 2:7 (0:1)

Арбітр: Юдін

Голи: Герчак (36), Стус (40) – Крафт (2), Кричківський (26), Зозуля (29), Галюк (31), Денисов (32, 46), Козак (45)

«Прикордонник-2»: Бова, Грига, Савчук, Герчак, Стус, Заячук

«Родові помістя»: Кащенко, Кричківський, Зозуля, Цибрій, Козак, Галюк, Дунець, Денисов, Буткевич, Крафт, Савіцький

Попередження: Бова (31)

В стартовій грі 2-ого туру Кубку Виклику в дивізіоні 3 переконливу перемогу здобули «Родові помістя», які виявилися сильнішими за «Прикордонник-2». Перший тайм завершився за мінімальної переваги номінальних гостей, що обіцяло доволі цікаве продовження боротьби на майданчику після перерви, але його свідками вболівальники у спорткомплексі «Конфермат» так і не стали. Виною, тому перш за все впевнена гра підопічних Віктора Буткевича, які зуміли проявити свої найкращі якості в другій половині гри, і провівши шість ефектних м’ячів у ворота Бови, у переконливому стилі довели справу до переможного завершення. «Прикордонники» ж двома влучними ударами зуміли лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 7:2 на користь «Родових помість», які завдяки цій перемозі зберігають місце у дивізіоні 3.

ФК «ЛП» – «ЕкоАльт-Адрія» – 7:3 (2:2)

Матч завершено на 45-ій хвилині

Арбітр: Юдін

Голи: Орошкевич (17, 25, 26, 43), Бідюк (23), О. Муравський (33), Опольський (45) – Яворський (19), Трофанюк (14, 44)

ФК «ЛП»: Касапчук, Козубович, Зінченко, Пучков, Семенюк, Опольський, Бідюк, Орошкевич, Царенко, А. Муравський, О. Муравський

«ЕкоАльт-Адрія»: Коник, Гончар, Трофанюк, Яворський, Годованюк, Вілінчук, Рогульський, Чорний

Попередження: Орошкевич (19) – Яворський (23), Трофанюк (45)

Вилучення: Годованюк (35, нецензурні вислови на адресу арбітра), Яворський (42, повторне попередження)

Заключний матч 2-ого туру Кубку Виклику в дивізіоні 3, у якому зустрічалися ФК «ЛП» та «ЕкоАльт-Адрія», завершився справжнім скандалом. Перший тайм звітного протистояння завершився за нічийного рахунку, а ось після перерви ініціативою заволоділи номінальні господарі, які завдяки покеру неперевершеного в цей вечір Орошкевича, заволоділи гандикапом у чотири м’ячі. Найцікавіше ж розпочалося за 1.41 до фінальної сирени. «ЕкоАльт-Адрія», демонстративно не погоджуючись, на її думку, «односторонніми» рішеннями арбітра матчу, покинула майданчик. Тепер долю цього поєдинку вирішуватиме КДК, але очевидно, що перемога залишиться за ФК «ЛП», яка дозволить команді зберегти своє місце у дивізіоні 3 на наступний сезон.

 Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 11.03.2015 — 16:43

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.