Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: «Карат-Олешин» стає першим фіналістом змагань в дивізіоні 4

Чергові матчі стадії плей-офф у дивізіоні 4 видалися неймовірно багатими на цікаві події

Входить у свою вирішальну стадію розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Минулого вік-енду були зіграні чергові поєдинки у найчисленнішому за складом учасників дивізіоні 4, за підсумками яких визначилося ім’я першого фіналіста змагань, а також стали відомими переможці розіграшу Кубку Виклику та Кубку Надії. Про це все далі у нашому огляді.

«Евеліна-2» – «Промінь» – 3:6 (1:1)

Арбітр: Шевчук

Голи: Лаба (12, 37), Васильчишин (29) – Концевич (8, 24, 32, 38, 39), А. Суєцький (22)

«Евеліна-2»: Мельничук, Лаба, Белінський, Луценко, Штокало, Васильчишин, Базелюк, Білявський

«Промінь»: В. Дем’янчук, А. Суєцький, О. Суєцький, Табенський, Концевич, Д. Дем’янчук

Попередження: Штокало (11)

Відкривав ігровий вік-енд в дивізіоні 4 двобій між «Евеліною-2» та «Променем». Перший тайм завершився за нічийного рахунку, що обіцяло доволі цікаве продовження подій на майданчику після перерви, але його свідками багаточисленна глядацька аудиторія у спорткомплексі «Конфермат» так і не стала. Виною тому, перш за все, впевнена гра номінальних гостей, які зуміли продемонструвати на майданчику свої найкращі якості та схилити шальки терезів на свою користь – 6:3 на користь «Променя».

«Армада» – «Стандарт» – 5:2 (1:1)

Арбітр: Лоза

Голи: Максименко (16, 29, 38), Юрчук (27), Жеребний (33) – Побережний (16), Дідишен (26)

«Армада»: Міровський, Юрчук, Шевчук, Максименко, Левковицький, Квасниця, Курманський, Жеребний

«Стандарт»: Лобода, Дідишен, Бердецький, Поробок, Якимчук, Побережний, Рев’якін

Святкувала перемогу і «Армада», яка виявилася сильнішою за «Стандарт». З перших секунд звітного протистояння номінальні господарі заволоділи відчутною ігровою перевагою, в підсумку втіливши її у п’ять забитих м’ячів у ворота Лободи. «Стандарт» ж відповів лише двома влучними ударами, чого виявилося замало бодай для нічиєї – 5:2 на користь «Армади».

«Карат-Олешин» – «Дантист» – 4:2 (2:1)

Арбітр: Лоза

Голи: Століта (2), Гуляк (16, 28), Пасічник (27) – Кукурудза (3), Попик (40)

«Карат-Олешин»: А. Беринда, Садовський, В. Беринда, Сінькевич, Століта, Гуляк, Пасічник, Гринчук, Хребтатий, Лисий, Ціпко, Нагорняк, Джулько

«Дантист»: Смучок, Кукурудза, Тимофієв, Лупійчук, Попик, Рудий, Терещенко, Самолюк, Коржан

Попередження: Століта (34), Лисий (40) – Терещенко (40)

З перемоги стартував у 1/2 фіналу «Карат-Олешин», який у першій грі серії здолав непоступливий «Дантист». Номінальні господарі вже дуже швидко повели у рахунку після голу Століти, на що «дантисти» майже відразу відповіли влучним ударом Кукурудзи. Пропущений м’яч неабияк по-спортивному розлютив «каратівців», які видавши ударну десятихвилинку, впродовж якої тричі вразили ворота Смучка, зробили вагому заявку на підсумковий успіх. Як не старалися номінальні гості змінити хід подій на майданчику, однак спромоглися завдяки голу Попика на останніх секундах дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 4:2 на користь «Карату-Олешин».

ХМВ УМВС – «Епіцентр-К» – 3:3 (1:0) пен. 0:3

Арбітр: Лоза

Голи: Наскальний (15), Шуляк (27), Соботюк (32, пен.) – Моночков (27, 29), Успенський (37)

ХМВ УМВС: Клімцов, Гранчак, Ягринець, Одаренко, Шуляк, Наскальний, Соботюк, Заєць, Грищук, Гупало, Шайдюк, Казва, Вєтров, Патоїшин

«Епіцентр-К»: Боднар, Мейко, Успенський, Девлиш, Зарицький, Моночков, Нєвзоров

Попередження: Шайдюк (40) – Мейко (17)

Вилучення: Соботюк (34, небезпечний напад на суперника (спроба вдарити ногою), який не володіє м’ячем під час матчу)

Неймовірно напруженим видався інший двобій 1/2 фіналу, у якому стосунки на майданчику з’ясовували ХМВ УМВС та «Епіцентр-К». Впродовж левової частки ігрового часу ближчими до успіху були «міліціонери, які володіли мінімальною перевагою у рахунку, однак кінцівку матчу активніше провели вже «будівельники», які завдяки голу Успенського змогли перевести боротьбу в серію післяматчевих пенальті. У «лотореї» фортуна була прихильнішою до підопічних Віктора Власова – 3:0 на користь «Епіцентру-К» в серії пенальті, який завдяки цьому успіху виходить вперед у півфінальній серії. В складі переможців найбільш помітним був Ігор Моночков – на його рахунку дубль.

«AVIVA» – «ККФА-Vivasan» – 2:5 (1:4)

Арбітр: Когут

Голи: Рабченюк (9), Клімішин (38) – Кретов (7), Мельник (8, 16), Савченко (14), Ємчук (26)

«AVIVA»: Рабченюк, Подуфалий, Нестенюк, Доліба, Резніченко, Клімішин, Кравчук, Мельник

«ККФА-Vivasan»: Свідерський, Мельник, Ємчук, Кретов, Феринський, Кривоусов, Токовенко, Савченко

Попередження: Нестенюк (33)

В стартовій грі Кубку Поділля перемогу святкував «ККФА-Vivasan», який зламав опір «AVIVA». Підопічні Олександра Свідерського впевнено провели першу половину зустрічі, і пійшовши на перерву із комфортним гандикапом у три забиті м’ячі, фактично вирішив долю протистояння. Як не старалися після відпаочинку гравці «AVIVA» змінити хід подій на майданчику, однак нівелювати відставання за підсумками першої 20-ти хвилинки Рабченюку і компанії так і не вдалося – впевнена перемога «ККФА-Vivasan» із рахунком 5:2.

«Ракета» – «МобіФренд» – 7:4 (5:1)

Арбітр: Когут

Голи: Скринський (5, 16, 19, 31), Слободян (8, 14, 33) – Вакух (17, 39), Єременко (35), Клещенков (37)

«Ракета»: Дзюбак, Нечипор, Скринський, Шушвар, Слободян, Пономаренко, Стрілець

«МобіФренд»: Федчишин, Єременко, Вакух, Клещенков, Вельський, Серветник, Михайленко, Трочинський, Ладунець

Володарем Кубку Виклику у дивізіоні 4 стала «Ракета», яка у вирішальній грі не залишила жодних шансів прогресуючому «МобіФренду». Фактично, долю протистояння вирішив самотужки атакуючий дует номінальних господарів Скринський – Слободян. На рахунку Віктора покер, а Віталій в цей вечір відзначився хет-триком. Спантеличені таким розвитком подій «мобіфрендівці» зуміли відповісти чотирма влучними ударами, чого виявилося замало бодай для нічиєї – 7:4 на користь «Ракети», яка завершує сезон на 9-ому місці та здобуває Кубок Виклику в дивізіоні 4.

«Фахівець» – «ХПК» – 10:2 (4:1)

Арбітр: Щепанський

Голи: Атласюк (7, 18, 33), Хлопонін (8, 28), Ковбасюк (11, 34, 35), Присяжнюк (22), Шевчук (38) – Бантус (20, 29)

«Фахівець»: Бобік, Присяжнюк, Атласюк, Ковбасюк, Бойчук, Хлопонін, Шевчук

«ХПК»: Бантус, Гураль, Книш, Войтко, Бедриківський, Моцний, Гуменюк

Третю поспіль перемогу святкував «Фахівець», який в останній грі Кубку Надії каменя на камені не залишив від «ХПК». Номінальні господарі з перших секунд заволоділи відчутною ігровою перевагою, в підсумку відвантаживши у ворота Гураля відразу десять забитих м’ячів. «Студенти» ж двома влучними ударами зуміли лише дещо підсолодити гіркоту своєї поразки – 10:2 на користь «Фахівця», який із стовідсотковим показником тріумфує у розіграші Кубку Надії. Найпомітнішими в цей вечір у складі тріумфаторів були Атласюк та Ковбасюк, кожен з яких розписався хет-триком у воротах суперника.

«Дантист» – «Карат-Олешин» – 1:5 (0:2)

Арбітр: Щепанський

Голи: Кукурудза (24) – Ціпко (8, 27), Пасічник (10, 38), В. Беринда (32)

«Дантист»: Смучок, Кукурудза, Тимофієв, Терещенко, Рудий, Самолюк, Лупійчук, Розуман, Попик, Коржан, Кузема

«Карат-Олешин»: А. Беринда, Садовський, В. Беринда, Століта, Сінькевич, Гуляк, Пасічник, Гринчук, Ціпко, Нагорняк

Попередження: Розуман (17) – Ціпко (19)

Першим фіналістом змагань у дивізіоні 4 став «Карат-Олешин», який і в другій грі півфінальної серії переграв «Дантист». Фактично, доля зустрічі була вирішена ще у першому таймі, коли номінальні гості провели два м’ячі без відповіді у ворота свого опонента. Після перерви «каратівці» вирішили не зупинятися на досягнутому, ще тричі засмутивши Смучка. «Дантисти» ж спромоглися на все це відповісти лише голом престижу – 5:1 на користь «Карату-Олешина», який завдяки цьому успіху виходить до фіналу турніру. Найбільш помітними в складі переможців були Ціпко та Пасічник, кожен з яких в цій грі відзначився дублем.

«Епіцентр-К» – ХМВ УМВС – 2:2 (2:0) пен. 6:5

Арбітр: Щепанський

Голи: Мейко (5), Зарицький (7) – Одаренко (27), Шуляк (27)

«Епіцентр-К»: Бондар, Мейко, Девлиш, Зарицький, Успенський, Моночков, Петриковець, Нєвзоров

ХМВ УМВС: Клімцов, Гранчак, Ягринець, Одаренко, Шуляк, Заєць, Грищук, Гупало, Вєтров, Патоїшин, Возняківський, Наскальний, Попроцький

Попередження: Моночков (14), Петриковець (17), Зарицький (25) – Вєтров (14), Одаренко (34)

Не менш напруженим видався другий двобій між «Епіцентром-К» та ХМВ УМВС. Перший тайм краще провели номінальні господарі, які пішли на перерву із серйозним гандикапом у два забиті м’ячі, але варто віддати належне «міліціонерам», які не опустили руки, і вже дуже швидко, проявивши неймовірні морально-вольові якості, зуміли відновити статус-кво. Надалі рівна гра на майданчику справедливо знаходила своє відображення у цифрах на табло, і як наслідок, гра перейшла в серію пенальті, де вже в цей раз Фортуна посмінулася номінальним гостям – 6:5 на користь ХМВ УМВС у післяматчевій «лотореї», і тепер долю фінальної путівки визначить третій матч серії між цими командами.

«Фортуна» – «Буревісник» – 3:3 (1:1)

Арбітр: Михайлова

Голи: Резнік (16), Коваль (27), Кузюткін (35) – Монастирський (14), Поворознюк (30), Гребенюк (37)

«Фортуна»: Балабанов, Молодих, Коваль, Гурницький, Кузюткін, Резнік, Туменко, Флерко

«Буревісник»: Кравчук, Гребенюк, Монастирський, Поворознюк, Алексеєв, Чорний, Гудіч

Стартовий поєдинок 3-ого туру Втішного Кубку, у якому зустрічалися «Фортуна» та «Буревісник», видався неймовірно видовищним. З перших секунд суперники розпочали діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, і як часто буває у подібних випадках, вирішальною стала їх реалізація, яка в цей день виявилася однаковою у обох команд – бойова нічия із рахунком 3:3.

«Політ» – «Воля-Ковчег-2» – +:-

Арбітр: Михайлова

«Політ»: Пекнич, Крулік, Дзюбак, Мамонтов, Князь, Чурбанов, Бистрих

Очолив ж турнірну таблицю Втішного Кубку «Політ», який так і не дочекався на майданчику «Волю-Ковчег-2». З яких причин «волевці» не зуміли прибути на звітний поєдинок і досі залишається загадкою, однак Крулік і компанія навіть не виходячи на майданчик зуміли здобути важливу перемогу, яка дозволила «Політу» одноосібно очолити турнірну таблицю та наблизитися до підсумкового 17-ого місця.

«Аталанта+» – «Парадокс» – 8:5 (4:1)

Арбітр: Михайлова

Голи: Телюх (4, 30, 32), Рубцов (10, 14, 35), Теліжинський (20, 23) – Кучер (9, 22, 24, 25, 35)

«Аталанта+»: Гуторов, Телюх, Алексеєв, Рубцов, Теліжинський

«Парадокс»: Войтович, Циц, Кучер, Забіяка, Баценко

В останній грі 3-ого туру Втішного Кубку святкувала перемогу «Аталанта+», яка виявилася сильнішою «Парадокс». Номінальні гоподарі, в складі яких найбільше виділявмя дует Телюх – Рубцов в усіх ігрових компонентах переважала свого візаві на майданчику, і забивши по чотири м’ячі у ворота свого суперника в кожному із таймів, зняли усі питання щодо переможця ще задовго до фінального свистка. Як не старався в складі гостей Кучер, на рахунку якого п’ять м’ячів у цій зустрічі, його зусилля дозволили номінальним гостям  лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки – результативна перемога «Аталанти+» із рахунком 8:5, яка завдяки цьому успіху піднімається відразу на другий щабель у табелі про ранги Втішного Кубку.

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 13.03.2015 — 02:16

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.