Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

ДЮСШ «Спортлідер+» провела навчально-тренувальний збір на березі Чорного моря (ФОТО, ВІДЕО)

Крім відпочинку та оздоровлення підопічні Віталія Розпаченюка прийняли участь у турнірі з міні-футболу серед юнаків 2002 року народження

Ось і завершився навчально-тренувальний збір ДЮСШ «Спортлідер+» на березі Чорного моря. Протягом семи днів юні «лідери» 2003-2004 р.н. перебували у містечку Залізний Порт, що на Херсонщині, де під пильним наглядом свого наставника, Віталія Ігоровича Розпаченюка, отримали унікальну можливість за сприяння футзального клубу «Спортлідер+» оздоровитися та провести навчально-тренувальні збори, які стануть вагомим підгрунтям для майбутніх перемог. Та й без ігрової практики юні вихованці клубної ДЮСШ не залишилися. В ці дні у Залізному Порту якраз проходив турнір з міні-футболу серед юнаків 2002 року, на якому підопічні Віталія Розпаченюка показали доволі непоганий результат, здобувши підсумкове 4-е місце.

3

Щодня діти проводили час в режимі двох-трьох разових тренувань з обов’язковим відвідуванням моря, ранковою зарядкою та ігровим тренуванням під відкритим небом. Тепле море та гарний настрій сприяли як найшвидшому відновленню після ігор та хорошому відпочинку усього колективу загалом.

1

Плідна робота із підростаючим поколінням залишається одним із приорітетних напрямів роботи ФК «Спортлідер+», який в найближчій перспективі планує не лише організувати ще побільше подібних виїздів для вихованців власної клубної школи, а й організовувати подібні турніри із залученням до участі в них кращих колективів з усіх куточків України.

Олександр Таран, прес-служба ФК “Спортлідер+”

Updated: 30.06.2015 — 07:31

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.