Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Не грою єдиною.

“Спортлідер+” провів акцію для школярів міста.


1


4

З 17 по 21 вересня футзальний клуб «Спортлідер+» спільно зі своїми партнерами – компаніями «Молокія», «Спортландія», кінотеатром «Мультиплекс» та за інформаційної підтримки газети «Всім», провів акцію для дітей  – «Спорт за життя».


5

Метою її проведення було познайомити школярів із футзалом, зацікавити їх здоровим способом життя та заняттям спортом.  Кожного дня працівники клубу зустрічались із школярами двох навчальних закладів. Молодь знайомили із  футзалом,  розповідали про історію виникнення гри, про успіхи України в цьому виді спорту, про створення та функціонування футзального клубу «Спортлідер+». Великий інтерес у юних слухачів викликали розповіді гравців про свій шлях у футзалі, про тренування та змагання.


2

За повної тиші вони слухали головного тренера команди Івана Стасюка, котрий дуже цікаво розповідав про життя «Спортлідера+». Та найбільш активно діти брали участь у вікторинах, в яких розігрувались призи від партнерів акції.


3

Без подарунків не залишився ніхто, а переможці отримали можливість сходити в кіно та поласувати корисною і смачною молочною продукцією

Updated: 25.09.2012 — 11:44

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.