Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

ДЮСШ “Спортлідер+” оголошує набір дітей! + ВІДЕО

Цьогоріч клубна ДЮСШ працюватиме з п’ятьма віковими групами

Вже зовсім скоро черговому навчальному року буде офіційно дано старт, тож галаслива дітвора завзято порине у  захоплюючий світ знань. А коли школярі активно розпочнуть студіювати підручники та пізнавати незвідане,  батьки думатимуть, як правильно організувати дозвілля своїх чад. Дозвілля, яке б приносило користь, виховувало у здоровому тілі здоровий дух та приносило задоволення. Відрадно, що багато хмельницьких сімей віддають перевагу спорту та футзалу зокрема, і  обирають ДЮСШ “Спортлідер+”.

qI2VZYz-Bc4

ДЮСШ «Спортлідер+» – школа, в якій не тільки вчать азам «малого м’яча», а й виховують справжніх професіоналів, адже саме в ДЮСШ «Спортлідер+» працюють найкращі висококваліфіковані педагоги. Саме ДЮСШ «Спортлідер+» славиться своїм особливим й індивідуальним підходом до дітлахів, толерантними та довірливими взаємовідносинами між тренерами та вихованцями, професіоналізмом.  Це саме та футзальна школа, де діти тренуються на комфортно обладнаних футзальних майданчиках з сучасним спортивним інвентарем.

Крім того, вихованці ДЮСШ “Спортлідер+” не тільки навчаються спортивної майстерності, а й мають змогу брати участь у різноманітних змаганнях, під час яких можуть випробувати свої сили та боротися за переможні титули. Футзальний клуб “Спортлідер+” дбає про майбутні покоління, тому з впевненістю можна сказати, що ДЮСШ “Спортлідер+” – це спортивне та здорове дозвілля кожної дитини.

Цьогоріч ДЮСШ “Спортлідер+” працюватиме з такими  віковими групами:

  • 14-15 років (2000-01 р.н.);
  • 12-13 років (2002-03 р.н.);
  • 10-11 років (2004-05 р.н.);
  • 8-9 років  (2006-07 р.н.);
  • 6-7 років (2008-09 р.н.).

Подаруйте своїй дитині здорове та спортивне дозвілля та ставайте частиною історії, що зветься«Спортлідер+». Довідки за телефоном: 067-381-13-79 (Микола Григорович)

Updated: 21.08.2015 — 09:21

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.