Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

“Спорлідер+” – “Продексім”. Анонс

Центральний матч заключного туру Екстра-ліги у році, що минає, відбудеться у Хмельницькому

У вівторок, 29-ого грудня, свій заключний офіційний поєдинок у 2015-ому році проведе хмельницький “Спортлідер+”. У рамках 14-ого туру вітчизняної Екстра-ліги підопічні Романа Ковальчика у рідних стінах зіграють із херсонським “Продексімом”, який наразі посідає третю сходинку у турнірній таблиці.

9nn0_MpDVJo

Якщо проаналізувати склад пар 14-го туру, то можна зробити висновок, що саме протистояння в Хмельницькому буде центральним. Обидві команди – дуже амбітні і ведуть боротьбу за почесне третє місце за підсумками “регулярки”. Але у “Продексіма” є перевага. У херсонської команди зараз більш збалансований склад. Та й досвіду у “мельників” побільше. Адже зараз у “Спортлідера+” йде перетасовування складу, і нинішнім “лідерам” ще потрібен час, щоб зігратися. А часу у підопічних Романа Ковальчика зараз якраз немає, тому вони зіграються в бойових умовах.

DSC_1205

Безумовно, однією з головних інтриг цього протистояння була б присутність у лавах “Продексіма” екс-гравців “Спортлідера+”, Олексія Фетька і Дмитра Михайленка. Але офіційно ця парочка поповнить ряди херсонського клубу тільки тоді, коли відкриється трансферне вікно. Тобто – 10-го січня. Але ж було б цікаво подивитися, як хмельницька публіка сприйняла тих, кого ще недавно називала своїми.

Ще цікаво буде побачити, кого на цей раз Роман Ковальчик вибере капітаном своєї команди. Як сказав наставник “Спортлідера+” після поразки в Києві, зараз він дає можливість кожному гравцю команди спробувати себе в якості капітана, а потім вже сама команда вибере собі “вожака”, за яким і піде до нових перемог. Інтуїція підказує, що цього разу партнерів по “Спортлідер+” виведе Педяш. Але це – “закулісні” деталі.

А якщо обійтися без “закулісся”, то хмельничанам в цьому поєдинку буде дуже складно. Особливо якщо врахувати їхні кадрові проблеми. Так, у Києві травмувався Лисенко – у нього пошкодження бічних хрестоподібних зв’язок. А це означає, що Андрій вибув з ладу на місяць. І ще це означає, що Роману Ковальчику знову належить брати когось із найближчого резерву. Кого? Це ми вже побачимо під час гри. Але в той же час обнадіює інформація, що повинен повернутися в “основу” Бакинський, який через травму пропустив кілька матчів “Спортлідера +”. Враховуючи те, що в грі проти “ЛТК-ІнБев-НПУ” Тимощук і Панішев показали себе не кращим чином, то це, можливо, буде посилення воротарської позиції в грі проти “Продексіма”.

DSC_1226

В цілому ж, враховуючи всі плюси і мінуси, можна сказати наступне: при всіх мінусах, які зараз є у господарів, їм слід сподіватися на рідні стіни, вдалу гру Калукова, а також на те, що і на “останньому рубежі” буде повний порядок . Інакше вони швидше зроблять новорічний подарунок “Продексіму”, а не хмельницьким уболівальникам.

Усі ж крапки над “і” розставить сама гра, яка відбудеться у вівторок, 29-ого грудня, у спорткомплексі УМВС. Початок матчу – о 13:00. Додамо також, що за подіями на майданчику Ви зможете спостерігати на нашому сайті в режимі онлайн.

UA-Футбол

Updated: 28.12.2015 — 16:10

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.