Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: визначились усі учасники 1/8 фіналу Малого Кубку

Останні путівки до наступного раунду розіграшу вибороли «Динамо-УМВС» та «Лада»

Набирає обертів розіграш Преміум-ліги відкритого Кубку Хмельницького з футзалу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У неділю, 27-ого грудня, в спорткомплексі УМВС були зіграні заключні поєдинки 1/16 фіналу розіграшу Малого Кубку. І хоч вони особливих несподіванок не принесли, адже фаворити синхронно здобули путівки до наступного раунду, сумувати багаточисленним вболівальникам явно не доводилося. Про перепетії чергового ігрового дня далі у нашому огляді.

«Динамо-УМВС» – «Тепловик» – 16:0 (9:0)

Арбітри: Бондар, Божко

Голи: Соботюк (2, 3, 9), Лахмай (12), Заєць (13, 37), Наскальний (15), Колесников (19, 25, 26), Бабій (21, 33), Кордас (22, 27), Малий (28, аг.), Сторожук (46)

«Динамо-УМВС»: Бабій, Колесников, Заєць, Сторожук, Соботюк, Попроцький, Ковальчук, Глушок, Подлюк, Лахмай, Кордас, Наскальний

«Тепловик»: Забіяка, Малий, Шатілов, Лисий, В. Степко, О. Степко, Поліщук, Квасниця, Кіданчук

В стартовій зустрічі ігровій неділі переконливу перемогу святкувало «Динамо-УМВС», яке в 1/16 фіналу Малого Кубку ефектно декласувало «Тепловик». З перших секунд зустрічі «міліціонери» заволоділи тотальною ігровою перевагою, яку в підсумку втілили у шістнадцять забитих м’ячів у ворота свого опонента, які забивалися на будь-який смак вибагливої публіки: і блискучі сольні проходи, і затяжні розіграші до «вірного», і потужні дальні удари, а головне – грамотний розіграш «стандартів», який в останній час робить все більший і більший вклад у вдалі турнірні результати «Динамо-УМВС». Що ж до подій на паркеті, то найбільш активними в стадії завершення атак були Володимир Соботюк та Олексій Колесников, в активі якого по три забиті м’ячі. Останній, відзначимо, став автором найкрасивішого голу у матчі – капітан «Динамо-УМВС» вдало зігравши на перехопленні, на швидкості викотився віч-на-віч із голкіпером, і ефектно п’ятою закотив сферу у ціль. Що ж до «Тепловика», то відзначимо, що номінальні гості не виглядали на майданчику безнадійно, і як мінімум на гол престижу напрацювали точно, однак реалізація раз за разом в цей день підводила Поліщука і компанію. Найреальнішу нагоду для того, аби відзначитись змарнував Квасниця, який ефектним перекатом поклавши на паркет Ковальчука, не зумів далі влучити у порожню ціль. В підсумку – гросмейстерська перемога «Динамо-УМВС» із рахунком 16:0, яке в 1/8 фіналу зустрінеться із «Новатором».

«Лада» – МФК «Ехо» – 7:3 (4:1)

Арбітри: Божко, Бондар

Голи: Іск. Умаров (6, 15), П. Шульган (8), А. Шульган (21), Арт. Панасенков (34, 46), Мустафін (43) – А. Якимчук (9, 43), Бородій (46)

«Лада»: Анд. Панасенков, Іск. Умаров, П. Шульган, Мустафін, Арт. Панасенков, А. Шульган, Малюта, Дияк

МФК «Ехо»: Ястремський, С. Якимчук, А. Якимчук, Бородій, Бурковський, Віколаш, Пастух, Сторожук

Заключну путівку до наступного раунду здобула «Лада», яка в 1/16 фіналу Малого Кубку виявилася сильнішою за МФК «Ехо». Початок матчу пройшов за переваги номінальних господарів, які вже на 8-ій хвилині володіли комфортною перевагою у два забиті м’ячі. Спочатку відзначився Умаров, який після скидки від Мустафіна холоднокровно пробив у «будиночок» голкіперу, а через декілька хвилин подвоїв перевагу «Лади» Павло Шульган, який невідпорно пробив зльоту під поперечину після розіграшу кутового – 2:0. Віддамо належне МФК «Ехо», яке не опустило руки, і вже у наступній атаці Андрій Якимчук скоротив відставання до мінімуму, однак розвинути свій успіх команді із Ярмолинець не судилося. Вже доволі швидко відновив перевагу номінальних господарів у два м’ячі Умаров, блискуче пробивши впритирку із стійкою з-за меж воротарського після скидки від Мустафіна, а під завісу першого тайму довів рахунок на табло до розгромного Андрій Шульган, який ефектним ударом в праву «дев’ятку» завершив націлену передачу від свого брата, Павла – 4:1.

Після перерви ігровий малюнок істотно не змінився. Вже в дебюті другого тайму закріпив і до того більш ніж вагому перевагу «Лади» у рахунку Артем Панасенков, вдало зігравши на дальній стійці після прострілу від Павла Шульгана, а вже через декілька хвилин усі питання щодо переможця зустрічі зняв Мустафін, дальній удар якого став неров’язною проблемою для Пастуха – 6:1. МФК «Ехо» в надії переламати хід подій на майданчику перейшов на гру в п’ять польових, і вже доволі швидко зусиллями Андрія Якимчука та Бородія, які по разу змусили капітулювати кіпера «Лади», дещо скоротив відставання у рахунку, однак останнє слово у цьому матчі залишилося за номінальними господарями. Масну крапку у матчі поставив Артем Панасенков, який після розіграшу штрафного удару невідпорно пробив зльоту точнісінько у праву «дев’ятку» – 7:3 на користь «Лади», наступним суперником якої у розіграші Малого Кубку стане «ДЮЦ Іскра».

Отже, в 1/8 фіналу розіграшу Малого Кубку зустрінуться наступні пари команд:

«Динамо-УМВС» – «Новатор»

«Фаворит» – «Прикордонник-2»

ФК «ЛП-Добряк» – «Фахівець»

«Армада» – «Прикордонник»

«Нейрон» – «МобіФренд»

«Газовик» – «Олімпік»

«Раково-сіті» – «ЕкоАльт»

«ДЮЦ Іскра» – «Лада»

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 28.12.2015 — 18:07

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.