Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

“Локомотив” – “Спортлідер+”. Анонс

Свята великому футзалу не завада

До мінімуму календарем Екстра-ліги були зведені новорічні свята для учасників чемпіонату України з футзалу. Лише 1 січня у футболістів був вихідний, а вже наступного дня почалася підготовка до чергових матчів. Найближчий – 4 січня в рамках 15-го туру, в якому центральним буде поєдинок у Харкові, як ніяк, на майданчик Палацу спорту «Локомотив» вийдуть чемпіон і віце-чемпіон країни.

loko_sl+anos

З різним настроєм зустрічали 2016-й гравці «Локомотива» і «Спортлідера+». «Залізничники» холоднокровно і спокійно перенесли поразку від львівської «Енергії», і в матчі проти «ЛТК- ІнБев- НПУ» «Локомотив» знову був тією командою, яка діє з суперником з позиції сили, протягом усього матчу нав’язуючи свою гру і свої умови. Ну, і довга лава кваліфікованих гравців робить свою справу. Не пішла гра в належній мірі у першої четвірки, як кермо лідерства в свої руки взяв другий квартет. Його внесок і став вирішальним у перемогу над «ЛТК- ІнБев- НПУ» – 6 м’ячів з семи.

Що ж до «Спортлідера+», то подоляни перед Новим роком програли два дуже важливих матчі тим командам, які були сусідами по турнірній таблиці. Причому обидві поразки були дуже болючими. Спочатку команда Романа Ковальчика «під нуль» програла в Києві «ЛТК-ІнБев- НПУ». Атака хмельницької команди, яка в минулому сезоні була проблемою для будь-якого суперника, зараз перестала бути настільки грізною, а в трьох матчах з 13-ти «Спортлідер+» взагалі не зміг “розпечатати” протилежні ворота. Домашня ж поразка від «Продексіма» може стати ключовою у визначенні команди, яка фінішує третьою в регулярному чемпіонаті – а це вже зовсім інші перспективи в сітці плей-офф. В цілому ж, у другій половині «регулярки» результати «Спортлідера+» навряд чи радують хмельницьких любителів футзалу – в останніх шести матчах лише одна перемога над «Приватом», та ще три нічийних результати.

loko_sl+anos-2

У грі проти «Продексіма» наставник подолян, Роман Ковальчик, включив у заявку відразу кілька футболістів, імена яких мало відомі футзальній громадськості – Щербань, Алексеєв, Ярмош, Подлюк, Хамдамов. В наявності бажання тренера внести свіжу кров у гру команди – в принципі, час до плей-офф ще є, щоб награти нових футболістів. Ну, а те, наскільки виправданий був цей крок, і який він принесе результат – покажуть тільки матчі на виліт, а гру у Харкові цілком слід розцінювати для хмельничан як лакмусовий папірець можливостей та готовності до таких поєдинків саме на даний момент.

Усе ж вирішить лише сама гра, яка відбудеться у понеділок, 4-ого січня. Початок матчу – о 16.00. Додамо, що за подіями на майданчику Ви зможете спостерігати на нашому сайті в режимі онлайн.

Sport.ua

Updated: 03.01.2016 — 18:23

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.