Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Екстра-ліга: битви передостаннього туру “регулярки”

Анонс чергового туру чемпіонату України від сайту АФУ

У п’ятницю, 22 січня, відбудеться 17 тур регулярного чемпіонату Екстра-ліги! Центральна битва передостаннього туру групового етапу пройде у Львові, де зійдуться друга та третя команди ліги – “Енергія” та “Продексім”. Обидва клуби вже пробилися у плей-офф, тож сподіваємось, ніхто сушити гру задля результату не буде й команди продемонструють відкритий та результативний футзал.

Енергетики у доброму гуморі – минулого тижня хлопці Максима Павленка вийшли до “Фіналу восьми” Кубка України, а от футболісти Ігоря Москвичова, звісно, розчаровані. В 1/8-ій Кубка вони не пройшли “Локомотив”, виграючи по ходу зустрічі 3:0, а програли лише у серії пенальті. Чи змогла відійти від прикрої поразки херсонська команда – дізнаємося найближчої п’ятниці!

Енергія (Львів) – Продексім (Херсон)

Дата і час проведення матчу: п’ятниця, 22.01.2016, 13:00. Місце проведення: м.Львів, ПС “Галичина”

Арбітри матчу: О.Іванов (Дніпропетровськ), Л.Жиронкін (Київ). Спостерігач арбітражу: В.Олійник (Київ)

Результат матчу першого кола: 3:4

Не йдуть справи у цьому сезону у “Привата”. Криворізька команда посідає останню сходинку турнірної таблиці Екстра-ліги, що правда відстаючи від “Кардинала” на два очки. Крім того, вони не змогли пробитися у “Фінал восьми” Кубка України, програвши лідеру Першої ліги столичному “Хіту” 1:4.

У “Привата” лише дві гри, щоб спробувати набрати очки й зачепитися за плей-офф, але які! У 17-ому турі матч на виїзді з “ЛТК-ІнБев-НПУ”, а у 18-му вдома з “Локомотивом”. І хоча “телефоністи” вже у плей-офф, звісно, нікому вони очки роздавати не збираються, тим більше після вильоту з Кубка України…

ЛТК-ІнБев-НПУ (Луганськ/Житомир/Київ) – Приват (Кривий Ріг)

Дата і час проведення матчу: п’ятниця, 22.01.2016, 13:00. Місце проведення: м.Житомир, СК “Динамо”

Арбітри матчу: С.Дребужан (Мукачеве), Є.Диннік (Харків). Спостерігач арбітражу: С.Кравцов (Київ)

Результат матчу першого кола: 3:1

Класичне протистояння сучасного українського клубного футзалу відбудеться в Івано-Франківську, де “Ураган” прийматиме “Локомотив”. Чинні чемпіони провели мега-важку кубкову битву в Херсоні, а Юрій Савенко потягнув вирішальний пенальті.

Вдало провели кубкову виїзну баталію й хлопці Івана Скіцка, які здолали в Житомирі “ЛТК/ІнБев/НПУ” й вийшли до чвертьфіналу Кубка України. Івано-франківці додали в середині сезону, тож в них буде достатньо мотивації, щоб помститися за поразку в Харкові 4:7 наприкінці жовтня.

Ураган (Івано-Франківськ) – Локомотив (Харків)

Дата і час проведення матчу: п’ятниця, 22.01.2016, 18:00. Місце проведення: м.Івано-Франківськ, СК Коледжу фізичного виховання

Арбітри матчу: М.Чубінський (Київ), Б.Кіндій (Розділ). Спостерігач арбітражу: Ю.Щепанський (Львів)

Результат матчу першого кола: 4:7

DSC_0131

Ще один учасник “Фіналу восьми” рівненський “Кардинал” вдома прийме хмельницький “Спортлідер+”. Рівненська команда вдало з’їздила у Івано-Франківськ, де здолала представника Першої ліги “Епіцентр К10″ 7:3. Тож тепер хлопці Сергія Піддубного можуть зосередитися на двох останніх матчах Екстра-ліги, де їм потрібно захистити своє “плей-оффне” місце від “Привату”.

А от “Спортлідер+” буде грати на фоні сенсаційного для них результату зі знаком мінус. Команда Романа Ковальчика не змогла пройти в Кубку аматорський колектив “АРПІ”, тож побачимо, як буде виглядати хмельницькі гравці після провалу в Запоріжжі.

Кардинал-Рівне (Рівне) – Спортлідер+ (Хмельницький)

Дата і час проведення матчу: п’ятниця, 22.01.2016, 17:00. Місце проведення: м.Рівне, СК “ДЮСШ-4″

Арбітри матчу: Я.Вовчок (Івано-Франківськ), О.Хомич (Луцьк). Спостерігач арбітражу: В.Кузьменко (Київ)

Результат матчу першого кола: 2:6

Пропускає 17-тий тур Екстра-ліги: Титан-Зоря (Покровське)

Гравці, що пропускають звітний тур через дискваліфікації: А.Фаренюк (ЛТК-ІнБев-НПУ), В.Валявка (Кардинал-Рівне)

Лев ГАЛУШКО, прес-служба АФУ

Updated: 21.01.2016 — 12:42

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.