Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» – «Титан-Зоря». Анонс

Вирішальна битва за підсумкову четверту сходинку регулярного чемпіонату відбудеться у Хмельницькому

У суботу, 20-ого лютого, свій черговий матч проведе хмельницький «Спортлідер+». В рамках 18-ого туру Екстра-ліги, який стане останнім перед стартом плей-офф, підопічні Романа Ковальчика у рідних стінах зустрінуться із своїм найближчим турнірним переслідувачем, «Титаном-Зорею» із Покровського.

Цей матч стане першим офіційним для обох суперників після більш ніж місячної перерви, пов’язаної із підготовкою та участю національної збірної України на чемпіонаті Європи у Сербії. Останні матчі перед вимушеним «антрактом» команди провели по різному. Покровці, які на тлі двох перемог поспіль мали рішучі наміри продовжити свою переможну ходу у Херсоні, в підсумку не змогли знайти жодних аргументів у грі проти збалансованої команди Ігоря Москвичова, яка хоч проводить у класі найсильніших вітчизняного футзалу лише перший сезон, однак вже встигла завоювати своєю грою тисячі вболівальницьких сердець, демонструючи при цьому вдалі турнірні результати. Багато чого у цій грі вирішив швидкий гол, автором якого на 2-ій хвилині став Михайло Волянюк. «Стовп» «мельників» влучним ударом завершив передачу Андрія Чуднова, вивівши вперед у рахунку «Продексім». Херсонці, відчувши впевненість у власних силах, стали діяти на паркеті більш розкутіше, всередині першого тайму довівши рахунок на табло до розгромного. Спочатку Волянюк чудово проявив себе і в ролі асистента, видавши розкішну гольову передачу на Бессалова, який зусиль партнера не змарнував, а через декілька хвилин приймав вітання від партнерів і Скорий, результативним ударом ударом завершивши скидку Ланко – 3:0. Майже відразу Мілінький голом у власному виконанні подарував покровцям маленький промінець надії, однак під завісу першої 20-ти хвилинки Ланко чудово проявив себе і у ролі бомбардира, відновивши перевагу «Продексіму» у три забиті м’ячі – 4:1. Віддамо належне «Титану-Зорі», яка не опускала руки, і всередині другого тайму відновив інтригу в зустрічі Шеховцов, який красиво підсік сферу у ближній кут після чудового пасу від Пічкурова, однак розвинути свій успіх команді з Дніпропетровщини не судилося. Спочатку дубль оформив Ланко, який після навісної передачі із глибини майданчика холоднокровно зльоту пробив повз голкіпера, а невдовзі вдалий почин партнера повторив і Бессалов, теж забивши свій другий гол у матчі, після чудової комбінації з кількох метрів розстрілявши Мельника – 6:2. Остаточний рахунок у грі встановив лідер атак «титанів», Павло Пічкуров, який скориставшись помилкою Ципуна, забив свій дванадцятий м’яч у чемпіонаті – поразка «Титану-Зорі» із рахунком 3:6, яка опускає команду із Покровського на п’ятий щабель у табелі про ранги Екстра-ліги.

titan_sl-_anons_1

«Спортлідер+» свій попередній матч у Екстра-лізі проводив у Рівному, де зустрічався із завжди непоступливим у рідних стінах місцевим «Кардиналом». «Лідери», які до цього зазнали чотирьох поспіль поразок, сповна виплеснули свою спортивну злість у грі із принциповим опонентом, здобувши яскраву перемогу у його ж логові. На 10-ій хвилині Мартинюк завершив чудовий пас Педяша холоднокровним ударом в «будиночок» Свинарчуку, який проводив свій дебютний поєдинок у Екстра-лізі, вивівши вперед у рахунку хмельничан, та згодом господарі паркету завдяки влучному пострілу Андрія Кіданова зі штрафного зрівняли цифри на табло. Та ненадовго. Вже на 14-ій хвилині свій дебютний гол у Екстра-лізі провів Андрій Хамдамов, блискуче пробивши у протихід голкіперу після розіграшу кутового, а ще через 35 секунд Валерій Власович забив третій гол у ворота «Кардиналу-Рівне», красивим ударом у верхній кут завершивши скидку Калукова.

Після перерви господарям вдалося відіграти один м’яч, коли після вишуканої «стінки» із Басичем відзначився кращий голеадор рівнян, Богдан Новак, однак надалі забивали лише гравці «Спортлідера+». Спочатку Андрій Хамдамов, влучно пробивши у дальній кут після чудової передачі врозріз від Шеремети оформив дубль, а потім сказав своє слово кращий бомбардир хмельничан, Дмитро Калуков, який теж двічі вразив ворота суперників – впевнена та довгоочікувана перемога «Спортлідера+» із рахунком 6:2, який вкупі із осічкою «ЛТК-ІнБев-НПУ», який в домашньому матчі 17-ого туру поступився «Привату», виводить хмельничан на четвертий щабель у турнірній таблиці.

11164666_769916109792258_3883482987166686070_n

 

Трішки поговоривши про попередні матчі суперників та їх турнірне становище, варто буде згадати і про те, як вони заповнювали вищевказану довготривалу паузу у чемпіонаті. «Титан-Зоря», спочатку трішки давши перепочити власним гравцям, заповнила вимушену нішу ігрової практики участю у товариському турнірі «Кубок Дніпра», який два тижні тому проходив у Дніпропетровську, і виступили на ньому підопічні Віталія Соломки, дуже і дуже вдало. Здолавши в півфінальному матчі у «лотореї» команду господарів, збірну Дніпропетровська, у вирішальному матчі «титани» не залишили жодних шансів «Продексіму», в блискучому стилі реваншувавшись за недавню поразку у чемпіонаті – 6:1. Левова частка гравців «Спортлідера+» під час цієї паузи успішно підтримувала ігрову форму офіційними матчами за «Спортлідер-2», який видавши чудову серію із чотирьох матчів, впродовж якої здобули 10 залікових балів із дванадцяти можливих, повернувся у боротьбу за вихід у плей-офф, отож можемо пропустити, що у грі, яка відбудеться вже у суботу, перевага в ігровій свіжості буде на боці хмельничан, а ось покровцям після тривалого «простою» без офіційних матчів може бути доволі важко відразу адаптуватися до виснажливого змагального ритму.

До матчу у Хмельницькому «Титан-Зоря» підходить у оптимальному складі, не маючи у власному розпорядженні дискваліфікованих та травмованих гравців, чого не скажеш про хмельницьку команду, якій в цій грі не зможе допомогти Дмитро Мартинюк. «Десятка» хмельничан отримав в Рівному «гірчичник», який став для нього четвертим у чемпіонаті, і тепер харизматичний універсал «лідерів» вимушений буде пропустити через одноматчеву дискваліфікацію заключний матч своєї команди у регулярному чемпіонаті Екстра-ліги. Замінити його, можливо, зможе Андрій Лисенко, який повернувся у стрій та приступив до тренувань після важкої травми, отриманої у виїзній грі із «ЛТК-ІнБев-НПУ». Також зазначимо, що під загрозою дискваліфікації в обох командах знаходиться по два гравці. У «Титан-Зорі» на картках «висять» Анатолій Доманський та Дмитро Шеховцов, а ось в складі хмельничан по аналогічній причині під загрозою дискваліфікації знаходяться Дмитро Калуков та Артур Подлюк.

titan_sl-_anons_3

З погляду на турнірну таблицю, не важко зробити висновок, що саме матч у Хмельницькому стане вирішальним у визначенні володаря підсумкового четвертого місця у регулярному чемпіонаті, яке надасть перевагу власного майданчика у першому раунді майбутнього плей-офф. Обидвом командам, аби не залежати від суперників в цій боротьбі, потрібно виключно перемагати, отож очікуємо побачити на майданчику яскраву та видовищну гру із великою кількістю забитих м’ячів, яка триматиме у напрузі до самісінького фінального свистка. Обидва колективи діють у схожій манері, сповідуючи вмдовищний та атакувальний футзал, отож схоже, що сумувати вболівальникам, точно не доведеться.

«Спортлідер+» та «Титан-Зоря» до цього зустрічалися шість разів. В очних зустрічах відчутна перевага на боці хмельничан, які перемогли у чотирьох зустрічах, також ще один матч завершився внічию, і одного разу успіх святкували гравці «Титан-Зорі».

Усе безпосередньо вирішить сама гра, яка відбудеться у суботу, 20-ого лютого, в спорткомплексі УМВС. Початок матчу – о 13:00. За перебігом подій на майданчику Ви зможете спостерігати на нашому сайті в режимі онлайн.

«Спортлідер+» – «Титан-Зоря». Усі матчі, усі голи.

Сезон 2014/2015. Екстра-ліга

18.10.2014. «Спортлідер+» – «Титан-Зоря» – 11:6

Рибак (1, 18, 20, 33), Засенко (4), Власович (5), Калуков (7, 35), Шеремета (16), Лисенко (22), Фетько (27) – Маржановський (18, 39), Слободнюк (24), Кулик (30, 39), Макшанов (40)

31.01.2015. «Титан-Зоря» – «Спортлідер+» – 3:4

Мудрак (18), Кулик (20, 25) – Доманський (10, 21), Педяш (30), Михайленко (40)

09.04.2015. «Титан-Зоря» – «Спортлідер+» – 4:1

Мілінький (5, пен., 39), Ментянник (24), Шеховцов (40) – Рибак (38)

18.04.2015. «Спортлідер+» – «Титан-Зоря» – 2:2 пен. 2:1

Чуднов (31), Калуков (37, пен.) – Грицовець (4), Пічкуров (39)

19.04.2015. «Спортлідер+» – «Титан-Зоря» – 6:2

Педяш (7, 40), Шеховцов (21, аг.), Власович (27), Калуков (30), Мілінький (40, аг) – Шеховцов (30), Пічкуров (35)

Сезон 2015/2016. Екстра-ліга

07.11.2015. «Титан-Зоря» – «Спортлідер+» – 0:0

«Спортлідер+» – «Титан-Зоря» (всього)

6 ігор: 4 перемоги (1 – в серії післяматчевих пенальті), 1 нічия, 1 поразка; різниця м’ячів 24-17,

Середня результативність – 6,83 («Спортлідер+» – 4,0; «Титан-Зоря» – 2,83)

Бомбардири:                                                               

«Спортлідер+»: 5 – Рибак, 4 – Калуков, 3 – Педяш, 2 – Власович, Доманський, 1 –Шеремета, Лисенко,ФетькоМихайленко, Засенко, Чуднов. Автоголи: 2

«Титан-Зоря»: 4 – Кулик, 2 – ШеховцовПічкуров, Маржановський, Мілінький, 1 – Слободнюк, Макшанов, Мудрак, МентянникГрицовець.

Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

Updated: 19.02.2016 — 17:09

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.