Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: визначилися всі півфіналісти плей-офф у дивізіонах 2 та 3 (ВІДЕО)

Останні путівки до наступного етапу вибороли «Бамбук», «Лада», «AVIVA» та «Карат-Олешин»

Продовжується пора вирішальних матчів у Преміум-лізі відкритому чемпіонаті Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У середу та четвер, 2-ого та 3-ого березня, змагальний марафон продовжився третіми матчами чвертьфінальних серій плей-офф у дивізіонах 2 та 3, за підсумками яких у вищезазначених дивізіонах визначилися імена усіх півфіналістів. Про все це далі у нашому огляді.

«Олімпік» – «Бамбук» – 1:4 (1:3)

Рахунок у серії: 1:2

Арбітри: Жмурко, Фарина

Голи: Деговець (20) – Антонов (1), Кульбачний (13), Кушнірук (25, 49)

«Олімпік»: Чмелюк, Деговець, Соломко, Полупан, О. Бабак, В. Бабак, Кліщенко, Бачинський, Муляр

«Бамбук»: Гарбар, Антонов, Олесь, Кульбачний, Кушнірук, Кучерук, Стеценко

Попередження: Чмелюк (43)

Здобув путівку до півфіналу плей-офф у дивізіоні 2 «Бамбук», який в третій грі чвертьфінальної серії плей-офф впевнено здолав «Олімпік».

Все у цій грі вирішив швидкий гол, забитий капітаном номінальних гостей, Олександром Антоновим, вже на 1-ій хвилині матчу – 0:1. Такий розвиток подій дещо надламав морально колектив із Старокостянтинова, чим сповна і скористалися їх суперники. Всередині першого тайму подвоїв перевагу «Бамбука» у рахунку Денис Кульбачний, який завдяки цьому голу закріпив власне лідерство на чолі рейтингу бомбардирів дивізіону 2 – 0:2. Віддамо належне «Олімпіку», який не опустив руки, і вже майже відразу зусиллями Деговця скоротив відставання до мінімального, однак Кушнірук «голом у роздягальню» відновив перевагу «Бамбука» у два забиті м’ячі – 1:3. В другому таймі «Олімпік» відчайдушно намагався переламати хід подій на майданчику, однак численні спроби цього успіхом так і не увінчалися. А на останніх хвилинах зустрічі Кушнірук, влучним ударом завершивши стрімку атаку своєї команди, зняв усі питання щодо переможця – 4:1 на користь «Бамбука», наступним суперником якого у плей-офф стане «Вентс».

«Лада» – «Патріот» – 4:1 (3:0)

Рахунок у серії: 2:1

Арбітри: Жмурко, Фарина

Голи: Дияк (14), Мустафін (16, 30), П. Шульган (22) – Коротун (39)

«Лада»: Анд. Панасенков, Мустафін, Іщук, П. Шульган, А. Шульган, Іск. Умаров, Дияк, Підлісний

«Патріот»: Лівчинський, Атласюк, Патоїшин, Вольський, Папроцький, Марущак, Марчук, Коротун, Зозуля, Дрижа

Попередження: Підлісний (37)

Останнім півфіналістом плей-офф у дивізіоні 2 стала «Лада», яка в третій грі серії виявилася сильнішою за «Патріот».

Фактично, доля зустрічі була вирішена ще у її першій 25-ти хвилинці, впродовж якої номінальні господарі провели три «сухі» м’ячі у ворота Лівчинського. Після відпочинку «патріотівцям» вдалося вирівняти хід подій на майданчику, однак нівелювати відставання за підсумками першої половини зустрічі Коротун і компанія так і не зуміли – 4:1 на користь «Лади», яка за вихід до фіналу турніру у дивізіоні 2 в серії до двох перемог зіграє із переможцем регулярного чемпіонату, «Красиловом-Ортопедом». В складі переможців у цій грі найбільш активним був Павло Мустафін – в його активі два забитих м’ячі.

«AVIVA» – «Дантист» – 4:1 (2:1)

Рахунок у серії: 2:1

Арбітр: Сас

Голи: Чеботарьов (18), Якубов (23, 29), Резніченко (46) – Стефанишин (17)

«AVIVA»: Бондаренко, Євтушок, Вислободський, Кравецький, Якубов, Чеботарьов, Резніченко, Клімішин, Рабченюк, Доліба, Казва, Подуфалий

«Дантист»: Рибак, Кукурудза, Розуман, Терещенко, Стефанишин, Городецький, Мельник, Бондар, Лупійчук, Рудий, Улітін, Кубряк

Продовжує боротьбу за призові місця у дивізіоні 3 «AVIVA», яка у вирішальному матчі чвертьфінальної серії здолала «Дантист». Хоча, не все так погано розпочиналося для номінальних гостей, які в кінцівці першого тайму завдяки влучному удару Стефанишина вийшли вперед у рахунку, однак розвинути свій успіх «дантистам» не судилося. Пропущений м’яч не на жарт по-спортивному розлютив «AVIVA», яка ще до перерви зусиллями Чеботарьова та Якубова перевернули у матчі все з ніг на голову. Після відпочинку номінальні господарі вирішили не зупинятися на досягнутому, і ще двічі змусивши капітулювати Рибака, зняли усі питання щодо переможця ще задовго до фінального свистка – 4:1 на користь «AVIVA», яка здобуває другу перемогу у серії та виходить до півфіналу змагань, де на неї очікує побачення із «Родовими помістями-Адвокатом».

«Карат-Олешин» – «ЕкоАльт» – 2:2 (2:2) пен. 4:3

Рахунок у серії: 2:1

Арбітр: Сас

Голи: Століта (4), Пасічник (20) – Михайлов (2), Мокрота (22)

«Карат-Олешин»: Нагорняк, Садовський, Століта, Гуляк, Хребтатий, Сінькевич, Гринчук, В. Лисий, Пасічник

«ЕкоАльт»: Величко, Тихонюк, Михайлов, Мокрота, Камінський, Булка, Щіпановський, Кримінський, Рибчинський

Попередження: Пасічник (20), Нагорняк (46)

Післяматчеві пенальті реалізували: Садовський, Століта, Гуляк, Сінькевич – Михайлов, Кримінський, Рибчинський

Післяматчеві пенальті не реалізували: Хребтатий – Тихонюк, Мокрота

Останнім півфіналістом плей-офф у дивізіоні 3 став «Карат-Олешин», який в наднапруженому протистоянні здолав опір «ЕкоАльту».

Початок матчу пройшов під знаком атак номінальних гостей, які вже доволі швидко повели у рахунку після голу Михайлова, на що «каратівці» відповіли влучними ударами Століти та Пасічника. Однак відпочивати суперники пішли за рівного рахунку – під завісу першої 23-ти хвилинки Мокрота влучним ударом завершив стрімку багатоходівку своєї команди, вдруге у матчі змусивши капітулювати Нагорняка – 2:2. Після перерви суперники створили вдосталь нагод, аби вразити ворота одне одного, однак більше забитих м’ячів у зустрічі вболівальники так і не побачили – бойова нічия із рахунком 2:2, і далі, згідно регламенту, переможець визначався у серії післяматчевих пенальті.

Героєм «лотореї» став Олексій Пасічник. Польовий гравець «каратівців», змінивши на останньому рубежі Нагорняка «під пенальті», парирував два удари з «позначки» у виконанні Тихонюка та Мокроти. Не зміг забити в серії і Хребтатий, який перевірив на міцність стійку воріт, а ось усі інші гравці свої спроби реалізували – 4:3 на користь «Карату-Олешина» в серії післяматчевих ударів, який завдяки цьому успіху здобуває путівку до півфіналу плей-офф, де зустрінеться із «Атлетиком-Ферозіт».

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 05.03.2016 — 09:06

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.