Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Шкільна футзальна ліга Хмельницького: визначилися фіналісти Малого Кубку

Чергові поєдинки турніру видалися неймовірно напруженими та багатими на забиті м’ячі

Виходить на фінішну пряму розіграш Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента ФК «СПОРТЛІДЕР+», Івана Гончара. У середу, 9-ого березня, відбулися півфінальні поєдинки розіграшу Малого Кубку у молодшій та старшій вікових групах, за підсумками яких визначилися імена фіналістів, які у суботу, 12-ого березня, в спорткомплексі УМВС в очному протиборстві і вирішать долю трофею.

У молодшої віковій групі, де змагаються юнаки 2004-2005 років народження, першим фіналістом стала команда приватної школи «Гармонія», яка в напруженій боротьбі взяла реванш у ЗОШ №18 за поразку на груповій стадії – мінімальна перемога із рахунком 3:2. У фіналі турніру на підопічних Ігоря Брильова очікує зустріч із НВК №28, яка в півфіналі переграла ЗОШ №1 – 4:1.

Окрасою півфінальної стадії у старшій віковій групі, де виступають юнаки 2001-2002 стало протистояння між ЗОШ №14 та НВК №7. В неймовірно видовищній гольовій перестрілці фортуна посміхнулася минулорічному чемпіону турніру у цій віковій групі, ЗОШ №14 – результативна перемога із рахунком 9:8. У вирішальний битві за головний трофей компанію їй складе ЗОШ №22, яка в іншому півфіналі виявилася сильнішою за НВК №6 – 6:2.

Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

Updated: 09.03.2016 — 16:40

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.