Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Шкільна футзальна ліга Хмельницького: визначилися фіналісти турніру у молодшій віковій групі

А вже завтра стануть відомими імена усіх переможців та призерів четвертого за ліком розіграшу Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента ФК «СПОРТЛІДЕР+», Івана Гончара

Входить у заключну стадію розіграш Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента ФК «СПОРТЛІДЕР+», Івана Гончара. У п’ятницю, 11-ого березня, були зіграні вирішальні матчі у старшій молодшій групі, які, забігаючи наперед, видалися неймовірно видовищними та результативними. Про все це далі у нашому огляді.

Першими на майданчик вийшли НВК №10 та ЗОШ №24. Номінальні господарі неймовірно впевнено провели першу 15-ти хвилинку, і двічі змусивши капітулювати Оверчука, зробили вагому заявку на підсумковий успіх. Відкрив лік забитим м’ячам у Кравчук, який дальнім ударом застав зненацька кіпера ЗОШ №24, а вже через декілька хвилин подвоїв перевагу номінальних господарів у рахунку Гоцак, вдало зігравши на добиванні – 2:0. Після відпочинку «десятка» не зупинялися на досягнутому, і ще двічі змусивши розпочинати свого опонента гру від центральної лінії впродовж кількох хвилин, зняла усі питання щодо переможця ще задовго до фінального свистка. Спочатку довів рахунок на табло до розгромного Донець, який холоднокровним ударом в нижній кут завершив вишукану «стіночку» із Коручаком, а масну крапку в зустрічі поставив Собуняк, влучно пробивши впритирку із стійкою після прострілу з флангу – 4:0 на користь НВК №10.

В схожому стилі проходив і наступний поєдинок, в якому силами мірялися НВК №2 та Ліцей №17. Номінальні гості в усіх ігрових компонентах переважали свого візаві на майданчику, і забивши по два м’ячі у ворота Трухіна в кожному із таймів, зняли усі питання щодо переможця ще задовго до завершення матчу. В складі переможців найбільш активним був Максим Плошинський, на рахунку якого три забиті м’ячі. Особливо запам’ятався перший гол харизматичного нападника «ліцеїстів» у цій зустрічі: Плошинський видав на гора блискучий сольний прохід, в початковій стадії якого розібрався відразу із двома захисниками суперника, після чого холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером. Довершив розгром НВК №2 Чолтуховський, якому після затяжної атаки своєї команди залишалося з кількох метрів влучити у порожню ціль – переконлива перемога Ліцею №17 із рахунком 4:0, який стає ще одним півфіналістом наших змагань.

Наступними на майданчик вийшли ЗОШ №27 та ЗОШ №21. Початок матчу краще провели підопічні Віктора Власова, які вже на 4-ій хвилині володіли відчутним гандикапом у два забиті м’ячі. На перших секундах відзначився Дмитро Козак, який блискучим ударом в ліву «шістку» завершив вишуканий сольний прохід у власному виконанні, а невдовзі Дмитро чудово проявив себе і в ролі асистента, розкішним пасом врозріз вивівши на ударну позицію Вандоляка, який зусиль партнера не змарнував – 2:0. В дебюті другого тайму Дмитро відзначився ще одним «асистом», знайшовши пасом на дальній стійці свого брати, Олексія, якому залишалося з кількох метрів лише влучити у порожній кут, а на останніх секундах ігрового часу харизматичний капітан ЗОШ №27 оформив дубль, холоднокровно пробивши у ліву «шістку» з середньої дистанції. ЗОШ №21 на все це спромоглася відповісти лише голом престижу, автором якого став Лис – 4:1 на користь ЗОШ №27, яка впевнено крокує до півфіналу.

Завершував чвертьфінальну стадію напружений двобій між ЗОШ №25 та ЗОШ №8. З перших секунд на майданчику можна було спостерігати в’язку на боротьбу, в якій все цілком міг вирішити єдиний забитий м’яч. Рахунок у зустрічі було відкрито на 21-ій хвилині, коли Сторожук влучно пробив у праву «шістку» після розіграшу кутового, однак не встигли номінальні гості як слід відсвяткувати взяття воріт суперника, як невдовзі вже самі були вимушені розпочинати гру від центральної лінії. Це Пастернак, красиво у падінні переправивши шкіряний снаряд у ціль після прострілу із флангу відновив статус-кво – 1:1. Здавалося, що все вирішиться у серії пенальті, однак зовсім іншої думки на рахунок цього був той ж Сторожук, який блискучим ударом зі штрафного в ліву «дев’ятку» схилив шальки терезів на користь своєї команди – непроста перемога ЗОШ №8 із рахунком 2:1, яка стає останнім півфіналістом турніру у молодшій віковій групі.

Неймовірно напруженими видалися півфінальні матчі змагань. Першими на майданчик вийшли НВК №10 та Ліцей №17. Всередині другого тайму привабливішими шанси на підсумковий успіх виглядали у «ліцеїстів», які володіли комфортним гандикапом у два забиті м’ячі завдяки дублю Данилюка. В першому випадку Вадим влучно пробив у верхній кут після розіграшу вільного удару, а в другому – ефектно перекинув голкіпера після блискучого пасу із глибини майданчику – 0:2. Віддамо належне НВК №10, яка зуміла продемонструвати характер, і завдяки вдалим діям Чесневича, який двічі протягом однієї хвилини змушував кіпера Ліцею №17 витягати м’яч із сітки власних воріт, зуміла відродити інтригу в матчі – 2:2. Надалі суперники створили вдосталь нагод для взяття воріт одне одного, однак більше забитих м’ячів в основний час вболівальники так і не побачили – нічия із рахунком 2:2, і далі, згідно регламенту турніру, доля першої путівки до фіналу вирішувалася у серії післяматчевих пенальті. У «лотореї» нерви міцнішими виявилися у «ліцеїстів», які реалізували три удари з «позначки», що їх суперникам вдалося лише одного разу – 3:1 на користь Ліцею №17 в драматичній серії післяматчевих 6-ти метрових ударів, яка завдяки цьому успіху крокує до фіналу, де на неї очікує останній крок до захисту свого чемпіонського титулу, який підопічні Олександра Іванішена вибороли минулоріч у цій віковій групі.

У іншому півфіналі силами мірялися ЗОШ №27 та ЗОШ №8. Номінальні господарі з перших секунд заволоділи відчутною ігровою перевагою, і в підсумку в ефектному стилі провівши п’ять «сухих» м’ячів у ворота Гаджука, вирішили долю поєдинку ще задовго до фінальної сирени. Найпомітнішим в складі номінальних господарів знову був Дмитро Козак, який окрім хет-трику у власному виконанні додав до свого послужного списку ще асист на свого брата, Олексія. Ще один гол на рахунку Вандоляка. Спантилечені таким розвитком подій гравці ЗОШ №8 не спромоглися відповісти бодай голом престижу – 5:2 на користь ЗОШ №27, яка стає другим фіналістом турніру у молодшій віковій групі.

Отож, за підсумками напружених протистоянь визначились пари учасників, які розіграють між собою призові місця змагань: у матчі за «бронзу» зійдуться НВК №10 та ЗОШ №9, а у поєдинку за «золото» поміряються силами Ліцей №17 і ЗОШ №27.

А вже у суботу, 12-го березня, в спорткомплексі УМВС, починаючи з 8:45, у обох вікових групах відбудуться вирішальні матчі, які визначать переможців та призерів четвертого за ліком розіграшу Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента ФК «СПОРТЛІДЕР+», Івана Гончара Запрошуємо усіх на цікаві футзальні баталії!

Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

Updated: 11.03.2016 — 22:14

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.