Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Іван Стасюк: «Трішки дамо хлопцям відпочити»

Післяматчеве інтерв’ю головного тренера хмельничан після гри «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне»

-Іване Івановичу, як Ви прокоментуєте сьогоднішній матч?

-З кожною грою все важче і важче давати якісь коментарі. Не виходе у нас. Ніби стараємось, хочемо, самовіддача гравців на достойному рівні, однак все одно не можемо здобути першу перемогу. В першому таймі сьогодні не вистачило фарту. Створили багато моментів, а Рівне використало свою єдину нагоду, і сіло на свою половину майданчику, граючи здебільшого від захисту. В другому таймі забили двічі і повели у рахунку. Однак потім допустились тактичних помилок. Ми готувались до того, що Дєнюжкін активно виходить грати п’ятим польовим, розбирали ці моменти, проте не змогли втримати цього гравця. А третій та четвертий голи Ви бачили самі. Дві банальні обрізки і все. Помилились Андрій Ткачук та Віктор Цой. Люди, які грають в задній лінії просто не мають права робити такі обрізки.

-Останнім часом команда пропускає дуже багато саме тоді, коли грає проти п’яти суперників. Це прямо як хронічна хвороба. Можете дати пояснення чому так?

-Якби Ви були на наших останніх тренуваннях, Ви бачили, скільки часу ми приділяємо грі проти п’яти. Сьогодні спеціально готувались до підключень Дєнюжкіна, розбирали, як повинні правильно закрити зону та відібрати м’яч. Але цього не зробили…

-А можете дати пояснення чому так відбувається?

-Чому так відбувається? Відпрацьовуємо. В кожному голі, коли пропускаємо його тоді, коли суперник грає з п’ятим, хтось помиляється. Але виходе так, що ми розібрали помилки, а людина їх знову допускає.

-Наступний матч в Луганську. Які висновки будуть зроблені перед грою з «ЛТК»?

-Зараз трішки дамо хлопцям відпочити, адже їм дуже важко морально. Хочу підняти їм бойовий дух. Чемпіонат закінчується в середині червня, і зараз головне підняти їм моральний настрій. Переглянемо наші помилки в грі з «Кардиналом-Рівне», переглянемо останні ігри «ЛТК», і будемо готуватись до вояжу в Луганськ.

-Чи можна розраховувати в цій грі на появу Михайленка?

-Михайленко вже провів декілька тренувань у загальній групі. Я думаю, що проти «ЛТК» Дмитро зіграє, адже до гри залишилось двадцять днів. І з них сім-вісім піде йому на відновлення, а за час, який залишився, я думаю, він достойно підготується до цього матчу.

-Паузу будете заповнювати товариськими іграми?

-Так. 22-ого березня до нас приїде аматорська команда «Королівський смак» із Тернополя.

советуем техцентр chevrolet недорого .

Updated: 17.03.2013 — 08:28

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.