Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Ураган» – «Спортлідер+». Анонс

Чого очікувати від виїздного матчу проти грізних івано-франківців?

15-ого квітня флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий матч у рамках Екстра-ліги. В 25-ому турі змагань підопічні Івана Стасюка вирушать до Івано-Франківська, де поміряються силами з одним із грандів українського футзалу – івано-франківським «Ураганом».

До звітного матчу обидві команди підходять у бойовому настрої. Хмельничани в попередньому турі провели, можливо, чи не найкращий матч в сезоні, в підсумку зігравши внічию в домашніх стінах з лідером турніру, харківським «Локомотивом» – 1:1, і після цього підопічні Івана Стасюка прагнуть не зупинятись на досягнутому, і розжитись очками також і в битві у Івано-Франківську. Тим паче, тепер «лідерам» тепер зможе допомогти один з стрижневих гравців – Дмитро Калуков, який минулу гру пропускав через дискваліфікацію.

Що стосується «Урагану», то підопічні Сергія Гупаленка продовжують втілювати свої чемпіонські амбіції. Поєднання технічних бразильців та досвідчених вітчизняних гравців дало свій результат і в попередньому турі. Івано-франківці на виїзді заслужено переграли діючого чемпіона України, львівську «Енергію» з рахунком 7:2, і вслід за харківським «Локомотивом» оформили собі вихід у плей-офф чемпіонату. На мою думку, «ураганівці» демонструють найцікавіший футзал серед усіх команд Екстра-ліги, і тому вони заслужено знаходяться серед фаворитів чемпіонської гонки.

Хоч і «Ураган» виглядає явним фаворитом цього протистояння, однак їм не варто неодоцінювати «лідерів», які знають, як потрібно грати з івано-франківцями. Найбільшу увагу хмельничанам треба звернути на Андрія Сімку, який є кращим бомбардиром клубу в нинішньому сезоні і несе в собі серйозну загрозу для будь-якого суперника. Що вміє Андрій усі побачили в попередній грі цих команд, коли Андрій оформив покер у ворота хмельничан.

В нинішньому сезоні команди зустрічались тричі. В першій зустрічі цих команд, яка відбулась в Хмельницькому, «Спортлідер+» перемагав по ходу зустрічі, однак не зміг втримати бодай нічию, зазнавши прикрої поразки – 2:3. У другому колі «Ураган» в рідних стінах не залишив жодних шансів «лідерам» – 4:1. Гра третього кола в Хмельницькому стала найцікавішою та найпруженішою серед усіх ігор цих команд, і назавжди запам’ятається вболівальникам як яскраве футзальне видовище. Господарі майданчику поступались з рахунком 0:2, однак, заведені палкою підтримкою рідної торсиди, знайшли в собі сили переламати хід поєдинку, і схилили шальки терезів на свою користь – 4:2. Саме тоді своє вагоме слово і сказав Сімка. Його індивідуальна майстерність дозволила «Урагану» врятуватись від поразки – 4:4.

Бажаємо хмельничанам лише перемоги! За подіями на майданчику Ви зможете спостерігати у прямій відеотрансляції матчу, яка відбудеться на нашому сайті!

Производство прицепов торговые прицепы. Прицепы и полуприцепы. .

Updated: 12.04.2013 — 09:42

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.