Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

ФК «Славута» – чемпіон «Преміум-ліги» з футзалу!

Завершився відкритий тур «Преміум-ліги» з футзалу, який цього вік-енду пройшов у Хмельницькому

Ось і добіг до свого логічного завершення відкритий тур «Преміум-ліги» з футзалу, який цими вихідними проходив у нашому місті. Сьогодні відбулися вирішальні матчі турніру, в ході яких визначалися переможці та призери змагань.

Відкривали програму ігрового дня півфінальні зустрічі. Першими путівку до фіналу розігрували «Спортлідер+» та «Верест». Гості змогли відкрити рахунок під завісу першої половини зустрічі. Бондаренко відпасував на дальню стійку, де Цінчик пробив у праву «шістку» без шансів для Олексійчука – 0:1. Після перерви підопічні Сергія Ігнатьєва закріпили свою перевагу у рахунку. Калинюк блискуче зіграв на випередження, і невідпорно пробив у нижній кут воріт «лідерів». Господарі додали у швидкості, і на 40-ій хвилині скоротили розрив до мінімуму. Глас чудовою передачею врозріз знайшов на дальній стійці Віталій Монастирського, і він не без допомоги рикошету від голкіпера поцілив у кут воріт – 1:2. До завершення матчу рахунок так і не змінився, і «Верест» став першим фіналістом наших змагань. Далі на майданчик спорткомплексу ХНУ вийшли ФК «Славута» та «Спортлідер-2». Вікдрив рахунок Сергій Главацький, який поцілив точнісінько у праву «шістку» воріт – 1:0. Статус-кво відновив Малишевський, потужно пробивши із-за меж карного майданчика у дальній кут без шансів для голкіпера – 1:1. Але на перерву господарі заслужено пішли у ранзі переможця. Ящук бездоганно виконав штрафний удар, поціливши у лівий верхній кут без шансів для Торчинського – 2:1. Після перерви славутчани лише закріпили свою перевагу. Сіліщев чудово зіграв на дальній стійці, замкнувши точний простріл у виконанні Главацького – 3:1. Через декілька секунд Сорока пробив у ліву «шістку» без шансів для Торчинського, і фактично зняв усі питання про переможця в цій зустрічі – 4:1. Господарі продовжували контролювати хід подій на майданчику. Ящук вишукано виконав штрафний удар, точним пострілом вразивши нижній кут – 5:1. Добив «лідерів» Сергій Главацький, який вразив порожні ворота після помилки підопічних Дениса Божка при грі з п’ятим польовим гравцем – 6:1. «Спортлідер-2» суттєво додав у кінцівці, і Філь, вразивши сітку воріт після прострільної передачі від Мартинюка встановив підсумковий рахунок – 6:2 на користь ФК «Славути», яка стає другим фіналістом нашого турніру.

Матч за третє місце видався цікавим, а головне – результативним. Відкрив рахунок «Спортлідер+». Віталій Монастирський відпасував на дальню стійку, де Ігор Монастирський в підкаті переправив сферу у праву «шістку» – 1:0. Гості відновили статус-кво досить швидко. Філь точною передачею знайшов Тимощука, і Богдан потужним ударом ледь не з центру майданчика поцілив у ліву «дев’ятку» – 1:1. Через декілька хвилин Жаріков блискуче пробив з гострого кута і вивів «Спортлідер-2» вперед – 1:2. Закріпив перевагу гостей той же Жаріков, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу від Мартинюка – 1:3. Після перерви результативними ударами обмінялися Філь та Шевчук – 2:4. Надалі гості продовжили гнути свою лінію. Тимощук невідпорним ударом вразив ворота «Спортлідера+» після вишуканої трьохходівки – 2:5. Господарі перейшли на гру з п’ятим польовим гравцем, і Мартинюк двічі грамотно зіграв на помилках суперника, два рази протягом однієї хвилини вражаючи порожні ворота – 2:7. Закріпив перевагу своєї команди Пелих, який ударом впритул розстріляв Олексійчука – 2:8. Господарі кинулися відчайдушно відіграватися, і Рудюк, завершивши точним ударом в нижній кут вишукану комбінацію своєї команди встановив підсумковий рахунок – 8:3 на користь «Спортлідера-2», який стає бронзовим призером нашого турніру.

Фінал, в якому «Верест» та ФК «Славута» визначали ім’я чемпіона, не виправдав очікувань. Виною тому, перш за все впевнена гра гостей, які забили у ворота свого опонента шість м’ячів без відповіді, звівши нанівець будь-яку інтригу в цій зустрічі. Відкрив рахунок Самойлюк – 0:1. Через декілька хвилин Главацький невідпорно з розвороту пробив у нижній кут воріт – 0:2. Збільшив перевагу гостей Сорока – 0:3. «Верест» перейшов на гру без голкіпера, за що поплатився ще трьома взяттями власних воріт. Двічі відзначився Главацький, а також ще одного разу розписався у воротах суперника Голуб – 6:0 на користь ФК «Славути», яка стає чемпіоном відкритого туру «Преміум-ліги» з футзалу!

Далі відбулася яскрава церемонія нагородження переможців та призерів змагань, а також найкращих в індивідуальних номінаціях. Ними стали:

«Кращий воротар»: Олександр Лозінський («Верест»)

«Кращий захисник»: Дмитро Калинюк («Верест»)

«Кращий нападник»: Сергій Філь («Спортлідер-2»)

«Кращий бомбардир»: Денис Жаріков («Спортлідер-2»)

«Кращий гравець»: Сергій Главацький (ФК «Славута»)

Наступний тур «Преміум-ліги» з футзалу пройде в середині червня у місті Тернопіль. Детальну інформацію Ви зможете дізнатись лише на нашому сайті.

А на завершення – фотоогляд заключного дня турніру

Updated: 19.05.2013 — 21:13

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.