Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Найкращі з кращих в сезоні 2012/2013 «Екстра-ліги»

Відповідно до регламенту змагань, “Екстра-ліга” виявляє найкращих футболістів і тренерів сезону

Не пройшло і місяця, як завершився чемпіонат України з футзалу, а інформаційних приводів для вітчизняних ЗМІ не поменшало. Тож ми пропонуємо вашій увазі познайомитися з тими, кого футзальна спільнота визнала найкращими серед тренерів та гравців:

Кращий молодий футболіст – Разуванов Володимир (ЛТК)

Вже другий сезон поспіль Володимир здобуває звання кращого молодого гравця. Безперечно, для гравця це є відзнака за кропітку роботу протягом сезону та високий рівень гри, який демонстрував Володимир. Але враховуючи вік гравця, якому 1 серпня виповниться 21 рік, безумовно хочеться побажати йому, щоб в наступному році він здобув таке саме звання, але без приставки «молодий»

Кращий футболіст – Сорокін Дмитро ( Локомотив)

Один з найкращих сезонів у своїй кар`єрі провів Дмитро. Безперечно успіх одного окремо взятого гравця не міг би відбутися аби не прекрасна гра всієї команди. Але ми не можемо заперечувати очевидне, що Дмитро Сорокін є прекрасним футболістом, який має в своєму арсеналі всі необхідні аспекти сучасного високоякісного футзаліста – техніка, стартова швидкість, швидкість мислення, нестандартність прийняття рішень, і поряд з тим він є справжнім лідером своєї команди. Тож, ми поздоровляємо Дмитра з цим почесним званням та бажаємо йому і надалі радувати своєю грою шанувальників футзалу.

Кращий воротар – Іваняк Євген (Локомотив)

Другий рік поспіль утримує це звання Євген. Так уж сталося, що основна боротьба між воротарями за звання кращого розгорнулася саме серед одноклубників Дмитром Литвиненко та Євгеном Іваняком. Обидва голкіпера весь сезон доповнювали один одного дуже добре, а тренер Євген Ривкін вміло цим користався. Якщо Литвиненко був неперевершеним, як кажуть про воротарів «ігровиком», то Іваняку не було рівних під час стандартів. Хочеться відмітити ту самовіддачу, пристрасть з якою грає Іваняк, своєю поведінкою він запалює всю команду. З таким голкіпером захист команди просто не може розслабитись. Поздоровляємо Євгена з заслуженим званням та бажаємо продовжувати в тому ж дусі!

Кращий тренер – Ривкін Євген (Локомотив)

Тут все просто. Головний критерій оцінки будь-якого тренера це результати команди. Безумовно треба віддати належне керівництву клубу, яке створило умови та забезпечило фінансування. Але ж мікроклімат у роздягальні, тактичні побудови це безумовно заслуга тренера. Протягом сезону було багато нарікань, що Локомотив на чолі із Ривкіним грає у закритий, нецікавий футзал, але чемпіонське звання це, мабуть, найкраща відповідь усім критикам. Локомотив провів сезон на одному високому рівні, продемонструвавши найстабільніші результати. Стабільність – ознака майстерності. Загалом ніхто і не сперечається, що Локомотив здобув свої перші золоті медалі цілком заслужено, а головний тренер команди Євген Семенович Ривкін є високопрофесійним та дуже грамотним тренером. Поздоровляємо Євгена Семеновича із званням кращого тренера сезону та бажаємо нових спортивних досягнень, особливо під час найближчих ігор Національної збірної команди України, головним тренером якої він є.

Найбільше разів визнаний кращим – Валенко Євген (Ураган)

Кращий серед тих, кого визнавали кращим офіційні делегати матчів (обговорюючи рішення із тренерами команд). За шість років перебування у складі Урагану, Євген зарекомендував себе, як один з лідерів команди та пережив з цією командою дуже багато. Безперечно у всіх любителів футзалу прізвище футболіста Валенка асоціюється з якісною грою та клубом Ураган. Відповідно і Євгену, і Народному клубу «Ураган» бажаємо подальших успіхів.

Кращий бомбардир – Свірідов Богдан (ЛТК)

Атакувальний потенціал ЛТК в цьому році був чи не найкращий у лізі. Богдан 26 разів змушував суперників розводити м`яча з центра поля. Разом із своїм партнером по команді Артемом Росем на двох було забито 48 голів. Примітно відзначити, що минулого року кращим бомбардиром чемпіонату став Максим Павленко, який забив таку саму кількість голів, як і Богдан Свірідов – 26. Така ось стабільність по-українськи. Цікаве порівняння, кращій бомбардир чемпіонату Іспанії цього сезону Дані Сальгадо (Марфіл Санта Колома) забив 44 голи. Тим не менш Богдан Свірідов став кращим бомбардиром в Україні з чим ми його і вітаємо!

extra-liga.org.ua

 

 

Updated: 28.06.2013 — 08:53

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.