Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» — «ЛТК». Анонс

Великий футзал повертається у Хмельницький!

У суботу, 5-ого жовтня, в спортивному житті нашого міста відбудеться неординарна спортивна подія. Ще б пак, майже після п’ятимісячної перерви у Хмельницькому поновляться баталії чемпіонату України з футзалу  серед команд Екстра-ліги. Суперником подолян у дебютному домашньому поєдинку нового сезону буде луганський «ЛТК».

Луганчани в порівнянні з минулим сезоном, який виявився найкращим у історії клубу (четверте місце в чемпіонаті та вихід у фінал Кубку України – прим. автора), виглядають не таким вже й грізним суперником. Це пов’язано здебільшого з тим, що команду покинув ряд ключових виконавців: Андрій Пітуля та Тарас Кузь перейшли до львівської «Енергії», Богдан Свиридов та Артем Рось стали гравцями «Єнакієвця», а Микита Шпигар буде виступати у складі чемпіона України, харківського «Локомотиву». Козирем «телефоністів» є те, що наряду із відчутними кадровими втратами, команду не залишив головний тренер. Роман Ковальчик є дійсно тренером високого рівня, а про його вміння налаштовувати підопічних на матчі ходять легенди. І саме цього слід остерігатися хмельничанам найбільше.

В попередньому турі «ЛТК» приймало на рідному паркеті «Єнакієвець». Хід напруженої та в’язкої боротьби вирішив єдиний гол екс-капітана «телефоністів», Артема Рося, який і приніс гостям мінімальну перемогу з рахунком 1:0. Відзначимо те, що у господарів було більше шансів, для того щоб як мінімум вирвати нічию, однак варто віддати належне захисній лінії донеччан, яка зіграла дуже грамотно. Хоч і «ЛТК» в двох турах не здобуло жодного очка, проте не варто недооцінювати луганську команду, яка завжди є «міцним горішком» для будь-якого суперника.

Тепер мова піде про хмельничан. У стартовому поєдинку нового чемпіонату флагман хмельницького футзалу зіграв на виїзді із грізним «Єнакієвцем». Підопічні Івана Стасюка ні в чому не поступалися більш іменитому супернику, а в другому таймі і взагалі переважали свого опонента, однак гол Сондака після розіграшу вільного удару лише підсолодив гіркоту поразки – 2:3. Підсумковий результат не в повній мірі відображає хід подій на майданчику, адже впевнений, що як мінімум на нічию «лідери» точно награли, проте у вирішальних моментах «Єнакієвець» виручав то каркас воріт, то Мельник. Очевидно, що хмельничани тепер у рідних стінах прикладуть максимум зусиль, щоб реабілітуватися за цей прикру невдачу та потішити власних глядачів феєричною перемогою у дебютному домашньому поєдинку в новому сезоні.

Історія протистоянь «Спортлідера+» та «ЛТК» налічує чотири матчі. Усі вони відбулися в минулому сезоні і завершилися перемогами «телефоністів»: 7:3 та 6:5 у Хмельницькому і 8:0 та 5:3 на рідному паркеті. Але, як відомо, будь-яка серія має властивість закінчуватися, і віримо, що саме цього разу підопічні Івана Стасюка зможуть покращити баланс очних зустрічей із луганчанами. Проте всі крапки над «і» розставить сама гра, яка відбудеться 5-ого жовтня у спорткомплексі УМВС. Початок – о 15:00. Прийди та підтримай улюблену команду!

Updated: 03.10.2013 — 17:14

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.