Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» — «Кардинал-Рівне». Анонс

В очікуванні реабілітації за поразку від «Енергії»

У суботу, 19-ого жовтня, флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок. В рамках 5-ого туру Екстра-ліги підопічні Івана Стасюка у рідних стінах поміряються силами із «Кардиналом-Рівне».

До гри обидві команди підходять не у кращому психологічному настрої, адже в попередньому турі синхронно зазнали поразок. Після двох сенсаційних виїзних нічиїх у протистояннях із «Локомотивом» та «Ураганом», рівненці у рідних стінах приймали «грозу авторитетів» нового сезону Екстра-ліги, «Єнакієвець» із Єнакієва. Активніше розпочали гості, які зусиллями Свиридова та Тіагу провели два швидкі м’ячі, однак це нітрохи не засмутило підопічних граючого тренера Сергія Піддубного. Напротязі двох хвилин Піддубний та Танський відновили статус-кво – 2:2. «Кардиналівці» непогано комбінував, гості вражали шедеврами індивідуальної майстерності, і влучні удари Скорого та Зам’ятіна принесли «Єнакієвцю» заслужену перемогу – 2:4. В цьому сезоні лідерські амбіції рівняни доводять не словом, а ділом, і впевнений, що будуть їхати у Хмельницький лише за перемогою.

Хмельничани ж свій поєдинок минулого туру проводили у Львові, де протистояли одному із законодавців мод у вітчизняному футзалі, діючому бронзовому призеру та володарю Кубку України, грізній місцевій «Енергії». Хід подій на майданчику у спорткомплексі «Галичина» можна назвати справжнім жахом для нашої команди. На дев’ять пропущених м’ячів подоляни змогли відповісти результативними ударами Дмитра Калукова та Максима Коробки – 2:9. Це фіаско поставило на місце «лідерів», які мабуть, ще подумки почивали на лаврах після історичної перемоги над «ЛТК», і в деякій мірі недооцінили суперника. Впевнений, що Іван Стасюк знайде правильні слова, щоб відновити психологічний стан власних підопічних після цієї гри, і в наступних поєдинках флагман хмельницького футзалу буде виправдовувати аванси, які були видані після матчів з «Єнакієвцем» та «ЛТК».

Історія взаємовідносин між командами налічує п’ять протистоянь, усі з яких відбулися у минулому сезоні. Усі поєдинки в рамках регулярного сезону Екстра-ліги завершилися перемогами рівнян: 4:2 та 8:3 на рідному майданчику та 3:0 та 4:2 у Хмельницькому. А ось у грі Кубку Екстра-ліги хмельничани змогли здобути свою першу і поки що єдину перемогу над «кардиналівцями» — 4:3.

Як би команди не грали у попередніх турах і які б спортивні результати не демонстрували б, слід написати наступне. «Спортлідер+» за своїм складом та завданнями на сезон є беззаперечним фаворитом поєдинку. При підтримці рідних вболівальників команда Івана Стасюка повинна зробити усе можливе і неможливе для того, аби здобути три очки та реабілітуватися за поразку від «Енергії». Утім, міні-футбол багатий на несподіванки та сенсації. Саме так слід сприймати  нічию чи перемогу «Кардиналу-Рівне» (звісно, якщо вона буде).

Проте всі крапки над «і» розставить сама гра. Початок зустрічі у спорткомплексі УМВС о 15:00. Прийди та підтримай улюблену команду!

Updated: 16.10.2013 — 09:53

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.