Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» — «Локомотив». Анонс

У четвер підопічні Івана Стасюка приймуть у рідних стінах діючого чемпіона України

У четвер, 24-ого жовтня, флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок. У рамках 6-ого туру Екстра-ліги підопічні Івана Стасюка у рідних стінах поміряються силами із діючим чемпіоном України, грізним харківським «Локомотивом».

Розпочнемо з того, що цей поєдинок повинен був відбутися дещо пізніше, однак Екстра-ліга змістила дату цього протистояння у інтересах національної збірної команди, яка незабаром проведе два спаринги з італійцями.

Обидві команди до гри підходять не у кращому настрої. «Залізничники» минулий поєдинок проводили у Донецьку, де на виїзді протистояли лідеру чемпіонату – «Єнакієвцю». Команди подарували цікавий та видовищний футзал, і рівна гра на майданчику втілилася у справедливий результат на табло – нічия з рахунком 2:2, яка стала для «Локомотиву» вже четвертою у чотирьох поєдинках. Цей результат відкинув «залізничників» на п’яту сходинку у табелі про ранги, і впевнений що спраглі до перемог підопічні Євгена Ривкіна докладуть максимум зусиль заради того, щоб здобути у Хмельницькому свою першу вікторію у поточному розіграші Екстра-ліги та відчутно покращити своє турнірне становище.

Хмельничани матч минулого туру проводили у рідних стінах. Підопічні Івана Стасюка приймали непоступливий рівненський «Кардинал». Цей матч без перебільшення можна назвати скандальним, адже зверхні післяматчеві коментарі Сергія Піддубного підірвали весь інформаційний простір, і активно обговорюються у всіх електронних та друкованих ЗМІ, а неадекватні дії представників суддівського корпусу в окремих епізодах викликали шквал негативних емоцій з боку вболівальників, гравців та керівництва обох команд. Тепер щодо самої гри. Хмельничани контролювали хід поєдинку, раз-по-раз турбуючи Дєнюжкіна та перевіряючи на міцність каркас воріт. Рівняни діяли «другим номером», чекаючи свого щастя у контраатаках, і ця тактика спрацювала на початку другого тайму: Чернієнко розкішною передачею вивів Танського на ударну позицію, і капітан «кардиналівців» не схибив – 0:1. «Лідери» не опустили рук, і через декілька хвилин рахунок став рівним. Дмитро Михайленко невідпорно пробив під поперечину після скидки Коробки – 1:1. Граючий тренер «Кардиналу-Рівне» холоднокровним ударом знову вивів свою команду вперед у рахунку, і хмельничанам довелося ризикувати. Рятувати гру в якості п’ятого польового вийшов Чуднов, однак досвідчені рівненці сповна використали помилки «лідерів» при грі в чисельній більшості, і влучні удари Дармовіса та Піддубного зробили перевагу гостей ще більш відчутнішою – 1:4. Підопічні Івана Стасюка, заведені несамовитою підтримкою власної торсиди, змогли скоротити відставання: Засенко точно пробив у дальній кут, встановивши підсумковий рахунок – 2:4.

Хоч і «Спортлідер+» поступився, однак натхненна гра хмельницької команди в цій грі вселяє оптимізм, і впевнений, що подоляни прикладуть максимум зусиль, щоб перервати двоматчеву програшну серію та потішити власних вболівальників, відібравши очки у грізного «Локомотиву».

Але як воно буде, покаже сама гра, яка розпочеться 24-ого жовтня о 17:00 в спорткомплексі УМВС. Прийди та підтримай улюблену команду!

Статистика протистоянь:

3.10.2012. «Локомотив» — «Спортлідер+» — 6:1 (2:0)

Голи: Білоцерківець–2, Кисельов, Д. Клочко, Д.Сорокін, Камеко – Заворотний

10.01.2013. «Спортлідер+» — «Локомотив» — 0:3 (0:1)

Голи: Є. Клочко, Кондратюк, Білоцерківець

15.02.2013. «Локомотив» — «Спортлідер+» — 4:2 (0:1)

Голи: Кондратюк, Кисельов, Д. Сорокін, Журба – Михайленко, Коробка

10.04.2013. «Спортлідер+» — «Локомотив» — 1:1 (0:1)

Голи: Фетько – Д. Сорокін

Updated: 22.10.2013 — 10:07

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.