Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» — «Єнакієвець». Анонс

Домашнім матчем проти лідера турніру підопічні Івана Стасюка розпочнуть друге коло чемпіонату України серед команд Екстра-ліги

У суботу, 9-ого листопада, флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій черговий поєдинок. Домашнім поєдинком проти діючого лідера турніру, грізного «Єнакієвця», підопічні Івана Стасюка розпочнуть друге коло розіграшу Екстра-ліги.

До гри обидві команди підходять у різному настрої. «Єнакієвець» минулий тур волею календаря пропускав, заповнивши цю паузу матчами «Кубку Єрьоменка». Відзначу, що підопічні Олега Солодовника виступили у Луганську більш ніж вдало, підвердивши реноме одного із лідерів вітчизняного футзалу, здобувши перемоги в поєдинках із російською «Сінарою» та латвійським «Нікарсом», і зазнавши поразки в напруженому двобої проти югорської «Газпром-Югри». На внутрішній арені «Єнакієвець» поки ще впевнено лідирує, втративши очки лише у домашній грі проти діючого чемпіона турніру, харківського «Локомотива» (2:2 – прим. автора), і очевидно, що у Хмельницькому Свиридов і компанія прикладуть максимум зусиль, аби здобути такі потрібні очки і закріпитися на вершині турнірної таблиці.

«Спортлідер+» у минулому турі приймав на власному майданчику івано-франківський «Ураган». Швидкий гол Сімки вивів «драконів» вперед – 0:1, проте хмельничани не розгубилися, і невдовзі Калуков відновив паритет – 1:1. Діючий віце-чемпіон додав у швидкості, і Павел Будняк прицільним ударом у нижній кут з-за меж карного майданчику не залишив шансів Лисенку – 1:2. Пропущений гол активізував «лідерів», і впродовж кількох хвилин влучні постріли Засенка та Сондака перевернули все з ніг на голову – 3:2 на користь «Спортлідера+». Підопічні Івана Стасюка демонстрували видовищний та грамотний футзал, нічим не поступаючись грізному «Урагану». Сергій Гупаленко був змушений йти на ризик, випустивши Будняка у воротарській футболці. І ця тактика дала свій результат: після блискучого прострілу з флангу у виконанні Шотурми, Сімка з кількох метрів розстріляв голкіпера – 3:3. Все йшло до нічиєї у цій грі, однак на останній хвилині матчу після удару-прострілу Роніньо сфера влучила чи-то у руку, чи-то у груди Фетька, і головний арбітр не вагаючись призначив суперечливий пенальті у ворота «Спортлідера+». Сам бразилець взявся його пробивати, і холоднокровним ударом «з позначки» приніс своїй команді перемогу – 4:3 на користь «Урагану».

Побачення «Спортлідера+» та «Єнакієвця» стане другим за ліком в цьому сезоні. Перше відбулося у стартовому турі у Донецьку. Дмитро Михайленко блискучим ударом вивів хмельничан вперед, однак дубль Свиридова та гол Тіагу забезпечили «Єнакієвцю» хороший гандикап. В другій половині «Спортлідер+» повністю контролював гру, створивши безліч гольових моментів, проте зміг лише скоротити розрив до мінімуму після більярдного удару Сондака – важка перемога підопічних Олега Солодовника з рахунком 3:2. Впевнений, що хоч і «Єнакієвець» виступає беззаперечним фаворитом у цьому протистоянні, «лідери» прикладуть максимум зусиль, щоб реабілітуватися за цю прикру поразку, а також і за незаслужене фіаско в грі з «Ураганом», відібравши очки у діючого лідера чемпіонату. Усе вирішить сама гра, яка розпочнеться у суботу, о 15:00 в спорткомплексі УМВС. Запрошуємо усіх бажаючих прийти та підтримати нашу команду у цьому важкому протистоянні!

Історія протистоянь:

14.09.2012. «Спортлідер+» — «Єнакієвець» — 0:2 (0:2)

Голи: Хурсов, Зам’ятін

06.12.2012. «Єнакієвець» — «Спортлідер+» — 5:2 (4:0)

Голи: Тіагу, Сільченко, Хурсов, Нестерук, Скорий – Коробка, Заворотний

27.01.2013. «Спортлідер+» — «Єнакієвець» — 3:3 (1:1)

Голи: Фетько–2, Сондак – Бруно Мело–2, Тіагу

10.03.2013. «Єнакієвець» — «Спортлідер+» — 6:2 (1:0)

Голи: Нестерук–2, Ромаріо–2, Скорий, Хурсов – Засенко, Калуков

19.05.2013. «Спортлідер+» — «Єнакієвець» — 2:1 (1:0)

Голи: Фетько, Засенко – Бетіньо

07.09.2013. «Єнакієвець» — «Спортлідер+» — 3:2 (3:1)

Голи: Свиридов–2, Тіагу – Михайленко, Сондак

Updated: 07.11.2013 — 16:32

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.